- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
kız bu ne ...Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemenve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim
Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsinve o gazla bugünkü menüm:
Sabah: Elma sirkeli ılık su..
Öğle:
2 kupa şekersiz çay, 1 bardak karışık meyve suyu
İkindi:
2 bardak şekersiz çay
Akşam:
2 bardak karışık meyvesuyu
Eşim gece gelicek çay ve su içimine devam edebilirim
Şu beğen tuşları neden yok olmuş yahuu![]()
bu gece bende bir muz yedim valla bırakmak lazım gece yemeleriniBu aksam yemekten sonra yemiycem diye kendime soz verdim. Saat gece 4 bucuga kadar uyamadim. Acmiydim diye kendime sordum hayir uyu dedim dinlemedi. Mutfaga girdim ve biliyorsunuz neler yaptimi..su anda sinirden agliyorum. Yine bogazima yenildim. Kim kimi yedi bilemedim. Yedimde mutlumu oldum hayir. Pismanlik uzuntu..cidi cidi bu kilo yuzunden olmeyi istiyorum artik. Bukadar zayiflamak isderde insan bukadarda yermi?
Gecen sene karnimi tamamen aldirdim. Gerdirdim. Sirt yaglarimi mide ve bel yaglarimi aldirdim. Sandim cozum. Ama degil yine geldi. Butun yaglar hemde bazi yerlerimde fazlasiyla. Busene yine yaglarimi cektirdim mide usdu ve sirt...2 ay gecti usdunden ama alinan yaglarin geri tekrar geldigini simdiden fark ediyorum....