- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
evet evet diyet bitince içinde bol sağlıklı karbonhidrat olan bi diyet başlıcam. öyle ki her gün 1 tabak kısır-makarna veya kurubaklagil olacak. daha 3. günüm ama canım çekiyo valla. böylece giden glikojen deposu ve suyu geri gelirlen ben kilomu koruyacam. çünküm spor yapacak enerjim de olacaksenin neyin var bakiyim neler oluyor yine:44::44::44::44:
ekmeksiz olmaz zaten. bu tür eğır diyetlerin mutlaka vücuda zararı var ve bu etkiler seneler sonra ortaya çıkıyor. ama hedef biliyor bu zararlı bu yüzden yumuşattı ya isveçi değil mi![]()

kızz bende bulsam keşke öğle aralarında kestirebilecek bir yer ne güzel olacak. evet ben de inceledim bahire yazdıktan sonra ama nasıl olur bilemedim. bende diyorum yüksek lisans mı yapsam uzaktan eğitimle onu düşünüyorum bakalım. çok vaktim var ya hani bundan sonra da çok olacak ya sanki birde bunu düşünebiliyorum.
valla ilkinde 7 kg almış biri olarak bundan da azami dikkatli besleniyorum. en fazla alabileceğim kilo kendime verdiğim limit 10 kg şuan. şimdilik sadece 600 gr almışım. 11+2 deyim bakalım.
tatlım az kalmış düzene girmene
tabiiki de iyi birşey bebeğim
kız sen bunları yazmışsın ya bende gözümde canlandırdım. gülmekten öldüm masamda herkes noldu diye soruyor. boşver aldıysan aldın. nasıl olsa pazardan sonra evine dönüyorsun yine düzenini oturtursun aldıklarını da bir güzel verirsin.
ben de bir ara açık öğretim 2. üniv inceledim bana çok getirisi olmayacaktı, çocuklarla da zor olacaktı vaz geçtim.Şimdi ben hiç bişey yapamıyorum. sadece çocuklar.. tabi çocuklar büyüp okula başlayınca böyle boş durmamak bişiyler yapmak lazım, epeydir kendime yatırım yapmadım