- Emoji Skoru
- 49.000
- Puanlar
- 1.123
Kuzulr anca girebildim, gün boyu yattım, hiç iyi değildim, sanırsam benim kan şekeri düştü ve akşam da dışarda yicek olmamız en kötüsüydü.. Allahım nasıl evden çıktım nasıl iftar oldu bir Allah bilir bir ben, tabi iftar sonrası baş ağrısına dönüştü bendeki kırgınlık ve şu an zonkluyor resmen, inat ettim ama az önce dayanamadım bir hap içtim..
Kilom sadece 100 gr eksik güzeller ama ramazan girmeden perşembe akşamı ve cuma iyice raydan çıkan ben, tartıda 71 leri görerekten oruca başlamıştım..O yüzden tartıya korkaraktan çıktım aslında ve birde hareketsizlik sadece yatmanın şişkinliğide var diyorum ben ama olsun artı çıkmadım ona şükü diyelim artık.. Şu başımın ağrısı geçer inş. sahura kadar..
Kilom sadece 100 gr eksik güzeller ama ramazan girmeden perşembe akşamı ve cuma iyice raydan çıkan ben, tartıda 71 leri görerekten oruca başlamıştım..O yüzden tartıya korkaraktan çıktım aslında ve birde hareketsizlik sadece yatmanın şişkinliğide var diyorum ben ama olsun artı çıkmadım ona şükü diyelim artık.. Şu başımın ağrısı geçer inş. sahura kadar..