• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Uff bu ne soğuk yahuu :15::15: bu sabah kışlıklarımı çıkardım, sabah duştan çıkınca dondum resmen, dedim kışlıklarımın zamanı gelmiş:55::55::55:
Kaptanim sen kisliklari daha cikarnadimi?

Bide menü yazalim
Sabah 1 buçuk gözleme
Peynir domates
Cay

Öğle 2 kase lahana corbasi
2 dlm ekmek

Ara minik kek

Aksam
2 yk pilav
Q dolu tabak domates soslu karnibahar
2 dlm ekmek
Salata

Ara 1 kase karnibahar
1 dln ekmek

Spordan sayarsaniz 100 karin hareketi az diye yapmiyordum az maz yapayim belki hayri dokunur dedimm bismillah dedik basladik sporaa...

Kaptanim sen kisliklari daha cikarnadimi?

Bide menü yazalim
Sabah 1 buçuk gözleme
Peynir domates
Cay

Öğle 2 kase lahana corbasi
2 dlm ekmek

Ara minik kek

Aksam
2 yk pilav
Q dolu tabak domates soslu karnibahar
2 dlm ekmek
Salata

Ara 1 kase karnibahar
1 dln ekmek

Spordan sayarsaniz 100 karin hareketi az diye yapmiyordum az maz yapayim belki hayri dokunur dedimm bismillah dedik basladik sporaa...

bi 10 dk ısınma hareketi yaparsan çok etki ediyor karın hareketleri helede 100 tane :32:

trabzobspor gecmisler olsun canim acil sifalar.

hedefim katiliyorum sana.kilo almak icin bircok sebep siralayabilurim gercekten:)

seldom gecmis olsun canim.benim bebeklerde hasta.

can sikintimla ilgilenen cevap yazan arkadaslarima tesrkkurler.cok guzel receteler yazmissiniz.

sahur 2 bardal sekersiz ayva komposto,iki pekmezli zencefilli kurabiye

iftar yesil mercimek corbasi,bol salata,kozlenmus patlican,2 kasik eriste,yogurt karisimi
ara 4-6 kasik sutlu tatli

200 ipsiz ip atlama hareketi:)50 mekik

Selam kizlar bugun sporumu yaptim, problemli ekg mi bir daha cektirdim. Eve gelip uyudum. Agrisiz 12 saat gecirdim. Hamdolsun bu agrilarim anlarimin degerini hatirlatiyor bana. Her bir nefesimiz mucize, her bir huzur dolu dakikamiz en degerli hediye.

Sabah peynir, zeytin, domates, salatalik, biber. 2 d ekmek

Ara yogurt karisimi tabi ben bir cok eklemeler yaptim ve musli de ekledim. Bambaska bir sey cikti ortaya.

Oglen 1 d ev yapimi kek

Ara 1 elma

Aksam peynirli domates salatasi, yesil salata, cilbir, etli patates yemegi, 1 acur tursusu.

Ara 1 avuctan az beyaz badem.

Normalde her gun kitap okumadan uyuyamam ama bu aralar kafam hic bir seyi almiyor, canim bir sey istemiyor. Ben de telefonda oyun oynayip gevseyeyim diyorum.
Su 2 lt yakin ictim.

gunaydinkugu.gif

Bizim burda musluğu açık bırakmazsan sabaha kadar donuyor :50:

nerde yaşıyordun sen?!?!?! sanırım ben de donardım orada :) bugün burası da çok soğuk..annem panikle aradı, çok kar varmış tv gösterdi dedi..yooooo kar tanesi bile yok :) bol yağmur ve soğuk var şuan burda...bi yandan akşam dedim ki madem evdeyim kar tatili olsa da kuzu da evde kalsa...sonra rahat mı batıyor yat dinlen de iyileş dedim kendi kendime :) bugün de akşama kadar yatıştayım inşallah...akşam iftardan sonra daha iyi oluyorum sıcak bişeyler içince ama gündüz çok fena :(

Tarçın çayı içiyorum arada çörekotuda bizim ekmeklerimiz farklı köy ekmeği belki bilirsin açık ekmekte deniyor annem yarısını sırf kepekli undan yarısınıda normal undan yaptı içinede bolca çörek atıyolar bizim burda :34:
yürüyüşü dışarıda yapamıyorum maalesef bizim bura çok soğuk sular bile donuyor artık evde anlattığım sporumu yapıyorum inşAllah gidecek kiloayla birlikte direncim. ama çatlakları napcaaam :2:
phytolastyl gel tavsiye

Listeye alinmistir :) 1 kg karnabahar muhtemel ki 4 defa da bitecek :)

Canım ben de ağır bir şeker hastasiydim biliyorsunuz...300lerde idi şekerim..şimdi normale döndü şükür.. Ben de hurmayi öneririm...her yemekten önce bir kuru hurma
Vay be sen neymissin 300sekeri bilmiyodum
Hurma da sekerli ams ilginc

Sabah şoku isyeri bilgisayar im bozuldu.daha teknik servisle isi hslledemedim
-cocuklarfan iksi hasta biri dun de ateslendi ama cok degil sogan suyuna devam
-diyet iyiydi toparliyom insallah
-aksam 250g.tavuk .ayran.nohut8yk.semzotu3galeta 1incir
-sabah sutlu nescafe.peynir ceyrk simit 3form bisk.1incir

phytolastyl gel tavsiye

hurma şeker dengeleyici canım, o nedenle tatlı krizlerinde de hep hurma öneriliyor..hgba1c diye bir test var benim 8lerdeydi o...ki bu neredeyse insüline geç sinyalidir!! ama şükür hem kilo verince hem de daha düzenli beslenince normale döndü..gerçi hala çok üzüldüğümde vs ani çıkışlar oluyor ama tek bir ilaç kullanıyorum artık çok şükür ki!!

phytolastyl gel tavsiye

nerde yaşıyordun sen?!?!?! sanırım ben de donardım orada :) bugün burası da çok soğuk..annem panikle aradı, çok kar varmış tv gösterdi dedi..yooooo kar tanesi bile yok :) bol yağmur ve soğuk var şuan burda...bi yandan akşam dedim ki madem evdeyim kar tatili olsa da kuzu da evde kalsa...sonra rahat mı batıyor yat dinlen de iyileş dedim kendi kendime :) bugün de akşama kadar yatıştayım inşallah...akşam iftardan sonra daha iyi oluyorum sıcak bişeyler içince ama gündüz çok fena :(

Kahramanmaraş ama ilçesi olduğundan uzak maraşa doğuiç anadoluya yakın buzz gibi valla :52:

phytolastyl gel bi araştırım bakım bu jeli :21:

Dünkü menüm;
Sabah yarım elma (artık uyanıp yiyyorum :40: )
Öğlen 1 çörek üstüne çemen sürüp yedim
Ara: 2 ceviz
Akşam: yoğurtlu patates 1 büyük kase 2 çomça
Ara: 1 küççük elma 6 ceviz
Spor: Her zamanki sporum
Sabah kalktığımda dayanamadım yine tartıldım 77.6 geldiiiiimmm :52:

Hedefcim bu phytolastyl gel hamilelik sırasında çatlak oluşmasını önlemek için kullanılıyormuş benim zaten çatlaklarım var :44:

SABAH : sadece tarçınlı süt 500ml.

ÖĞLEN: kapıska yoğurt

AKŞAM: karnabahar fırında yumurtalı

ara yok spor yok kitap yok su ise sadece 2 litre içebildim annem rahatsız olduğu için dün pek bir şey yiyemedim gelen giden oldu işin bitmedi hiç o yüzden de dün gelemedim arkadaşlar özür dilerim annem hala yatıyor bir kaç gün belki giremeyebilirim kaptanım ama yine girmeye çalışacağım

SABAH: çay sütün kaymağıyla yaptığım tereyağlı yumurta ekmek

ÖĞLEN : süt çorbası barbunya

AKŞAM : haşlama köy tavuğu pilav tarhana çorbası yoğurt

SPOR : evde mekik yapacağım yüz tane

hasta olduğum için kitap okuyamıyorum

İftar : 1 tabak besamelli fırın karnabahar
1 haşhaşlı çörek
1 poncik pogaca
1 uyduruk kurabiye (evde olmanın zararlari :)
Çay

sahur : karnabahar
2 dlm ekmek

bolca bitki çayı

Gamzecigim annene gecmis olun.

Seldom 300 seker cok kotuymus. Hamdu senalar olsun ki su an iyisin.

Hedefcigim kuzular nasil? Atesi dusurmede sorun yoyor musun?

Dimp hosgeldin.

Son düzenleme:
Kizlar bugun iyiyim masallahin vardi. Su saat oldu yeni oturdum.

Sabah plates yapildi magazalar gezildi, okula gidilip sonra da 16:30 da eve gelindi. Bir de baktim kilidim kirik. Ev ters cevrilmiscesine dagitilmis. Anlayacaginiz 5. Katta oturulmasi hirsizlara engel degilmis. Notebookum ve rolex saatim gitti. Karsi komsum sehir disindaydi onu aradim kayinvaliden evini kontrol etsin dedim. Bir de ne goreyim onun kapisinin kilitleri de kirilmis. Cilingir karakol parmak izleri derken bu saati ettik. Ev les gibi siyah karbon lekeleriyle dolu. Parmak izi bulmak icin her yeri siyah toz icinde biraktilar ama eldiven kullanilmis. Zaten bayramda da kilidimle oynanmisti yine kilidi degistirmistik. 4 kez cantam calindi ama ilk defa evim soyuldu. Siz siz olun vilgisayarinizin mac adresini ogrenin o zaman o bilgisayar nereden internete baglanirsa buluyorlarmis. Hepinizi optum. Allaah'im dermansiz dert vermesin.

Spor yapildi. Laptopun ustune bir bardak soguk su icildi. Kitap yerine hayatin icindeki gercek kesitler okundu, dersler cikarildi.

Sabah yok
Ogle doner pide
Aksam corn flakes
1 dilim kek.

Kizlar bugun iyiyim masallahin vardi. Su saat oldu yeni oturdum.

Sabah plates yapildi magazalar gezildi, okula gidilip sonra da 16:30 da eve gelindi. Bir de baktim kilidim kirik. Ev ters cevrilmiscesine dagitilmis. Anlayacaginiz 5. Katta oturulmasi hirsizlara engel degilmis. Notebookum ve rolex saatim gitti. Karsi komsum sehir disindaydi onu aradim kayinvaliden evini kontrol etsin dedim. Bir de ne goreyim onun kapisinin kilitleri de kirilmis. Cilingir karakol parmak izleri derken bu saati ettik. Ev les gibi siyah karbon lekeleriyle dolu. Parmak izi bulmak icin her yeri siyah toz icinde biraktilar ama eldiven kullanilmis. Zaten bayramda da kilidimle oynanmisti yine kilidi degistirmistik. 4 kez cantam calindi ama ilk defa evim soyuldu. Siz siz olun vilgisayarinizin mac adresini ogrenin o zaman o bilgisayar nereden internete baglanirsa buluyorlarmis. Hepinizi optum. Allaah'im dermansiz dert vermesin.

Spor yapildi. Laptopun ustune bir bardak soguk su icildi. Kitap yerine hayatin icindeki gercek kesitler okundu, dersler cikarildi.

Sabah yok
Ogle doner pide
Aksam corn flakes
1 dilim kek.

canım çooook büyük geçmiş olsun!! şükredecek çok şeyin var, ya sen evdeyken olsaydı, ya sen onlar içerideyken gelmiş olsaydın allah muhafaza!! 10 yıl önce girmişti benim evede..gidenlere de üzülüyor insan ama en çok mahremine birinin bu kadar kolay ve fütursuz girebilmesi durumunu kabullenemiyor!! ben aylarca evin içinde biri var hissiyle yaşamıştım...her kıyafetimi eşyamı kırklamıştım resmen ellediler diye...zaten o siyah karbon aylarca koltuk köşelerinden çıkıyor...sinir bozucu..sonrasında her yere alarm extra kilitler vs koydurduk ama ne fayda...bir de kameranın dibinden balkona çıkmışlardı 2. kata ne cesur oluyorlar...allah sizi korumuş, safer ayındayız çok okumak lazım inşallah..bu mac adresi neymiş ki ilk kez duydum..

Back
X