Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhabalar herkese:)

dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.

ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.

canım bulablirsem kaynamış suya bir tutam civanperçemi otu atıp 5 dk bekletip, süzüp iç. akşama kalmaz regli olursun büyük ihtimalle;)
Hayirli teskereler canim sllah kavustursun insallh bide ben emziriyorum olurmuki civan percemi

Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..

Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz:20:

Nescafe cısssssssss:20:

Allah kavuştursun canım:29:

Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin:1::27::35:

Aslinda akrepcim kilo aldigim icin ve regli olamadigimdan dolayi cunku 3 kilo gibi bi fark var regli olsam belki gidecrj cunku gecen seferde aynisi olmustu grubu etkiliyorum 2 kilo kadar fark etti spotda yapamiyorum ancak kizimla ilgileniyorum

Yavrum icjn cok sagll kaptanim tam iyilesti dedik ayni devam kiyaget kalmadi valla

merhabalar herkese:)

dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.

ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.

Hayırlı teskereler olsun. rabbim tez vakitte sağ salim kavuştursun inşallah. Aminnn

Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..

Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz:20:

Nescafe cısssssssss:20:

Allah kavuştursun canım:29:

Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin:1::27::35:

iki işi aynı anda yapmaya çalışıyor yine bahocan....

harikasın hedef:nazar: alkışlıyorum seni cidden :41:

biriciğim kısa dönem yapacak askerliğini, samsun a gitti. 15 gün sonra hep birlikte yemin törenine gideceğiz.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :38:

hayırlısı olsun canım.

komikim ama değil mi :36::35::34::34::34::33::32::31:

evet cidden öylesin bahocan ve biz seni böyle olduğun için seviyos ....:54::54::54:

iki işi aynı anda yapmaya çalışıyor yine bahocan....

evet cidden öylesin bahocan ve biz seni böyle olduğun için seviyos ....:54::54::54:

bende sizi seviyorum anlayışınız için doğru iki işi aynı anda yapmaya çalıştım :17::17::17::17::17:çok dikkatlisin genic çoook

menüm
sabah
1 ayva
kuşluk
1 bardak ayran
öğle
yoğurtlu tarhana çorbas
sütlü türk kahvesi
ara
1 bardak acılı şalgam
akşam
4 tane etsiz acılı çiğ köfte
salamlı omlet
2 dilim ekmek
ara
1 avuç çiğ badem
1 avuç karışık çerez
çay

bana diyene bak seeeennn :47::47: kız bu nasıl menü böyle sabahı neden es geçtin çorba canım çekti valla çok severim üzümü bol bol ye sayarak yeme makarna yı da akşama değil öğlenleyin ye

böööö:33: sabah kahvaltısı konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar..haaa çok hafif olmuş diyosan haklısın:34:
Ben durumumu şöyle açıklayayım. aslında ''sabah kral gibi öğlen Prens gibi akşam da köylü gibi yemek ye'' düsturuna uymak istiyorum gel gelelim bunu uygulamaya geçemiyorum. Sabah kahvaltı yapmayı çok severim , kral gibi kahvaltı yapmak bana hiç zor gelmiyor:27:
öğlen prens gibi yiyecem ama dışarda yemek yediğim için prensle kral arasındaki farkı çoğu zaman menüme yansıtamıyorum. Akşam ise benim koşturmaca halinde yemek pişirdiğim çocuklara yetişmeye çalıştığım çoğu zaman dışarıda çocuk gezdirmekten yemeğe vakit ayırmadığım bir öğün, bakıyorum ki akşamları da kral gibi yiyorum:1: benim için sabah ve öğleni hafifletmek daha kolay. şimdilik bunu deniyorum

kızlar ben de bayramda yiyip içtiklerim yüzünden+ oruçta attığım sular geri geldiğinden kilo almış durumdayım, pazartesi günü itibariyle az yiyorum bakem yarına ne değişecek.

Menüm
Dün öğlen: 2 dilim peynir+1 tatlı kaşığı tereyağ+1 yumurtadan omlet
İkindi: yarım küçük mısır+1 ısırık sade gofret+3 karayemiş (karaüzüme benzeyen yabani meyve)
Akşam: 1 armut+1 ızgara kalçalı but+8 kaşık taze fasulye+1 bardak ayran+1 çatal karpuz
Bu sabah: 2 kuru kayısı, 1 çay kaşığı peynir
spor: 50 dk çarşı gezmesi
sıvı: aşırı çay, bol su

bende sizi seviyorum anlayışınız için doğru iki işi aynı anda yapmaya çalıştım :17::17::17::17::17:çok dikkatlisin genic çoook

:54::54::54::54:

menüm
sabah
1 ayva
kuşluk
1 bardak ayran
öğle
yoğurtlu tarhana çorbas
sütlü türk kahvesi
ara
1 bardak acılı şalgam
akşam
4 tane etsiz acılı çiğ köfte
salamlı omlet
2 dilim ekmek
ara
1 avuç çiğ badem
1 avuç karışık çerez
çay

ben sana bağırıyorum şimdi ve sen kulaklarını tıkamak zorunda hissediyosun tamam mı bahireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşam olmamış hem omlet hem de 2 dilim ekmek üstüne üstlük ara da yapmışsın 2 avuç hayır bahire yanlış fazla yemişsin dün akşam :20::20::20::20::20:

günaydın günaydın :54::54::54:

böööö:33: sabah kahvaltısı konusunda arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar..haaa çok hafif olmuş diyosan haklısın:34:
Ben durumumu şöyle açıklayayım. aslında ''sabah kral gibi öğlen Prens gibi akşam da köylü gibi yemek ye'' düsturuna uymak istiyorum gel gelelim bunu uygulamaya geçemiyorum. Sabah kahvaltı yapmayı çok severim , kral gibi kahvaltı yapmak bana hiç zor gelmiyor:27:
öğlen prens gibi yiyecem ama dışarda yemek yediğim için prensle kral arasındaki farkı çoğu zaman menüme yansıtamıyorum. Akşam ise benim koşturmaca halinde yemek pişirdiğim çocuklara yetişmeye çalıştığım çoğu zaman dışarıda çocuk gezdirmekten yemeğe vakit ayırmadığım bir öğün, bakıyorum ki akşamları da kral gibi yiyorum:1: benim için sabah ve öğleni hafifletmek daha kolay. şimdilik bunu deniyorum

senin düzenini senden daha iyi bilen yok bu yüzden sen nasıl rahat edebiliyorsan öyle devam et tatlım. sadece akşamları hafif atlat yeter

günaydın bahire sabah sabah bu ne neşe:1:
neşemiz bol olsun kuşum dertlenecek ne var allaha şükür :9::9::9::9::9:
:54::54::54::54:

ben sana bağırıyorum şimdi ve sen kulaklarını tıkamak zorunda hissediyosun tamam mı bahireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşam olmamış hem omlet hem de 2 dilim ekmek üstüne üstlük ara da yapmışsın 2 avuç hayır bahire yanlış fazla yemişsin dün akşam :20::20::20::20::20:

analşıldı kuşum ben menüleri yazmaya devam edeyim en iyisi doğru yaptığımı sanıyordum

günaydın günaydın :54::54::54:

analşıldı kuşum ben menüleri yazmaya devam edeyim en iyisi doğru yaptığımı sanıyordum

Kavramlar yanlış güzelim..Sabahı anladım da öğle kral ile prens arasında ne farka var aynı saray mensubu ve üstelik akşam köylü gibi demişsin köylülerimizin menüsü epey geniştir bir kere yanlışşş:20:

Sabah kraliçeler gibiii

Öğle memur gibiii

Akşamdaa çook fakir gibi yiyebildikmi menüleri işte sana kilo verme formülü..Tabii sporlada süslersek süper süper süper:8:
neşemiz bol olsun kuşum dertlenecek ne var allaha şükür :9::9::9::9::9:

akrep beğeni yapmış ama uğrayamamış anladığım kadarı ile.

bak bu akşam önemli hafif geçir ara yapma yapacaksan da süt veya yoğurt ve kesinlikle sporunu yap bugün.
Ayy geniccim ne hatırlatıyosunki şimdi bahireyee:26: Hem ben zaten ilk hafta bahireye vericem ödülü ben ikinci haftaya saklıyorum ödülüü:24::24::24:

Kızlar fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum ama yetişemiyorum kusura bakmayın lütfen :( 2 çocuk 1 hamile 1 de dede ile tatildeyim kaça bölündüğümü varın düşünün :) tatil bitsin bi istanbula dönelim cici kız olcam söz :)

Kavramlar yanlış güzelim..Sabahı anladım da öğle kral ile prens arasında ne farka

Ayy geniccim ne hatırlatıyosunki şimdi bahireyee:26: Hem ben zaten ilk hafta bahireye vericem ödülü ben ikinci haftaya saklıyorum ödülüü:24::24::24:

unuttun dimi 2 hafta sürecek kapışmayı yedin dimi yedin :39::39::39::39::39: ye akrep ye durma hadi ye :52::32::33::54::23::28::55:

Kızlar fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum ama yetişemiyorum kusura bakmayın lütfen :( 2 çocuk 1 hamile 1 de dede ile tatildeyim kaça bölündüğümü varın düşünün :) tatil bitsin bi istanbula dönelim cici kız olcam söz :)

kız ne biçim tatil o öyle:9:biz de seni gerçekten dinleniyo falan zannediyorduk:52:

Back
X