- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahireeeeeeeee sen yoğun değilmiydin yahu :) bi kosturmaca bi kosturmaca çok fenalardayim yiyorum yiyorum yiyorum :/
Bahireeeeeeeee sen yoğun değilmiydin yahu :) bi kosturmaca bi kosturmaca çok fenalardayim yiyorum yiyorum yiyorum :/
Aynen bahocan senyogun degilmiydi
Seldoooo yemeeee
Burasıda bulutluydu ara ara öğle çiseledi biraz sonra geçti ama serindi biraz ama..sıkıcı boğucu bir hava var burada yağmur yağıyor
Canım seni nerden hatırlıyorum ben??kızlar benide aranıza alırmısınız.paylaşım olmadan olmuyor.![]()
Ne yemesi canım o yoğunlukta yenirmii..Bahireeeeeeeee sen yoğun değilmiydin yahu :) bi kosturmaca bi kosturmaca çok fenalardayim yiyorum yiyorum yiyorum :/
Bat ne olaki :26:Sabah : 1 yumurta
2 minik hashasli çörek
çay
ara : siyah üzüm
öğle :5 yk pesto soslu makarna
ayran
2 dlm kuru baklava ( antepten geldi yemesemiydim yani :)
ara : 4 lokma ev keki
kahve
akşam : 1 tabak bat
2.5 lt su
bol kosturmaca :)
kızlar bugün doktora gittim düşük tehlikem varmış:18:..dinlenmem gerekiyormuş ama ne mümkün 1.sınıf öğretmeni oluncada çok zor...daha ne midem bulanıyor ne başım dönüyor.:26:.doktor kiloma çok dikkat etmen gerekiyor dedi..kiloya çok kızıyormuş...
kaptancım ben şimdi noolcam takıma bu şekilde devam edemem galiba:26:
kızlar bugün doktora gittim düşük tehlikem varmış:18:..dinlenmem gerekiyormuş ama ne mümkün 1.sınıf öğretmeni oluncada çok zor...daha ne midem bulanıyor ne başım dönüyor.:26:.doktor kiloma çok dikkat etmen gerekiyor dedi..kiloya çok kızıyormuş...
kaptancım ben şimdi noolcam takıma bu şekilde devam edemem galiba:26:
Burasıda bulutluydu ara ara öğle çiseledi biraz sonra geçti ama serindi biraz ama..
Canım seni nerden hatırlıyorum ben??
Ne yemesi canım o yoğunlukta yenirmii..
Bat ne olaki :26:
Canım dikkat et eve gidince uzan bu aralar..Takımda devam edemezsin tabii ama sağlıklı menülerle uğrayabilirsin daima..Bu arada genici aricaktım bugün telaşeye geldi..Uğramıyor ne zamandır merak ettim onu..
8. gün(pazartesi): 65,8 kg, 2000-2500 kal???
9.gün(salı): 65,4 kg, 2500-3000kal???
10.gün(çarş.): 65,4 kg,.......
hoffff cumartesi gününden beri cozurtmuş durumdayım:2:
Akşamki hoşbeş hiç hoş olmamış kuşumMenu
Sabah
1dlm cicek ekmrk
Krem pynr
Ksr pynr
1tsne krep
Az recel...ohhh madallh iyiki yurudum
Ara 1bklva
Ogle
2dlm krep
Sutlu kahve
Aksam
Yogurt
4yk fasulye
Ara uzum
4hosbes
Bugun sporum iyiydi 1saat yurudum kadigimdaki agriya ragmen
Aksanda cocuklarla ant yaptim suyu hergub iciyorun zaten
Bugunki tarti aksamsaat 18 00 da 90.900 bakalin cuna ne olur
Oh ohh çok beğendim..Çozutmaya devam sevgili rakibimm..Bu hafta ikinizi de yenicemm8. gün(pazartesi): 65,8 kg, 2000-2500 kal???
9.gün(salı): 65,4 kg, 2500-3000kal???
10.gün(çarş.): 65,4 kg,.......
hoffff cumartesi gününden beri cozurtmuş durumdayım:2:
Aman dur yapma canım çozutsunki ben yeniimDuzene girersin bwnmi nazar ettim seni okuyayiim![]()
BurdayımmNerelerdesinizzzz......