Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemen :9: ve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim:9:

Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsin :9: ve o gazla bugünkü menüm:

Sabah: Elma sirkeli ılık su..

Öğle:
2 kupa şekersiz çay, 1 bardak karışık meyve suyu

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:
2 bardak karışık meyvesuyu

Eşim gece gelicek çay ve su içimine devam edebilirim :9:

Şu beğen tuşları neden yok olmuş yahuu:47:
kız bu ne ...
Bu aksam yemekten sonra yemiycem diye kendime soz verdim. Saat gece 4 bucuga kadar uyamadim. Acmiydim diye kendime sordum hayir uyu dedim dinlemedi. Mutfaga girdim ve biliyorsunuz neler yaptimi..su anda sinirden agliyorum. Yine bogazima yenildim. Kim kimi yedi bilemedim. Yedimde mutlumu oldum hayir. Pismanlik uzuntu..cidi cidi bu kilo yuzunden olmeyi istiyorum artik. Bukadar zayiflamak isderde insan bukadarda yermi?

Gecen sene karnimi tamamen aldirdim. Gerdirdim. Sirt yaglarimi mide ve bel yaglarimi aldirdim. Sandim cozum. Ama degil yine geldi. Butun yaglar hemde bazi yerlerimde fazlasiyla. Busene yine yaglarimi cektirdim mide usdu ve sirt...2 ay gecti usdunden ama alinan yaglarin geri tekrar geldigini simdiden fark ediyorum....
bu gece bende bir muz yedim valla bırakmak lazım gece yemelerini

Bu aksam yemekten sonra yemiycem diye kendime soz verdim. Saat gece 4 bucuga kadar uyamadim. Acmiydim diye kendime sordum hayir uyu dedim dinlemedi. Mutfaga girdim ve biliyorsunuz neler yaptimi..su anda sinirden agliyorum. Yine bogazima yenildim. Kim kimi yedi bilemedim. Yedimde mutlumu oldum hayir. Pismanlik uzuntu..cidi cidi bu kilo yuzunden olmeyi istiyorum artik. Bukadar zayiflamak isderde insan bukadarda yermi?

Gecen sene karnimi tamamen aldirdim. Gerdirdim. Sirt yaglarimi mide ve bel yaglarimi aldirdim. Sandim cozum. Ama degil yine geldi. Butun yaglar hemde bazi yerlerimde fazlasiyla. Busene yine yaglarimi cektirdim mide usdu ve sirt...2 ay gecti usdunden ama alinan yaglarin geri tekrar geldigini simdiden fark ediyorum....

karın aldırmayı söyle düşünüürüm sonuna kadar gayret gösterip kurtulamadığım yağlar için düşünmüyor değilim kuşum acıdımı nerde yaptırdın

Slmlar bende geldim benide araniza aldiginiz icin tsk ederim. Bugun guya diyet yapacaktim tam tersini yaptim. Hergun bir bahane buldum yemek yemek icin. Ama her gun bahanelerim var ve tukenmiyorlar. Mesela yarin misafirlige gidecegiz. Cuma gunude oyle. Ama bahanelerimi yok etmek istiyorum artik.

Boyum 150 kilom 72 tiroit ve yuksek kolostrolum var midemde ulser yasim 45 oldu ve ben halla tombisim. Gaza gelemiyorum motivasyonum yok. Birinin benim beynimi yikamasi lazim....bukadar simdilik

Midemi almiyorlar yag oranim yuzde 33. Yani midemide tutamiyorum.. Olmeyi istiyorum ya gercekten yoruldumm

Hoş geldin canım...

Önce telaş etmeden beynini hazırla hayatım kilo vermek istediğini ve özellikle gece yemeklerinden uzak durman gerektiğini bol spor yappmak istediğine sonrası kendiiğinden gelir şekerim bikere . takımdasın artık :1:

Son düzenleme:
Kızlar bugün kızımın doğumgünü.. Misafir ağırlicam öğleden sonra, o yüzden çok işim var çook:4:

images

Ne yalan söyleyeyim görünce ben de senin gibi boy kilo sentezi yaptım hemen :9: ve dedim onlar kiloluyum diyosa ben neyim:9:

Niye çağırdım sanıyosun zuzuumm hepimizi acaip gaza getirsin :9: ve o gazla bugünkü menüm:

Öğle:

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:

sadece sıvı diyetimi bu :) ne zaman başladın çok uzatma metabolizmayı çok kötü etkiliyor. Ve vücuttaki enerjiyi sıfıra düşürüyor, sakıncalı bir durum. Daha önce gruptaki arkadaşlar yapmıştı yine, bana sorarsan kesinlikle tavsiye etmiyorum canım .

Günaydın elma şekerleri,

Efelin çalışıyormusun ev hanımı bilmiyorum. Öncelikle kendi kendine söz ver bu durumdan kurtulacağına dair ve kendine boş zaman bırakmayacak uğraşlar edin kendine.Ben en son mağazadan ağlayarak çıkmıştım bundan 5 sene önce ve o gün dedimki ya ben kiloyu vericem yada üstüne daha da fazlasını alıcam. Vaktinin müsaitliğine göre mutlaka yürü hatta evde oturan biriysen canın yemek isteyince çık tempolu yürü. Bol bol su iç. Mide büyük sende bir süre devam edebilsen küçülünce daha az yicen. Varsa imkanın mutlaka spora başla salonda. Sporla birlikte eczanede yağ yakıcı ödem attırıcı ilaç var kullanabilirsin.

Psikolojik olarak kendini ikna et.Örneğin, ben yemek yemeğe bayılan biriyim aç olduğum için değil zevk aldığım yemek yerim.Hep daha kilo aldıran şeyler hayal ederdim. İşten çıktım eve gidiyorum şöylee koca bir tabak, tabak dediğim kocaman kaseler vardırya onlardan cacık hayal eder, bol salatalıklı yanında bir sürehi suyla yediğim cacığın üstüne başka bişey yiyemiyordum.

Gece uyanıp mutfağa gitmekten asla vazgeçemeceğim genelde saat 3 civarı uyanıyorum.Çözümü meyve yemekte buldum.Zararsız oluyor.

Onun dışında çukulata ymek istediğim zamn yada onun gibi şeyler illaki yanımda birileri varken yerdim. Çukulatadan bir parça alıp kalanını hemen yanındaki kişiye verince hem sen o tadı almış nefsini körlemiş oluyorsun,hemde alacağım dünya kaloriden kurtuluyorsun.

Kendimizi zorlamaktansa ufak oyunlar çok daha etkili oluyor.

Sabır ennn önemlisi ben yaklaşık 19 kilo verdim. Totalde 3 yılda verdim. Verdikçe motive oldum insanların güzel sözleri azim verdi.Sonrasında 2 -3 kilo arasında gittim geldim.
Bu kış annemlerin yanıma gelmesi nedeniyle yemek düzenim bozuldu, akşam yemekleri falan 6 kilo aldım. Frene basmak içinde yine soluğu burda aldım.

Offf çenemde düştü :9: :9:

Neyse dünkü 4 toplantı sonrası haşat bir şekilde eve gittim. Sabah kahvaltımı yapmıştm öğlen , çorba ,akşam köfte ve yağsız 5 kaşik kadar makarna yedim.

Bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım. İşyerinde bir paket çubuk kraker ve çay.

Kendinize çokk cici bakın.
:51::16::16:

Günaydın elma şekerleri,

Efelin çalışıyormusun ev hanımı bilmiyorum. Öncelikle kendi kendine söz ver bu durumdan kurtulacağına dair ve kendine boş zaman bırakmayacak uğraşlar edin kendine.Ben en son mağazadan ağlayarak çıkmıştım bundan 5 sene önce ve o gün dedimki ya ben kiloyu vericem yada üstüne daha da fazlasını alıcam. Vaktinin müsaitliğine göre mutlaka yürü hatta evde oturan biriysen canın yemek isteyince çık tempolu yürü. Bol bol su iç. Mide büyük sende bir süre devam edebilsen küçülünce daha az yicen. Varsa imkanın mutlaka spora başla salonda. Sporla birlikte eczanede yağ yakıcı ödem attırıcı ilaç var kullanabilirsin.

Psikolojik olarak kendini ikna et.Örneğin, ben yemek yemeğe bayılan biriyim aç olduğum için değil zevk aldığım yemek yerim.Hep daha kilo aldıran şeyler hayal ederdim. İşten çıktım eve gidiyorum şöylee koca bir tabak, tabak dediğim kocaman kaseler vardırya onlardan cacık hayal eder, bol salatalıklı yanında bir sürehi suyla yediğim cacığın üstüne başka bişey yiyemiyordum.

Gece uyanıp mutfağa gitmekten asla vazgeçemeceğim genelde saat 3 civarı uyanıyorum.Çözümü meyve yemekte buldum.Zararsız oluyor.

Onun dışında çukulata ymek istediğim zamn yada onun gibi şeyler illaki yanımda birileri varken yerdim. Çukulatadan bir parça alıp kalanını hemen yanındaki kişiye verince hem sen o tadı almış nefsini körlemiş oluyorsun,hemde alacağım dünya kaloriden kurtuluyorsun.

Sabır ennn önemlisi ben yaklaşık 19 kilo verdim. Totalde 3 yılda verdim. Verdikçe motive oldum insanların güzel sözleri azim verdi.Sonrasında 2 -3 kilo arasında gittim geldim.
Bu kış annemlerin yanıma gelmesi nedeniyle yemek düzenim bozuldu, akşam yemekleri falan 6 kilo aldım. Frene basmak içinde yine soluğu burda aldım.

Neyse dünkü 4 toplantı sonrası haşat bir şekilde eve gittim. Sabah kahvaltımı yapmıştm öğlen , çorba ,akşam köfte ve yağsız 5 kaşik kadar makarna yedim.

Ilgin icin tesekur ederim canimsin, calisyorum isim kamera fotografcilik. hollandada yasiyorum..yemek yemem ve bu hale gelmememin tek sebebi yaptirdgim 6ti kez tup bebekden geldi. 5 yildir tup bebek yaptirmiyorum ama 5 yildir aldigim kilolari defalarca verme ragmen geri aldim. yukardada yazdimya hep bir sebebim var diye..beynim yemem icin ve kilo almam icin hep sebebler uretiyor..hafda iki kez spor okuluna gidiyorum. ve bir salona daha yazildim 2 yilik ama daha oraya ayak atamadim:)) sepeplerimden dogru..bu sepepler beynimin uretigi vucdumun temebelik yaptigi sepepler..mesela misafirim geldi gidemedim..yorgunum gidemedim, cok yemek yedim agirlik basti, yada isde bu sabah az sonra doktorlara gidecem, aksamda misafirlige soz verdim...bunun gibi beynim sepepler uretiyor ve gercekde. ama cozucem ben bunu sizinle buna inaniyorum

Akrep 33 once kizina bir omur boyu mutluk dilerim. ne guzel buyutmussun ve gelin ediyorsun.

evet sizinle birlikte zayiflayacagim..artik takima girdim kendime ceki duzen vermem lazim:))

sabahki kilom 71.800zdu..simdiden herkeze kolay gelsin

karın aldırmayı söyle düşünüürüm sonuna kadar gayret gösterip kurtulamadığım yağlar için düşünmüyor değilim kuşum acıdımı nerde yaptırdın

canim zaten karin aldirmayi ve gerdirmeyi yazdim kadinlar kulubunde ama ozamanlar esteik bolumene takiliyordum:) burda her asmam var aslinda:).. tup bebekde neler yasadim yag aldirmada felan.. acimazmi acidi tabiki.
dunyalar guzeli ebru durmus hanimefendiye yaptirdim. doktorum cok iyidi ama ben kotuyum isde:)

Menumu yazıp kalayım kızlar ultra yorgunum :/

Sabah : tost
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 incir

öğle : 1 kase tavuk çorbası
2 dlm ekmek
yarım domates

ara : 1 çikolatalı gofret
türk kahvesi

akşam : 6 yk köftesi patates
2 dlm ekmek

2 lt su

bugün salata yoğurt bişey yok ne bulduysam yedim özel menü hazirlayamadim malesef...

gene de fena değil...

Amanın beğen tuşları orjinalleşmiş..Mesajın üstüne gidince çıkıyor ortaya :9:
he öyleymiş ben de diyorum neden kimseyi beğenemiyorum da onlar beni beğeniyorlar, bana mı yasakladılar acaba beğen tuşunu diye:1:

Herşey iyide şu çikolata krizini neetcez kızlar yaa!!? :(((((((((
Kaşık kaşık nutella yiyesim herkesi öpesim var!!! :D:D:D:D

aç gezen düzgün öğün yemeyenlerde genel olarak olan durum...öğünde yedijklerini çok abartı azaltmamak lazım...

Slmlar bende geldim benide araniza aldiginiz icin tsk ederim. Bugun guya diyet yapacaktim tam tersini yaptim. Hergun bir bahane buldum yemek yemek icin. Ama her gun bahanelerim var ve tukenmiyorlar. Mesela yarin misafirlige gidecegiz. Cuma gunude oyle. Ama bahanelerimi yok etmek istiyorum artik.

Boyum 150 kilom 72 tiroit ve yuksek kolostrolum var midemde ulser yasim 45 oldu ve ben halla tombisim. Gaza gelemiyorum motivasyonum yok. Birinin benim beynimi yikamasi lazim....bukadar simdilik

Midemi almiyorlar yag oranim yuzde 33. Yani midemide tutamiyorum.. Olmeyi istiyorum ya gercekten yoruldumm

Yarabim konu sahibi biskivit yiyesim geldi valla...bide ricam su yediginiz cukulatalari yazmasaniz. Burda icimdeki hayvannnn buyuk dev elime gecirince azini burnunu kirmak isdegim vahsi iplerini koparmak istiyorda sevgiler saygilar...

Beni tokatliyonuzmu bogazima dikismi atiyonuz yada grupdanmi atiyonuz etim sizin kemigim icimdeki vahsi hayvanin:)))

efelinim küçük su aygırım :52::29: benim ilk geldiğimde attığım mesajlara benzer şeyler yazmışsın...iştah bi açılınca öyle gidiyor bunu kesmek için uğraşmak lazım...motivasyonum yok ne demek?canım kilo vermek istemiyor demek mi ?aslında biraz öyle demek...yani yemek yiyerek mutlu olmayı kilo vermeye tercih ediyorum demek...yani aslında hepimiz neyi istiyorsak onu yapıyoruz...
Gelelim kilo verme serüvenine kolaya kaçmışsın be bacım...oooooh şurda yağ var onu aldırayım, orda göbek var bunu gerdireyim bu ne yaaaa...hani diyet hani spor? hiç onlardan bahsetmemişsin? Troid problemine gelince? ilaç kullanıyor musun, hormonların ilaçla normale dönüyor mu? eee hormonların ilaçla normale dönmüşse kilo verememkte troidin arkasına saklanma.... çık spor yap, yürü...diyet için de çok kasmak bazen aleyhine olabiliyor insanın kaloriyi düşük tutayım derken kendini krem çukulata kavanozuna dalmış olarak bulabilirsin, diyette orta yollu olalım ama hareketi elimizden geldiğince arttıralım....

AAAA en önemli motivasyonu vermedim sana:40:...şekerim 2 hafta deneme sürecimiz var, düzenli paylaşımda bulunup günlük menü bildirimi cumlaraı kilo bildirimi yaparsan takıma girebiliyorsun...Bu 2 hafta boyunca baklava börekl yiyen biri takıma girebiliri miiii?:28::26::19::5:

Son düzenleme:
dün yediklerim yaklaşık 1850-kalori (ondan sonra diyorum niye kilo veremiyorum, bu diyetteki halim:47:)
sabah:2 d. kaşar, 1 domates, 1 salatalık
Öğlen: 2 d. kaşar, 1 domates 4 biber 2yumurtadan menemen, 1 bardak ayran, 15 fındık
ara: 1 küçük salkım üzüm, 1 yeşil çay
akşam: 2,5 kase mercimek çorba, 3 halka palamut, 11 fındık, 2 bardak süt, 1 yk sütün kaymağı
yatmadan önce:47:: yarım dilim ekmek, 1 dilim tahin helva

spor:20 dk çarşı gezmesi+ 3000 adım

Merhaba kiZlar evd pc den giremiyorum hep bi isim var dun nenemenlik sos falan yaptik oyle yorulmusunki kiz kardesim uyusun diye yanina yattim sizmisim gece uyabdin saat 1 yarim dilm kek yedim ve dun nekik setimide yapamafim 4gun oldu yapali ve fark ediyor 6farkli hrkt var 1srtle bbasliyirsun 3harekt 6li 3hareket 12 li 15sene boyunca gunde 4saat ant yapsn biri icin bakslim ne kadar fark edecek....

Sabah yediklerim

Donates
1dln kek
Peynir
Cay
1dlm ekmk
Simdi antrennandayim opuldunuz

Günaydın elma şekerleri,

Bu kendimizi kandırmaca oyunu gercekten dogru, işe yarıyor.. Bende bekarken annemın yaptıgı yemeklere karsı koyamazdım.. Gece işten gec geldiğim vakit (saat 10-11 gibi) mutfaga gırınce yemekler gözüme carpardı.. Bende şöyle bi taktik bulmustum, alıyodum elime bi yemek kaşıgını, tencerelerın kapagını acıp sadece birer kasık agzıma atarak nefis körlüyordum bu bana yetiyordu... Öğünümde de sebze yemeklerınden allah ne verdıyse sadece o tatlı kaselerı varya, onlarla alıyodum yemegımı ve tabıkı mutlaka yanına yogurt.. Tabı evlenınce herkes sofraya bırlıkte oturunca bu mumkun olmuyor. Kendıme ıkı kasık bısey koyup kocama tabagı doldurunca baskı yapıyor ac kalacaksın dıye dogal olarak.. Şimdi bende onunla aynı porsıyon yemegı alıyorum tabağa, o farkında olmadan caktırmadan kendı tabagımdakı yemegı kasıkla ona aktarıyorum :D:D yada o benden cok hızlı yedıgı ıcın (biz mutfak masasında yıyoruz aksam yemegımızı mutfakta tv yok) içeriye salona gecınce tabagımda kalanı saklama kabına alıyorum dırekt buzdolabına :D
Bence taktik geliştirmenin sınırı yok ;)

Canım eczanede yag yakıcı ödem attırıcı ilaclar var demıssın, bunu bana özelden yazarmısın rica etsem? :(

Kızlar bugün kızımın doğumgünü.. Misafir ağırlicam öğleden sonra, o yüzden çok işim var çook:4:

kızının doğum günü kutlu olsun benim de ikizlerin pazar günü doğum günüydü, çocuklara birer araba alıp doğumgününü kapattık:1:akşama kadar arabalarla oynadılar durdular...pasta işlerine girmedik, eğer alacaksak da tek porsiyon pastalardan alacak çocuklara yedirecektim, gerek kalmadı...
misafirleri iyi ağırla, hizmet et bol bol:1:otorup onlarla beraber yime:ssz:

Öğle:

İkindi:
2 bardak şekersiz çay

Akşam:

bana da ilham verdin öğlen ne yesem ne yesem diye düşünürken %100 meyve suyuna karar verdim.
bu arada forumda yazılan holywood diyeti gerçek holywood değilmiş, ilk 2 gün doğru gerisi uydurmasyonmuş. ilk 2 günde içilen meyve suyu da bizim bildiğimiz meyve suyu değil özel bir karışımmış. bakmıştım da içinde süt, muz gibi şeyler vardı hepsi karıştırılıp robotton çekiliyormuş. daha detaylı araştırmadım kaç gündür nedir tam bilmiyorum...

kızlar oğluşumu sabah okula bıraktım az önce de okuldan aldım, bu hafta böyle 9:30da başlıyor okul...haftaya normal düzene gireces...almaya gittiğimde oğluş gayet mutluydu:nazar: yeni oyuncaklar yeni arkadaşlar falan ...aslında k arkadaşalrı falan da pek takdığı yok:1: oyuncaklrla oyna oyna öğleye kadar bitirememiş ki çağırdım gelmedi gittim sınıftan kendim aldım. umarım hep okula böyle istekli gider:72:

Şimdi gelelim bugun yedıklerıme;

Saat 10da kalktım, sogan suyu kürü yapıyorum (ay ne iğrenç bişi o!) onu içtim arkasından agzımdakı tadı degıstırsın dıye kaynanam barsakları calıstırdıgı soylenen bı pekmez getırmıstı balıkesır'den, bı kasık ondan attım agzıma..

1 saat sonra, yagsız tavada domates kavurdum bol pulbiberli, kepek ekmegı ve sekersız cayla onu yedım.
Simdilik bu kadar...

Birde kızlar canınız tatlı birşeyler istedikçe, o içtiğimiz bitki çayları varya, onun içine bir çubuk tarcın atın, bende yeni keşfettim gercekten bastırıyo tatlı isteğini..

Ayrıca ne kadar erken yatarsanız o gece yemeği isteği son buluyor.. Evlendıgımden beri eşim yuzunden erken yattıkca şmdi geceleri otursamda kalkıp o sandvıc hazırlama ıstegım hıc yok. Bide adamda gec yatsa dahi onun yanında kalkıp sandvıc hazırlayım yanında homur homur yemege utanıyorum dogrusu :D:D Ama gercekten erken yatın erken kalkın, erken yatınca gece vaktı yemıyosunuz erken kalkıncada metabolızmanız daha hızlı calısıyor dogrusu..

Ha bide unuttum; kahvaltımdan sonra 50'şerden 100 tane omzumda sopa cevırdım

Şimdilik öpüyorum siziiiiiiiiii :*

Akrep 33 once kizina bir omur boyu mutluk dilerim. ne guzel buyutmussun ve gelin ediyorsun.

evet sizinle birlikte zayiflayacagim..artik takima girdim kendime ceki duzen vermem lazim:))

sabahki kilom 71.800zdu..simdiden herkeze kolay gelsin

:53::53::53: büyütmek ve gelin etmek :53::53::53::53: ben kızımın doğum günü demiştim ama :26::26:

Back
X