Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar benide aranıza alırmısınız.paylaşım olmadan olmuyor.:50:

Sabah : 1 yumurta
2 minik hashasli çörek
çay

ara : siyah üzüm

öğle : :( 5 yk pesto soslu makarna
ayran
2 dlm kuru baklava ( antepten geldi yemesemiydim yani :)

ara : 4 lokma ev keki
kahve

akşam : 1 tabak bat

2.5 lt su

bol kosturmaca :)

kızlar bugün doktora gittim düşük tehlikem varmış:18:..dinlenmem gerekiyormuş ama ne mümkün 1.sınıf öğretmeni oluncada çok zor...daha ne midem bulanıyor ne başım dönüyor.:26:.doktor kiloma çok dikkat etmen gerekiyor dedi..kiloya çok kızıyormuş...:50:
kaptancım ben şimdi noolcam takıma bu şekilde devam edemem galiba:26:

sıkıcı boğucu bir hava var burada yağmur yağıyor
Burasıda bulutluydu ara ara öğle çiseledi biraz sonra geçti ama serindi biraz ama..
kızlar benide aranıza alırmısınız.paylaşım olmadan olmuyor.:50:
Canım seni nerden hatırlıyorum ben??
Bahireeeeeeeee sen yoğun değilmiydin yahu :) bi kosturmaca bi kosturmaca çok fenalardayim yiyorum yiyorum yiyorum :/
Ne yemesi canım o yoğunlukta yenirmii..

Sabah : 1 yumurta
2 minik hashasli çörek
çay

ara : siyah üzüm

öğle : :( 5 yk pesto soslu makarna
ayran
2 dlm kuru baklava ( antepten geldi yemesemiydim yani :)

ara : 4 lokma ev keki
kahve

akşam : 1 tabak bat

2.5 lt su

bol kosturmaca :)
Bat ne olaki :26:
kızlar bugün doktora gittim düşük tehlikem varmış:18:..dinlenmem gerekiyormuş ama ne mümkün 1.sınıf öğretmeni oluncada çok zor...daha ne midem bulanıyor ne başım dönüyor.:26:.doktor kiloma çok dikkat etmen gerekiyor dedi..kiloya çok kızıyormuş...:50:

Canım dikkat et eve gidince uzan bu aralar..Takımda devam edemezsin tabii ama sağlıklı menülerle uğrayabilirsin daima..Bu arada genici aricaktım bugün telaşeye geldi..Uğramıyor ne zamandır merak ettim onu..

akrepcim bizim grup kapanmıstı herkes kendine bir grup bulsun denildi.bende ara verdim.7gruptaydım.

Evet işin çok zor ama inşallah mevla bir kolaylik verir hem okuldaki kuzucuklarin hem gelen melegin hürmetine...dikkat et kendine...bence sen de kilo koruma ve sağlıklı beslenme için bize takılmalisin :)

Canım dikkat et eve gidince uzan bu aralar..Takımda devam edemezsin tabii ama sağlıklı menülerle uğrayabilirsin daima..Bu arada genici aricaktım bugün telaşeye geldi..Uğramıyor ne zamandır merak ettim onu..[/QUOTE]

Bat yeşil mercimek ve ince bulgurla yapılan ekşili sulu bol yesillikli kisirvari bi yemek...süper bişey :)

Bugün ben de genici düşündüm nerelerde diye...bi aksilik yoktur inşallah...

Burasıda bulutluydu ara ara öğle çiseledi biraz sonra geçti ama serindi biraz ama..

Canım seni nerden hatırlıyorum ben??

Canım dikkat et eve gidince uzan bu aralar..Takımda devam edemezsin tabii ama sağlıklı menülerle uğrayabilirsin daima..Bu arada genici aricaktım bugün telaşeye geldi..Uğramıyor ne zamandır merak ettim onu..

bat bizim batırık var ya akrep içine yeşil mercimek koy al sana bat Yozgat amasya tokat çivarı batırığı böyle yapar
https://www.google.com.tr/search?gs...egi-tarifi-bat-tokat-yoresi-yemegi%2F;415;360

Son düzenleme:
Menu

Sabah
1dlm cicek ekmrk
Krem pynr
Ksr pynr
1tsne krep
Az recel...ohhh madallh iyiki yurudum

Ara 1bklva

Ogle
2dlm krep
Sutlu kahve

Aksam
Yogurt
4yk fasulye

Ara uzum
4hosbes

Bugun sporum iyiydi 1saat yurudum kadigimdaki agriya ragmen
Aksanda cocuklarla ant yaptim suyu hergub iciyorun zaten

Bugunki tarti aksamsaat 18 00 da 90.900 bakalin cuna ne olur

8. gün(pazartesi): 65,8 kg, 2000-2500 kal???
9.gün(salı): 65,4 kg, 2500-3000kal???
10.gün(çarş.): 65,4 kg,.......

hoffff cumartesi gününden beri cozurtmuş durumdayım:2:

Menu

Sabah
1dlm cicek ekmrk
Krem pynr
Ksr pynr
1tsne krep
Az recel...ohhh madallh iyiki yurudum

Ara 1bklva

Ogle
2dlm krep
Sutlu kahve

Aksam
Yogurt
4yk fasulye

Ara uzum
4hosbes

Bugun sporum iyiydi 1saat yurudum kadigimdaki agriya ragmen
Aksanda cocuklarla ant yaptim suyu hergub iciyorun zaten

Bugunki tarti aksamsaat 18 00 da 90.900 bakalin cuna ne olur
Akşamki hoşbeş hiç hoş olmamış kuşum:23:
8. gün(pazartesi): 65,8 kg, 2000-2500 kal???
9.gün(salı): 65,4 kg, 2500-3000kal???
10.gün(çarş.): 65,4 kg,.......

hoffff cumartesi gününden beri cozurtmuş durumdayım:2:
Oh ohh çok beğendim..Çozutmaya devam sevgili rakibimm..Bu hafta ikinizi de yenicemm:51::51::51::51::51::51::51:
Duzene girersin bwnmi nazar ettim seni okuyayiim;)
Aman dur yapma canım çozutsunki ben yeniim:27::27::27:
Nerelerdesinizzzz......
Burdayımm
Sabah halı yıkadım ev temizledim, konserve süs biberi sosu için domates soydum epey, komşuya kahveye geçtim, çocuğu okula götürdüm geldim,domatesleri robotta çekip ocağa koydum namaz kıldım, şimdi komşuyla biberleri pişirip kavanoza katıcaz sonra komsuya yardım edicem ve kısır yapıcaz..Görüşürüüüzzzz:3::3::3:

Efendiiiiiiiim bugünün raporu; sabah namazdan sonra 3 tepsi el acmasi börek yaptım, kocca bir tencerede bat yaptım...işe geldim sinavlar falan var onlarla uğraştım...okulda öğle yemeği yedik gün gibi :) pek eğlenceliydi :) cikcam birazdan yorgunluktan kalkamiyorum ki :/ bide eve yurucem :)

Back
X