merhabalar herkese:)
dün biriciğimi askere yolcu ettik, gidecek, gidiyor derken gitti. 25 kişiydik havaalanında çok güzel bir ugurlama oldu, şamatasız ama espirili, duygusal bir ugurlama oldu.
ben de kendime plan yapacagım haftasonu bu süreçte neler yapabilirm diye. kilo konusunda hedefime ulaştım sanırım cuma günü göreceğim. kan hapı kullanacağımı bildigim için hedefimi düşürmüştüm biraz daha, kan haplarından sonra kilo alırım nasıl olsa diye. şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler yapmışsınız.
Hayirli teskereler canim sllah kavustursun insallh bide ben emziriyorum olurmuki civan percemicanım bulablirsem kaynamış suya bir tutam civanperçemi otu atıp 5 dk bekletip, süzüp iç. akşama kalmaz regli olursun büyük ihtimalle![]()
Tatlım öncelikle kızına çok geçmiş olsun..
Kilo aldım diye izin istiyosan olmaz canım ki zaten bir haftalık izin olmaz
Nescafe cısssssssss
Allah kavuştursun canım
Kız yine herzamanki bahire anlayışı ile anlamamışsın konuyu..Kuzu iyice okusan kızcağız yazmış ya başa menü yazma şeklini..Yani sabahı es geçmemiş onu dün yazmış tıpkı bugünün sabahını yazdığı gibi ve yarın sabahı yazmicak öğlenden başlicak ve sen yine saahı es geçmişsin diceksin![]()
Aslinda akrepcim kilo aldigim icin ve regli olamadigimdan dolayi cunku 3 kilo gibi bi fark var regli olsam belki gidecrj cunku gecen seferde aynisi olmustu grubu etkiliyorum 2 kilo kadar fark etti spotda yapamiyorum ancak kizimla ilgileniyorum
Yavrum icjn cok sagll kaptanim tam iyilesti dedik ayni devam kiyaget kalmadi valla