Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 ( 64.4 / 64.2 / 0.2 / 0.31%)
bahiresemanur (74.5 /74,0 / 0,5 / 0.67%)
seldom (87.7 / 87,5 / 0,2 / 0,23%)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / 0 %)Sabit
aymudo (67.8 / 0/0 / 0%) Sabit
hedef52 (65.1 /64,8 / 0,3/ 0,46%)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,28%
hmmmm takım olarak gene %0,30un altında kaldık
:50: arkadaşlar az da olsa kilolar verdik, bu hafta -de değiliz ama yeterli değil. haftaya daha iyi oluruz inşallah.
Bu hafta 1.miz bahire:71:
kilo alanımız yok:46:
kilo veren ve kilosunu koruyan bütüüün arkadaşlara yani hepimize:42:
Trabzonspor bu hafta diyetinde çok dikkatli olduğu ve sonucunu bu hafta göremediği için gelecek hafta ondan birincilik bekliyorum, tabi beni geçebilirse:27::27:

haaa bi de bahire-akrep kapışmasından galip çıkan bahire:65:
akrep-hedef kapışmasından gelip çıkan hedef:33:

buaralarregli olcam sanırım bu yuzden boyle sapıtıklıklar oluyor...
buarada hedef benimle kapışma zaralı çıkarsın:D
bende tebrik ediyorum tum arkadaşlarımı artık sıkıştıralım kurbana az kaldı verelim 4 er kilocuk:D

Bu kapışmalardan akrebin neden haberi yok acebaaa :39::39::39::39:

Hadi varsanız bu hafta kapışalımmm:33: akrep bu hafta fazlalıkları vermek için resmen işkence çekti ve 67 den 64. 2 yi görerekten haftanın galibi çıktı zaten yaa:32: tabi akrebin fikri bu :9:

kaptanım hedef seni hedef almış:1:
Bende daha yeni geldim eve

Tartıldım 68,90
70 ile baslamıstım
1 kilo :(

bence 1 kilo gayet iyi

E fena değiliz en azından kilo vermisiz...

Bugün 3 gün yatisin ardından işe döndüm...sabah 7de evden çıkıp önce kuzunun psikologuna gittik..sonra onu okula bırakıp kendi okuluma geldim...toplanamamislar bensiz :) hemen toplandık :) sonra hatayli bir arkadaş künefe yaptı seldom da yedi :) akşama salata ile durumu kurtaricaz artık...

Sonra kizima ışıklı etek dikmek üzere işten kaçıp arkadasin evine geldik...utanmasam bana da dikelim dicem o derece çekici bir etek diktik...yilbasi ağacı gibi yanar söner :)

Evdeki tadilat da yarın bitiyor inşallah haftaya rutine döneriz...

şimdiii seldo hanım gelelim sana hastayım bilmem ne yok nedir bu künefe olayı hemen onu yakıcı birşeyler yapıyorsun salmak yok....ensendeyim artık.....:47:

Simfi bsna cokecek takim arkadaskarimdan ozur dileyerek menumu yaziyorum

Sabah
1paket diyek kremali biskuvi
1tane kuruvasan
Kaysi suyu

Oglen
1bucuk tabak fasulye
1kucukbiber dolma
1yk makarna
1dlm ekmek
1kase yogurt

Ara 1seftali
Yogurt

Yarim dillm ekmek suan cok acim acligim bassin diye boyuna du iciyorum saat 9 gibi sutlu 1sekerli turk kahve icsem nasil olur

Kitap : benefse

bende tebrik ediyorum tum arkadaşlarımı artık sıkıştıralım kurbana az kaldı verelim 4 er kilocuk:D

bence 1 kilo gayet iyi

şimdiii seldo hanım gelelim sana hastayım bilmem ne yok nedir bu künefe olayı hemen onu yakıcı birşeyler yapıyorsun salmak yok....ensendeyim artık.....:47:

haklısın şekerim!! ol ensemde lazım bana bi inzibat 1 ekime ne kaldı benim 86lara ulaşmam lazım...az önce 30*2 mekik, 30*3 yan mekik ve 30*2 yan dön gel yaptım :) hani elimize oklava alıp tepemizde sağ sol yapıyoruz ya ondan!! şimdi de kuzuyla yürüyüşe çıkıyoruz mıymıymıy :/

E fena değiliz en azından kilo vermisiz...

Bugün 3 gün yatisin ardından işe döndüm...sabah 7de evden çıkıp önce kuzunun psikologuna gittik..sonra onu okula bırakıp kendi okuluma geldim...toplanamamislar bensiz :) hemen toplandık :) sonra hatayli bir arkadaş künefe yaptı seldom da yedi :) akşama salata ile durumu kurtaricaz artık...

Sonra kizima ışıklı etek dikmek üzere işten kaçıp arkadasin evine geldik...utanmasam bana da dikelim dicem o derece çekici bir etek diktik...yilbasi ağacı gibi yanar söner :)

Evdeki tadilat da yarın bitiyor inşallah haftaya rutine döneriz...

Canım ya evde tadilat varken nasıl yatabildin evde..Uff çifte fecii bir durum olmuş seninkisi..

Bencede canım..Bu hafta iyiydin..Haftaya güzel sonuçlar çıkacak senden bende bekliyorum..

:9: dimi yaa ama bilmiyor hedef aldığı kişi asla yetişilemez.Hedef beni yakalayamaaaz:33:

Ya sorma benimde canım acaip tatlı istiyor ama kararlıyım akşam 18:00 sonrası bişii yemicem yoksa akşam çıkarız tatlı yemeye..
Simfi bsna cokecek takim arkadaskarimdan ozur dileyerek menumu yaziyorum

Sabah
1paket diyek kremali biskuvi
1tane kuruvasan
Kaysi suyu

Oglen
1bucuk tabak fasulye
1kucukbiber dolma
1yk makarna
1dlm ekmek
1kase yogurt

Ara 1seftali
Yogurt

Yarim dillm ekmek suan cok acim acligim bassin diye boyuna du iciyorum saat 9 gibi sutlu 1sekerli turk kahve icsem nasil olur

Kitap : benefse
:60::60: Kız seldoma tatlı yedi diye kızana bak ilk menünü okuyunca güldürdün beni.. bak zuzum ensede geziyorsan sende enselenirsin ona göre dikkat et akşamları..Şeker atmadan iç..Yeşil çayda iştah keser..Sade kahvede..Yoğurt yada ayranda tüketebilirsin canım..
Sporumu yazmadim 30 dk hentbol
40 ar tane mekik sinav squat ters mekik

Ajsam 10 dk horon....
:53::53::53::53::53:MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
40 şınav çekebiliyosun öylemii :53:
haklısın şekerim!! ol ensemde lazım bana bi inzibat 1 ekime ne kaldı benim 86lara ulaşmam lazım...az önce 30*2 mekik, 30*3 yan mekik ve 30*2 yan dön gel yaptım :) hani elimize oklava alıp tepemizde sağ sol yapıyoruz ya ondan!! şimdi de kuzuyla yürüyüşe çıkıyoruz mıymıymıy :/
Yorma canım kendini fazla bugün ilk günündü hem..

Bugün ne yemişimm:

Öğle:
Elma sirkeli su,
Tantuni,salata,maydanoz.

İkindi:
Bir küçük dilim armut,Türk kahvesi.

Spor: 30 dk yürüyüş

Kitap:Jüri / John Grisham

Su:2 litre

Bir kupa yeşil çay

Bencede canım..Bu hafta iyiydin..Haftaya güzel sonuçlar çıkacak senden bende bekliyorum..

:9: dimi yaa ama bilmiyoar hedef aldığı kişi asla yetişilemez.Hedef beni yakalayamaaaz:33:

Ya sorma benimde canım acaip tatlı istiyor ama kararlıyım akşam 18:00 sonrası bişii yemicem yoksa akşam çıkarız tatlı yemeye..

:60::60: Kız seldoma tatlı yedi diye kızana bak ilk menünü okuyunca güldürdün beni.. bak zuzum ensede geziyorsan sende enselenirsin ona göre dikkat et akşamları..Şeker atmadan iç..Yeşil çayda iştah keser..Sade kahvede..Yoğurt yada ayranda tüketebilirsin canım..

:53::53::53::53::53:MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
40 şınav çekebiliyosun öylemii :53:

Yorma canım kendini fazla bugün ilk günündü hem..

Kaptanim bende kendimden unutluyum aylardir bu kadar iradeli olmamastim

Henuz bisry yemedim ama kiriliyorum acliktan annrmlerde gelmedi henuz kahveyi onlarla icecektim

Eygidi akrebim cocuktan once 1saat sabah 1saat aksam yuruyus 30 dk plates yapiyordum bunlar arada cerezdi simdide 30 mekik yapsam ne mutlu ban

dün akşam çocuklar gene erken geldi bana.5,30 gibi. oysaki daha yemek yapuyordum bi yandan da yürüş yapmaya çalışıyordum. egzersizi çocuklara rağmen çocuklar için yaptım:) sonra çıktık dışarı... yemek yapıyordum dediğime bakmayın pilav yapıyordum, dışada bişiler yiyecektik olur da çocuklar yemzse pilavım hazır olsun diye pişirdim.
dışarı çıktık parklı bir kafe...gene ekmek arası aldık, köfte. yarım sandviç ekmek arası köfteyi götürdüm doymadım artık dedim sabah da canımın çektiği şekilde yerim...durjm budur yani

dünkü menüm
sabah: 1 tk çörekotu yağı, 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 domates
öğlen: yarım sandviç ekmek tavuk döner, 1 ayran, 7g. çukulata, kahve
ara: az meyve suyu+1 çb süt
akşam: yarım sandviç ekmek 2 köfte, 1 elma, 1 hurma
alınan kalori :1460 kalori
spor: 10 dk yürüyüş+5000 adım
Şifa niyetine: çörek otu yağı içmece, biberiye yağı sürmece
Kitap::36:

gidiyim çizelgemi değiştireyim
tebrik ederim kuşum darısı başımıza
2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 ( 64.4 / 64.2 / 0.2 / 0.31%)
bahiresemanur (74.5 /74,0 / 0,5 / 0.67%)
seldom (87.7 / 87,5 / 0,2 / 0,23%)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / 0 %)Sabit
aymudo (67.8 / 0/0 / 0%) Sabit
hedef52 (65.1 /64,8 / 0,3/ 0,46%)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,28%
hmmmm takım olarak gene %0,30un altında kaldık
:50: arkadaşlar az da olsa kilolar verdik, bu hafta -de değiliz ama yeterli değil. haftaya daha iyi oluruz inşallah.
Bu hafta 1.miz bahire:71:
kilo alanımız yok:46:
kilo veren ve kilosunu koruyan bütüüün arkadaşlara yani hepimize:42:
Trabzonspor bu hafta diyetinde çok dikkatli olduğu ve sonucunu bu hafta göremediği için gelecek hafta ondan birincilik bekliyorum, tabi beni geçebilirse:27::27:

haaa bi de bahire-akrep kapışmasından galip çıkan bahire:65:
akrep-hedef kapışmasından gelip çıkan hedef:33:
kuşumbu hafta kapışma haftası değil di ki :1::1::1::1::1::1:
Bu kapışmalardan akrebin neden haberi yok acebaaa :39::39::39::39:

Hadi varsanız bu hafta kapışalımmm:33: akrep bu hafta fazlalıkları vermek için resmen işkence çekti ve 67 den 64. 2 yi görerekten haftanın galibi çıktı zaten yaa:32: tabi akrebin fikri bu :9:

hedef bak akrep meydan okumuş bende karşılık veriyorum yani bu hafta kapışma haftası varmı arttıraaaannnnn hadi bakalım kızlar kpaışmaya

29598_417166798389132_1987837238_n.jpg

Kaptanim bende kendimden unutluyum aylardir bu kadar iradeli olmamastim

Henuz bisry yemedim ama kiriliyorum acliktan annrmlerde gelmedi henuz kahveyi onlarla icecektim

Eygidi akrebim cocuktan once 1saat sabah 1saat aksam yuruyus 30 dk plates yapiyordum bunlar arada cerezdi simdide 30 mekik yapsam ne mutlu ban
Hayy maşşallah:nazar: o zaman kuzu sen başarırsın..Kesiinnnnnnnnnnn:46:
Ama yine az yemidin yaaaa cok az yiyorsunnn ne kadar iradelisin masallh

Kuzucum ne diyosun şu an ölüyorum açlıktan amaa bu saatte yersem göbek olur, göbek istemiyorum o zaman yemek yok :45:

sabahtan beri daha doğrusu dün gecedenberi temizlik yapıyorum bir oda kaldı diğerleri bal dök yala maşşallah bana şimdi derse oturacam birazdan evsahibi gelecek evde tadilat var kızlar

ewet sabahın kör seherinde başlayan günümüz son sürat devam etmekte...sabah kahvaltı yapıp evden çıktık kuzuşla...yatak odası hastalığım nedeniyle boyanamamıştı isabet de olmuş renk fikrimi değiştirdim gidip boya siparişlerini verdik önce..sonra kadıköye geçip meşhuuuuuuuuuuuur :) akmar pasajının tozlu raflarından kitaplar aldık bir sürü..hedefimiz kızımın İngilizce kitaplarıydı ama bir sürü hikaye kitabı ve anneye romanlarla geri döndük :) sonra bir arkadaşın ofisine uğradık bir ayran!!!! içip takıldık..kızım beni terkedip orada kalmaya karar verdi ve ben eve yalnız geri döndüm...halaaaaaaaaa badana boya bitmemiş...bari çocuk odasını yerleştireyim dedim ve giriştim dolaplara falan tabi her kadın gibi bir de baktım ki bayram temizliğine dönmüş benim toparlama :) neyse bu hafta bitsin artık bu hengame..haftaya tertemiz oturalım bi beeeee yoksa bayılazaaaaam :/

peki ne yedim bu arada???

sabah : 1 tereyağında yumurta
1 dlm ekmek
domates salatalık maydanoz dereotu
biberiyeli yeşilçay

ara : 4 lokma ev keki
1 ayran

öğle : 6 yk bulgurlu kabak yemeği

Back
X