- 8 Ağustos 2008
- 35.824
- 45.424
- 1.123
Bizim burda musluğu açık bırakmazsan sabaha kadar donuyor![]()
Musluk donuyormu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Musluk donuyormuoyy en buralara soğuk derken oralarda yaşayamazdım herhalde
![]()
Kaptanim sen kisliklari daha cikarnadimi?Uff bu ne soğuk yahuubu sabah kışlıklarımı çıkardım, sabah duştan çıkınca dondum resmen, dedim kışlıklarımın zamanı gelmiş
![]()
Kaptanim sen kisliklari daha cikarnadimi?
Bide menü yazalim
Sabah 1 buçuk gözleme
Peynir domates
Cay
Öğle 2 kase lahana corbasi
2 dlm ekmek
Ara minik kek
Aksam
2 yk pilav
Q dolu tabak domates soslu karnibahar
2 dlm ekmek
Salata
Ara 1 kase karnibahar
1 dln ekmek
Spordan sayarsaniz 100 karin hareketi az diye yapmiyordum az maz yapayim belki hayri dokunur dedimm bismillah dedik basladik sporaa...
phytolastyl gel tavsiyeTarçın çayı içiyorum arada çörekotuda bizim ekmeklerimiz farklı köy ekmeği belki bilirsin açık ekmekte deniyor annem yarısını sırf kepekli undan yarısınıda normal undan yaptı içinede bolca çörek atıyolar bizim burda
yürüyüşü dışarıda yapamıyorum maalesef bizim bura çok soğuk sular bile donuyor artık evde anlattığım sporumu yapıyorum inşAllah gidecek kiloayla birlikte direncim. ama çatlakları napcaaam :2:
Vay be sen neymissin 300sekeri bilmiyodumListeye alinmistir :) 1 kg karnabahar muhtemel ki 4 defa da bitecek :)
Canım ben de ağır bir şeker hastasiydim biliyorsunuz...300lerde idi şekerim..şimdi normale döndü şükür.. Ben de hurmayi öneririm...her yemekten önce bir kuru hurma
phytolastyl gel tavsiye
Vay be sen neymissin 300sekeri bilmiyodum
Hurma da sekerli ams ilginc
phytolastyl gel tavsiye
Vay be sen neymissin 300sekeri bilmiyodum
Hurma da sekerli ams ilginc
nerde yaşıyordun sen?!?!?! sanırım ben de donardım orada :) bugün burası da çok soğuk..annem panikle aradı, çok kar varmış tv gösterdi dedi..yooooo kar tanesi bile yok :) bol yağmur ve soğuk var şuan burda...bi yandan akşam dedim ki madem evdeyim kar tatili olsa da kuzu da evde kalsa...sonra rahat mı batıyor yat dinlen de iyileş dedim kendi kendime :) bugün de akşama kadar yatıştayım inşallah...akşam iftardan sonra daha iyi oluyorum sıcak bişeyler içince ama gündüz çok fena![]()
Kizlar bugun iyiyim masallahin vardi. Su saat oldu yeni oturdum.
Sabah plates yapildi magazalar gezildi, okula gidilip sonra da 16:30 da eve gelindi. Bir de baktim kilidim kirik. Ev ters cevrilmiscesine dagitilmis. Anlayacaginiz 5. Katta oturulmasi hirsizlara engel degilmis. Notebookum ve rolex saatim gitti. Karsi komsum sehir disindaydi onu aradim kayinvaliden evini kontrol etsin dedim. Bir de ne goreyim onun kapisinin kilitleri de kirilmis. Cilingir karakol parmak izleri derken bu saati ettik. Ev les gibi siyah karbon lekeleriyle dolu. Parmak izi bulmak icin her yeri siyah toz icinde biraktilar ama eldiven kullanilmis. Zaten bayramda da kilidimle oynanmisti yine kilidi degistirmistik. 4 kez cantam calindi ama ilk defa evim soyuldu. Siz siz olun vilgisayarinizin mac adresini ogrenin o zaman o bilgisayar nereden internete baglanirsa buluyorlarmis. Hepinizi optum. Allaah'im dermansiz dert vermesin.
Spor yapildi. Laptopun ustune bir bardak soguk su icildi. Kitap yerine hayatin icindeki gercek kesitler okundu, dersler cikarildi.
Sabah yok
Ogle doner pide
Aksam corn flakes
1 dilim kek.