- 8 Ağustos 2008
- 36.083
- 46.280
- 1.123
Sağol canım enimKızının doğumgunu kutlu olsun canım.. Allah'ım daha nice hayırlı ömürler versin inşallah :*

Yok kuzucum öldüm yorgunluktan..Evi topla süpür evdekilere kahvatı hazırla, onlar yrken sadece çay içtim tam evi silicem vileda kırıldı hoppalaa güya evi itirip çıkıp pasta alıcaktım mecuren çıktım artık..Yoruldum azcık dinlneyim dedim ev silicem kalkıp benimki tekrar yatmış kızda yattı yoruldu tabi oda benimle..Kısır yapıcam ol yeşillikli ondan yerim, acıcıkd kızımın pastasından....Eh iki gündür bişii yemiyorum bişicik olmasın artıkım..kızının doğum günü kutlu olsun benim de ikizlerin pazar günü doğum günüydü, çocuklara birer araba alıp doğumgününü kapattıkakşama kadar arabalarla oynadılar durdular...pasta işlerine girmedik, eğer alacaksak da tek porsiyon pastalardan alacak çocuklara yedirecektim, gerek kalmadı...
misafirleri iyi ağırla, hizmet et bol bolotorup onlarla beraber yime
![]()
bana da ilham verdin öğlen ne yesem ne yesem diye düşünürken %100 meyve suyuna karar verdim.
bu arada forumda yazılan holywood diyeti gerçek holywood değilmiş, ilk 2 gün doğru gerisi uydurmasyonmuş. ilk 2 günde içilen meyve suyu da bizim bildiğimiz meyve suyu değil özel bir karışımmış. bakmıştım da içinde süt, muz gibi şeyler vardı hepsi karıştırılıp robotton çekiliyormuş. daha detaylı araştırmadım kaç gündür nedir tam bilmiyorum...
Evet canım..Katı meyve sıkacağından karışık meyve sıkılıyor biliyorum.. Çok cinsin e kuzum nasılda farketmiş