Bilirsin mutlaka da belki adı farklıdır...ince bulgurun baharatlarla iyice yoğurulmuş hali..minik toplar yapıp hasliyorsun ister yoğurtlu ister salcali soslu...salcali daha lezzetli ama bol kalorili olduğundan yoğurtlu yaptım bugün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mmmmmmmmmmmmmmm bayılırım (sanki bayılmadığım bişey var

)
Yarin oglanin sunneti var dualarinizi bekliyoruz teyzeleri cok heyecanliyim.Allaha emanet kuzum genel anestezi olucak yuregim yerinden cikicak sanki insallah hayirlisiyla yarin bu saatleri gorursek....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin oğlan kaç yaşındayıdı? hadi bakalım hayırlı olsun, geçmiş olsun (sünnet olana ne deniyordu ki

)
günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu benimki bir fiil temizlik yapmakla hala da bitmedi
fatmacım hadi hayırlı olsun canım inş bügünün çook güzel geçer size yazmadan işe başlamak istemedim
hadi görüşürüz ben masamı sileyim sonra işe başlayayım öpüyorum
cts. günü gardrobyumun bir gözünü bir tane de komidinin içini düzenledim öğlen oldu. apar topar evden çıktık. geriye kalan zamanlarda heeeeeep gezdik...
gezmek diyince bazen özeneler oluyor ama bizimkisi mecburiyetten. eşimin de evde olduğu 2 haftasonu günü şöyle geçer bizde
Sabah kalkış ve kahvaltı
Sabah 6 hedef uyanır. hemmen ketıla çay koymaya koşar. çay demler kahvaltılıkları hazırlar, bu arada ev ahalisi birer birer uyanır . uyananlar salona geçip çizgifilm izlemeye başlamışsa şanslı günündedir hedef.
sofra kurulur. bazen mutfak masasına sığmıyoruz diye çocuklara örtü serer onlar salonda yerler...yemeyenler olur,onu ver bunu ver şunu getir....bazen uyanaır uyanmaz mutfağa dalan araba süren daha da beteri kocaman akülü arabayı sürmeye çalışanlar olur...hedef iş yapamazsa çıldırır.
bir ihtimal de babalrınn ensesine binip her istediklerini babaya yaptırmaya çalışır çocuklar. eşim her dediklerini yapmaya çalışan çocuk ağlamasına tahammülü olmayan merhameti disiplinine engel olan bri baba olduğu için evden kaçıp gidecek hale gelir...bu arada hedef mutfakta çay içmektedir

bir posta baba ile 1-2 çocuk dışarda tur atar gelir , diğer çocuk bu arada beni bıraktılar diye ağlamaktadır. hedef mutfağı toparlar ve bir yerde buluşulur araba gezmesine dahil olunur.
Nereye gidelim sorunu
büyük oğlan parka gidelim der. küçükler uyuduysa veya hava yağmurlu ise bu plan yatar. ve büyüğü arabada dolaşmaya ikna ederiz. o da uyuyakalır arabada...çocuklar ne zaman uyanacaksa ona göre plan yapılır...kapalı parklar açık parklar çay bahçeleri bizimdir, birinden kalkar diğerine gideriz. her gittiğimiz yerde bi kaçma kovalamaca vardır, çocuklar bir yerde durmazlar. en çok durdukları yer kum olan yerlerdir, güneşli günlerde kum oyuncakları ile çocuklar parkta eşelenirler, çay içecek bir yerler varsa biz de çay içeriz.
haftasonu malesef hep ıvır zırvır yiyeceklerle geçer...
akşama doğru bi eve gitsek deriz ama bri yandan da çocuklar ve girince durmayacaklar diye gitmek istemeyiz. eve perişan halde gelinir ....