Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hedefcim ellerinde sağlık tam ben düzenliyordum paylaşıma baktım paylaşmışsın teşekkür ederim.

sabah : 2 dlm peynir
4 zeytin
domates salatalık biber
2 dlm ekmek
çay

öğle : 2 yk pilav
1 dlm ekmek
5-6 yk soya soslu tavuk
ayran

ara : 2 kare bitter çikolata

akşam : 8 yk taze fasülye
2 dlm ekmek

2,5 lt su

2 km yürüyüş

kızlar sağ gözüm, sanırım havuzdan, mikrop kaptı..resmen kapandı kıpkırmızı ve şiş...ışığa bakınca çok yanıyor o yüzden bugün tüm gün neredeyse yattım...sadece doktora git gel yürüdüm...o yüzden takılamadım buralara kusua bakmayın...yeşimcim tebrikler sende zinciri kırmışsın 89ları görmüşsün..afferin bize :)

oyyy bu takıma yeni üyeler lazım, kimseler yok ortada:19:

Tatlm bakıyorum yeni üye için ama herkes de çağrılmıyıyor..Gördün çağırdıklarımızda deneme sürelerinde kayboldular. Doğru zaman doğru kişi olucak inş..

hedefcim ellerinde sağlık tam ben düzenliyordum paylaşıma baktım paylaşmışsın teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hayatım düşünceli tavrın için :16:
sabah : 2 dlm peynir
4 zeytin
domates salatalık biber
2 dlm ekmek
çay

öğle : 2 yk pilav
1 dlm ekmek
5-6 yk soya soslu tavuk
ayran

ara : 2 kare bitter çikolata

akşam : 8 yk taze fasülye
2 dlm ekmek

2,5 lt su

2 km yürüyüş

kızlar sağ gözüm, sanırım havuzdan, mikrop kaptı..resmen kapandı kıpkırmızı ve şiş...ışığa bakınca çok yanıyor o yüzden bugün tüm gün neredeyse yattım...sadece doktora git gel yürüdüm...o yüzden takılamadım buralara kusua bakmayın...yeşimcim tebrikler sende zinciri kırmışsın 89ları görmüşsün..afferin bize :)
Geçmiş olsun hayatım:29: Kesin mikrop kapmıştır, aldınmı ilaçlarını peki?

Bu arada yeşim kim ben bişimi kaçırdım :31:

Bugünkü menüm:

Sabah kalkarkalkmaz elma sirkeli ılık su.

Kahvaltı:
Soğanlı yumurta, zeytin salatası,3 dilim kızarmış ekmek, şekersiz çay,omega3.

Öğle:
Yarım porsiyon domates soslu spagetti,1 süsbiberi, domates, 1 dilim kızarmış ekmek(domates suyuna bandım.)

Ara:
Türk kahvesi,muzlu süt, 3 küçük kurabiye(kocişle denize karşı kafede oturdukda bugün öğleden sonra:17:)

Akşam:
1 biber dolma,sadece 1 çatal tavuk ızgara, 2 bardak tuzsuz ayran

Kitap:Şeffaf/ stephen King
Su:2,5 litre
spor: 50 dk yürüyüş.
Kociş evdeydi bugün plates yapamadaım ama kızı okula bıraktıktan sonra annemi ziyaret ettik sonrada deniz kenarı keyfi yaptık akşamda kızı aldıktan sonra akşam oturmasına gittik.Oldukça yoğun bir gündü..

iyi geceler arkadaşlar be 8. takımdan geliyorum
bu haftaki kilo bildirimim
Nice15( 62,0 / 62.8/ 0,8 / % -1,29 )
anlaşıldıpı üzere bu hafta 800 gr aldım
nasılmı aldım :17:genelde dışardan yedim o yüzden aldım:50:
takım arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum
:26::26::26::26::26::26::26:

Bu sabah 1 saat yurudum eve geldim guzelll bi kahvalti

3 ceyrem gozleme
2 dlm ekmek
3 uk menemen
Peynir
Zeytin
Az recel

Suan saat 14.31 aclik kafama vurmus durumda eve gidince bi kahve icsem varya acligimi uzatir aksamada bi salata yogurt yiyerek bi gini kapatmis olurum yafa meyve yogurt nw bikim yemek istemiyor canim bun boyu kahve ocsem varya 10 numara olur ;)

Merhaba şekerler...sabahın seherinde başlayan günümüz son hız devam ediyor...söyledim mi?? Mudurnudayiz biz bugün...minik bir h.sonu kaçamağı...güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık..2,5 saat ama çocuklarla yavaş yavaş...sonra göz pansumani için hastaneye gittik...şimdi öğle yemeği için pansiyona geldik...bakalım ne var menüde :) kaçıririm saniyorsunuz ama aslaaaaaaa :)

Merhaba şekerler...sabahın seherinde başlayan günümüz son hız devam ediyor...söyledim mi?? Mudurnudayiz biz bugün...minik bir h.sonu kaçamağı...güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık..2,5 saat ama çocuklarla yavaş yavaş...sonra göz pansumani için hastaneye gittik...şimdi öğle yemeği için pansiyona geldik...bakalım ne var menüde :) kaçıririm saniyorsunuz ama aslaaaaaaa :)

Kacirma zaten nasil guzelmi mudurnu

Bende oglen 2 mandalina
80 gr can leblebi yedim cokmu yaaa

Bu sabah 1 saat yurudum eve geldim guzelll bi kahvalti

3 ceyrem gozleme
2 dlm ekmek
3 uk menemen
Peynir
Zeytin
Az recel

Suan saat 14.31 aclik kafama vurmus durumda eve gidince bi kahve icsem varya acligimi uzatir aksamada bi salata yogurt yiyerek bi gini kapatmis olurum yafa meyve yogurt nw bikim yemek istemiyor canim bun boyu kahve ocsem varya 10 numara olur ;)
Kahvaltın güzelmiş canım..
Neden menü yemiyosunki bence gün içinde ye menünün akşamı yoğurtla geçiştir kapat mide kapını..

Aaaa ne güzel bir kaçamak olmuş canım benim yaa..Adına çok mutlu oldum..
Nasıl oldu gözün peki? Daha iyi inş.

Kacirma zaten nasil guzelmi mudurnu

Bende oglen 2 mandalina
80 gr can leblebi yedim cokmu yaaa

Bence normal öğün yap yoksa akşama kurtlar gibi saldırırsın mazallah :)

Kahvaltın güzelmiş canım..
Neden menü yemiyosunki bence gün içinde ye menünün akşamı yoğurtla geçiştir kapat mide kapını..

Aaaa ne güzel bir kaçamak olmuş canım benim yaa..Adına çok mutlu oldum..
Nasıl oldu gözün peki? Daha iyi inş.

Gözüm iyi canım geçti sayılır sağol...evet çok iyi oldu :) boooolca yürüdüm...az yedim :) az yemek kısmı pek zor oldu:/

Sabah : 1 yumurta
yeşilçay
2 parça peynir
2 zeytin
domates salatalık booool maydanoz
1 dlm ekmek

ara : yarım ev simiti

öğle : 6 yk sebzeli bulgur pilavı (bahcede közde pisirildi yok öyle bi tat :)
2 dlm tandır ekmek
2 kase cacık

ara :2 kare bitter

akşam : 3 lokma tandır ekmek (yemedim ya koca bir alkışı hakettim :)
2 tabak taze fasulye

2 lt su

(kozde kahve planliyorum :)

Bolca yürüyüş

Geldik geldikkk :)
Hoşgeldin o zaman :71:
Sabah : 1 yumurta
yeşilçay
2 parça peynir
2 zeytin
domates salatalık booool maydanoz
1 dlm ekmek

ara : yarım ev simiti

öğle : 6 yk sebzeli bulgur pilavı (bahcede közde pisirildi yok öyle bi tat :)
2 dlm tandır ekmek
2 kase cacık

ara :2 kare bitter

akşam : 3 lokma tandır ekmek (yemedim ya koca bir alkışı hakettim :)
2 tabak taze fasulye

2 lt su

(kozde kahve planliyorum :)

Bolca yürüyüş
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Hosbuldukkk :) ben pek anlamiyorm bu takim islerinden filan da yardimci olursaniz eger ben de katilmak isterim araniza:46:

Oluruz tabii hayatım.Öncelikle kendini tanıtıyosun ve 2 haftalık deneme süresine giriyosun, deneme süresinde kilo vermek istediğni ispatlarsan aramızdasın.Şartlarımız ilk sayfamızda yazıyor zaten :54:

Oluruz tabii hayatım.Öncelikle kendini tanıtıyosun ve 2 haftalık deneme süresine giriyosun, deneme süresinde kilo vermek istediğni ispatlarsan aramızdasın.Şartlarımız ilk sayfamızda yazıyor zaten :54:
evett o zaman basliyorumm:3: ben 21 yasindayim ve universite ogrencisiyim ve yasamak icin yiyenlerden degil yemek yemek icin yasayanlardandm ta ki aynaya baktigimda korkmaya basladigimdan beri:27: artik buna dur demeye geldim :41: spor yapma konusunda hic supheniz olmasin cunku bn sporla yatip kalkiyorum resmen cunku:54: Gelelimm olculere 169 boyunda ve 66 kilo kasli ve balik etli bir Turk kadiniyim :39:

Back
X