Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya telefondan yazmak çizmek ne kadar zor yaaa allah belasını bu androitin:D bi menu yazacam bi alıntı yapacam eziyet eziyet...

menu:

sabah: cozutuk...

yarım peynirli pide
az menemen
cay

ara: türk kh

öğle: 1 kofte
1 dlm ekmk
tarçınlı yoğurt

ara:az üzüm
1 ince dlm pide

akşm: 1 KEPCE CORBA
1 kase patates yemeği
domates
biber
az peynir

ara: az üzüm 1 lokma ekmek

spor yapamadım az yürüyüs
akşamlar yatarken biraz karın biraz kalc egz. yapıyorum her akşm bugun suyu arttırdım biraz bakalım cuma ne olur

ee anladığım kadarıyla emziriyorsun eee nasıl başarıyorsun 3 cocukla yaaa....
diyeti nasıl başarıyorsun diye soruyorsan oruca niyet ediyorum, iş yerinde zaten oturarak çalışıyorum, öğle arasında 1 saat eve gidince yarım saat uyuyorum bakıyorum iftar olmuş yemek hazırlayıp güç bele yiyorum. oruç tutmazsam başka türlü boğazımı tutmakta zorlanıyorum. bak haftasonu evdeydim ve yedim. diyet miyet kalmadı.
3çocuğa nasıl bakıyorsun diye soruyorsan mecbur kalınca hepsine alışıyorsun. hafta içleri bakıcının bakması avantaj iş yerinde kafam dinlenmiş oluyor. akşam saat 6dan 10a kadar yani sadece 4 saat hadi yarım saat de sabah günde 4,5saat bakıyorum diye düşünüyorum. bütün enerjimi o 4,5 saate kanalize ediyorum:37:Geçen yıl bebekler 6-7 aylıkken çok daha zor zamanlar geçirdim. o yüzden şimdi çocuk bakmak daha kolay geliyor.alışıyorsun, Allah da sabrını veriyor.

ya telefondan yazmak çizmek ne kadar zor yaaa allah belasını bu androitin:D bi menu yazacam bi alıntı yapacam eziyet eziyet...

menu:

yarım peynirli pide
az menemen
cay

1 dlm ekmk
tarçınlı yoğurt

1 ince dlm pide

1 kase patates yemeği
domates
biber
az peynir

akşamlar yatarken biraz karın biraz kalc egz. yapıyorum her akşm bugun suyu arttırdım biraz bakalım cuma ne olur

cuma günü bendeniz de trambolinde egzersiz yaptım. 1000 hop-zıp esnetme :8:en son cuma yaptım bi daha yapmadım:26:

Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8 (toplam giden 600g)
3. gün sabah kilosu: 65,1 (toplam giden 1,300 g)
4. gün sabah kilosu:
64,7 (toplam giden 1,700 g)
Cumartesi öğleden sonra diyeti bozdum tamamen karbonhidrat yedim
Pazar günü sabah kilosu: 65,6- 5. gün de diyeti uygulamadım pizza vs. yedim
6. gün sabah kilosu: 65,8

evet cumartesi ve pazar oruç tutmayacak ama listeye uyacaktım, i dilim kızarmış ekmek yerine 1 kase tarhana çorbası ile başladığım güne öğle yemeğinde 250 gram peynir ve 1 yumurta ile davam edecektim, peyniri yumurta ile pişirince peynir muhlamaya benzedi ve ben onu ekmeğin kabuğu ile yedim. sonra tabi başka şeyler de yedim. Pazar günü de aynı şekilde devam ettim. günü pizza+kola ile kapattım
:17:neyse bugün listem elimde gene. haftasonu aldığım 1,1 kiloyu bugün veririm diye düşünüyorum. kilo versem de süreci uzatmış oldum

*Yaptığım birebir İsveç Diyeti olmuyor.Oruç tuttuğum için listeyi kendime göre revize ettim, öğle yemeklerini paylaştırdım, havuç, brokoli gibi bulmakta zorlanacağım şeyler yerine mevsim sebzeleri ekliyorum.

hoş geldin evineeee

teşekkürler :) hoş ve pis buldum :)

menu:

yarım peynirli pide
az menemen
cay

1 dlm ekmk
tarçınlı yoğurt

1 ince dlm pide

1 kase patates yemeği
domates
biber
az peynir

menülerin çok düzeldi...ilk menüleri hatırlıyorum da :) öğün arası diyet gibiydi :) benim tatil menüleri gibi :P

diyeti nasıl başarıyorsun diye soruyorsan oruca niyet ediyorum, iş yerinde zaten oturarak çalışıyorum, öğle arasında 1 saat eve gidince yarım saat uyuyorum bakıyorum iftar olmuş yemek hazırlayıp güç bele yiyorum. oruç tutmazsam başka türlü boğazımı tutmakta zorlanıyorum. bak haftasonu evdeydim ve yedim. diyet miyet kalmadı.
3çocuğa nasıl bakıyorsun diye soruyorsan mecbur kalınca hepsine alışıyorsun. hafta içleri bakıcının bakması avantaj iş yerinde kafam dinlenmiş oluyor. akşam saat 6dan 10a kadar yani sadece 4 saat hadi yarım saat de sabah günde 4,5saat bakıyorum diye düşünüyorum. bütün enerjimi o 4,5 saate kanalize ediyorum:37:Geçen yıl bebekler 6-7 aylıkken çok daha zor zamanlar geçirdim. o yüzden şimdi çocuk bakmak daha kolay geliyor.alışıyorsun, Allah da sabrını veriyor.

cuma günü bendeniz de trambolinde egzersiz yaptım. 1000 hop-zıp esnetme :8:en son cuma yaptım bi daha yapmadım:26:

takdir ve tebrik ediyorum arkadaşım...bir çocukla başedemeyen bana çooooook güzel bir örneksin walla..idolümsün hedeeeeef :)

bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...

evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...

bugün büyük gün bizim için...kızımın oryantasyon çalışmaları yani bi anlamda okulu başladı...artık resmen 1. sınıf velisiyim :) zooooooooooor ve uzuuuuuuuuuun bir yıl beni bekliyor :) sabah ben ondan heyecanlı ve gergin bir şekilde okula gittik...beni hiç iplemedi bile :/ takıldı gitti öğretmenine :) ay bi bozuldum sormayın...bide öğretmenim yani...pehhhh buraya kadarmış pedagojik ukalalık dedim kendi kendime :) bakalım pek mutlu geldi okuldan...inşallah daim olur...

evime gelmenin huzuru ile diyetime kaldığım yerden 3 kg fazlalıkla başlıyorum :) 1 ayda 3 kg aldım yahu bi de o koşuşturmada :) aslında çok yüzdüm belki bir ihtimal umarım inşallah yani sıkılaşmışımdır :) bugün başladım biberiyeli yeşilçayıma :) zaten biriki gün ev temizle valiz boşalt epey hareketli geçer...bi de okul alışverişi için koşturmaca falan spora gerek yok :) vakit de yok!! sonra inşallah bişeyler yapabilirim...

1 ay oldu mu, dün gibi sanki diyetisyenin klio almadan-vermeden geleceksin, kilonu koru dediği gün...vay beaaa gelmez dediğin bir ay geliveriyor...bence o aldığın 3 kilo sudur, cumaya kadar verirsin, en azından 2 kilo gider.
evine de hoş geldin. tatil dönüşü insanın kendi evi kendine 5 yıldızlı otel gibi geliyor. 2-3 günde halledersin ev işlerini.
diyetine dört elle sarılarak bize de motivasyon kaynağı olursun.
Ben deniz 3gün isveç+2 gün izinden sonra bugün isveç yarın öğlen Erzurum akşam da Rize diyeti yapacam.
Erzurum diyeti: paça çorba, cağ kebabı
Akşam: yeni evlelen bir arkadaşa ziyarete gitmeyi düşünüyorum artık o ne ikram ederse:27: tabi kontrollü olmak lazım her ikram edileni de yemek lazım değil mi:17:

dünki menüm
sabah
bayat ekmmekle yapılmış ev pizzası
öğle
fırında közlenmiş bol nar ekşili biber
akşma
1 porsiyon işkembe çorba 1 kepçe
5 yk bulgur pilavı
5 yk tavuklu bamya
kılzr ben bu menüyü akşam ki menüyü öğlen de yedim snaırım akşamda yiyecem çabuk acıkır oldum noluyor ya

dünki menüm
sabah
bayat ekmmekle yapılmış ev pizzası
öğle
fırında közlenmiş bol nar ekşili biber
akşma
1 porsiyon işkembe çorba 1 kepçe
5 yk bulgur pilavı
5 yk tavuklu bamya
kılzr ben bu menüyü akşam ki menüyü öğlen de yedim snaırım akşamda yiyecem çabuk acıkır oldum noluyor ya
iştahlı insan her zaman acıkıyor şeker...ben de senin gibiyim yemek yemeyi seviyoruz...bamya yiyorsun içinde tavuk var, ikisi de faydalı...yanında bulgur pilavı bu da sağlıklı ama hepsi bir arada olmuyor...hem bamyayla doyayım hem işkembe içeyim yanında pilavı da olsun yoğurdu da derken biz ölçüyü kaçırıyouz...hepsi bir arada olmaz mı olur...ama hepsinden 4-5 kaşık yiyerek oluyor..e o zaman da doymuyoruz. ya sebredices ya da şu pilav-ekmek işinden vaz geçip doyana kadar sebze yoğurt çorba kullanıcas...Sence hangisini yapmak daha kolay?

iştahlı insan her zaman acıkıyor şeker...ben de senin gibiyim yemek yemeyi seviyoruz...bamya yiyorsun içinde tavuk var, ikisi de faydalı...yanında bulgur pilavı bu da sağlıklı ama hepsi bir arada olmuyor...hem bamyayla doyayım hem işkembe içeyim yanında pilavı da olsun yoğurdu da derken biz ölçüyü kaçırıyouz...hepsi bir arada olmaz mı olur...ama hepsinden 4-5 kaşık yiyerek oluyor..e o zaman da doymuyoruz. ya sebredices ya da şu pilav-ekmek işinden vaz geçip doyana kadar sebze yoğurt çorba kullanıcas...Sence hangisini yapmak daha kolay?

tek öğünden yana değilim kuşum hepsinden yiyorum ben bünye müsait değil açlığa :60: ama senin için tavsiyem sebze olur sebze yemeği ye yoğurt çorbası bıktırır bir süre sonra dene istersen 1 günde ıyyy yine mi dersin değişik değişik sebze yap yap ye

1 ay oldu mu, dün gibi sanki diyetisyenin klio almadan-vermeden geleceksin, kilonu koru dediği gün...vay beaaa gelmez dediğin bir ay geliveriyor...bence o aldığın 3 kilo sudur, cumaya kadar verirsin, en azından 2 kilo gider.
evine de hoş geldin. tatil dönüşü insanın kendi evi kendine 5 yıldızlı otel gibi geliyor. 2-3 günde halledersin ev işlerini.
diyetine dört elle sarılarak bize de motivasyon kaynağı olursun.
Ben deniz 3gün isveç+2 gün izinden sonra bugün isveç yarın öğlen Erzurum akşam da Rize diyeti yapacam.
Erzurum diyeti: paça çorba, cağ kebabı
Akşam: yeni evlelen bir arkadaşa ziyarete gitmeyi düşünüyorum artık o ne ikram ederse:27: tabi kontrollü olmak lazım her ikram edileni de yemek lazım değil mi:17:

Ben diyetteykene ev ziyaretlerinden hiiiic hazzetmem :) gelmesinler gitmeyim kardeşim :/

tek öğünden yana değilim kuşum hepsinden yiyorum ben bünye müsait değil açlığa :60: ama senin için tavsiyem sebze olur sebze yemeği ye yoğurt çorbası bıktırır bir süre sonra dene istersen 1 günde ıyyy yine mi dersin değişik değişik sebze yap yap ye

Ayyyyy bahireeeee ne kadar güldüm akşam akşam :) yoğurt sebze çorba çeşitleri önermiş hedef...

Sabah : 1 yumurta
2 dlm beyaz ekmek (içini yemedim)
biberiyeli yeşilçay

ara : şekerli çay (şekerim düşmüştü)

öğle : 8 yk sebzeli bulgur pilavı
cacık

ara : 4 minik erik
4 lokma ponçik

akşam : 4 yk sebzeli bulgur pilavı

2,5 lt su

kitap : dave adında bir adam

Spor : 3 saat çarşı pazar gezmesi

Sebzem eksik farkındayım salataya mecalim kalmadı :)

Ben diyetteykene ev ziyaretlerinden hiiiic hazzetmem :) gelmesinler gitmeyim kardeşim :/

Ayyyyy bahireeeee ne kadar güldüm akşam akşam :) yoğurt sebze çorba çeşitleri önermiş hedef...

gülme ya :60::60: tamm kendim yapmıyorum açlığa tahammülüm yok önerebiliirm ama yapan yapsın ben yapamıyorum :60:

Bu telefon benim inadima is yapiyor wifiden yazinca yuklemiyir telefonun internrtinden yazinca hemen foruma atiyor sinir oldum evdede intrnet kapnmis ancak aksam acilir kizkar alinti yapamadin olmuyord telden cok uyuz yaa illa bana kafam kadar telefon aldiracaklar neyse gelelim menuye
Sabah domates salatlk biber peynir az sekerli nescafe

Ogle az yumurta 1dlm ekmek az peynir cay acele yedim ciktim

Ara yspamafim dogru dyrust ana aksana jadar salonda kslmm gerekti

Tarim topkek 1tane biskivu yedim

Aksam 1tbk barbunya
5yk pilav
Tavada midir unlu az yagli patlican

6 tane incir

Cay ictim barbunya mahvetti brni midem yandi cikti belki gecirir diyr cokoprens yedim yememem gerekiyordu ama yedim pismanim

Dun cok yoruldum ayak ustu kaldik hep bajan gelecekti gelmedi ac biac ;)dolandik durduk

ben hepsinden yiyorum, çorba olsa onu da yerim de yapan yok üşeniyorum:17:

ah sorma başıma gelenler... şimdi ben oruç tutuyordum ya sırf canım erzurum diyeti (cağ kebaptan bahsediyorum) çekiyo diye dedim salı günü oruç tutmayım gideyim önden paça çorba arkadan da cağ yiyeyim:56:. komşumun kızı ile de geçtiğimiz haftalarda konuştuk seni ziyarete gelicem ama bu sıralar oruçluyum diye ara verince gidecektim. ilkin öğle arasında gideyim ki çoluk çocuk kızcağıza zahmet vermeyeyim demiştim annesi de akşam beraber gidelim demişti. bugün öğlen kebapçı planım olunca akşam da ev ziyaretine gideyim diye fikir değiştirdim. yani iştahım nezaketime ağır bastı; öğlen canımın istediği şeyleri yemek adına yeni gelin evine cümbür cemaat gitmeye karar verdim. Ammaaaaa yeni gelin elini benden çabuk tuttu:37:dün telefon açtı öğle arası gel buyur bekliyorum falan, ben hık mık annenlerde gelmek istiyordu akşam beraber gelebilirdik filan:37:yok ı ıh öğle arası davetliyim:ssz:planlarım suya düştü...hem oruç tutmadım hem de canımın istediği şeyi yiyemicem üstelik hamurlu mamalar yaptıysa bir de kendimşle savaşmam gerekecek:ssz:

günaydın herkeseeee:)

bu hafta biraz daha rahatım buralardayım yazacagım size bol bol:)

canımm, hayırlı başlangıçlar olsunnn inşallah başarılarla dolu bir eğitim hayatı olur :nazar:

kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su

spor: dün akşam 5 km yürüyüş

kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)

kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir + yeşil çay+ normal çay+ 2 kupa su

spor: dün akşam 5 km yürüyüş

kitap: şuan kitap yok elimde, kısa film çekiyorum :)

hah bi o eksikti , bi o kaldıydı yapmadığın:33: ne kısa filmidir hayırdır:44:

Back
X