Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar selam kahvaltıyı yaptığım gibi evden çıktım daha şimdi öğle yemeği yicem bi tabak kabak yemeği ve yoğrt yani sizce akşamı nasıl yapayım sadece bi arayla geçiştireyim mi yoksa yine sekizde yemek mi yiyeyim

Kızlar gene ben gezmelerde.
Akşsma gidince geçmişe bakarım.
Ama azıcık okuyacağım ne kaynatmışsınız.
Merak eslyorum.
Kiste ne durumda.

Kızlar selam kahvaltıyı yaptığım gibi evden çıktım daha şimdi öğle yemeği yicem bi tabak kabak yemeği ve yoğrt yani sizce akşamı nasıl yapayım sadece bi arayla geçiştireyim mi yoksa yine sekizde yemek mi yiyeyim

Bence akşam yemeği yerine say kabağı 9 gibi yoğurtlu yulaflı meyveli bişiler yap :)

Bende 1 gibj evden çıktım daha dz yemek yiyemwdim.
Birazdan yiyeceğiz inşallah.

Sağol canım :KK200:

Mezunmu oluyorsun bbızı bırakıyor musun :eek:

Aynen canım dısarda saglıklı yıyecek yok ne yazıkkı:eek:

Aynen cok faydalı :dondurma:

:KK57:sok iptal :21:bravo canım :21:

Super canım

Sıcakta ip mi :KK57: :KK20:

-40 kır canım :KK57:

Afıyet olsun canım yogurtlu tavuk corbası nasıl tadı hıc yemedım :KK58:

Ekmek cok olmus :KK57: afıyet olsun

Masallah canım :21:

Çok değil 600 gr ama buna şükür.
İnşallah haftaya daha fazla veririm.

H hedef25
Canım 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kasıgı pulbıber yarım lımon suyu sık ye yatmadan

Teşekkür ederim canım..
Hemen bu akşam yapmaya başlayacağım.

Günaydın kızceler sabit çıktım tabı bunda dün akşam yemeğinden sonra bulaşıklara baslarken dayanamayıp tamamını yediğim bir el buyuklugundeki soğanlı pidenın etkisi var !!! Kızın bana ya böyle yiyerek hedefe ulaşılır mı resmen milletin sigara bagımlılıgı gibi ben de karbonhidrata bagımlıyım galiba :kızgın::kızgın::kızgın:

Ahhh kuzum.
Senin bu haftaki menülerde sabahları hep reçel vardı. Göxümden kaçmadı

H hedef25 @be your selff kızlar hadi sizde listeye yazın :KK66:

Canımben siz yazıyosunuz diye yazmadım.
Ama önümüzdeki haftadsn itibaren eklerim kendimi.

***2.TAKIM 525.ETAP***

teacherr82(51,3/51,0/0,3/%0,58/%0,29)Geçen hafta bildirimde bulunmadı.Yüzdesi 2ye bölündü.
_rosebud_(61,8/61,5/0,3/%0,49)
strontium(75,3/73,1/2,2/%2,92)
gibigibiyim(67,2/66,5/0,7/%1,04)
Gzm2628 (80,0/80.2/+0,2/%-0,25)
losefar (56,7/57,1/+0,4/%-0,71/%-0,35)Geçen hafta bildirimde bulunmadı. Yüzdesi 2ye bölündü.
_masalim_(79,7/78,1/1,6/%2,01)Mezun olmak istiyor.
hedef25(88,6/88,0/0,6/%0,68)
be your self( 51,1/51,0/0,1/%0,20)
gulceegul(67,7///)Kendi isteğiyle ayrılmak istiyor.
zayiflayacgim(74,1///)Sabit
2BHB(62,5/62,0/0,5/%0,80)
Tabitabi(86,6/87,1/+0.5/%-0,58)

2.TAKIM ORTALAMASI: 0,558

_perina_(68,0///)Sabit
Zereno(87,6/85,5/2,1/%2,40)

@Zereno teşekkür edetim canım.

Tebrikler canım

Teşekkür ederim kaptanım.

Ben 100 atladığımda dilim dışına sarkıyor 1000 le nolurum hiçç düşüneöiyorum:ruh:maşallah sana:KK54:

Kız peşpeşe 100 mü atlıyorsunuz.
Maşallah.

.
Ama dolma pirinçliydi en kuçuğunu aldım ama pişman oldum bu arada çiğ köfte olayına çok sevindim
Canım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek çok sık olmazsa Arada bir bence yenebilir çok kasma kendini :) ne kadar rahatsak o kadar kolay gidiyor kilo
Kizlar lokma dokülüyormis , bir kase aldim icinden bir tane yedim....
Memleketimin lokmasi.....
Umarim gecen sefer ki gibi seker krizleri aclik krizleri tutmaz....
Ama bu da yenmez mi nasıl dayandın bi taneye

Muhteşem nefis mücadelesi yapıyorum yemem inşallah geçen annemle teyzem İskender yemeye gitti ben evde yoğrt yedim
İskenderi ben ekmeksiz alıyorum canım öyle deneyebilirsin yağını azıcık döktürürsün ;)
Yanında 1-2 dilim de ekmek ye bence daha doyurucu olur akşamda tarçınlı süt ya yoğurt filan yersin iyi olur hoş şimdiye çoktan yemişsindir ama :)

Kızlar gene ben gezmelerde.
Akşsma gidince geçmişe bakarım.
Ama azıcık okuyacağım ne kaynatmışsınız.
Merak eslyorum.
Kiste ne durumda.
Oo iyi gezmeler canım listemiz idare eder nota alamayız ama sondan 2 filanız :D

Canım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek çok sık olmazsa Arada bir bence yenebilir çok kasma kendini :) ne kadar rahatsak o kadar kolay gidiyor kilo

İskenderi ben ekmeksiz alıyorum canım öyle deneyebilirsin yağını azıcık döktürürsün
Galiba senin dediğin gibi ben çok kasıyorum kendimi az yiyeyim diye dolmayı bile küçük aldım halbuki iskender fikri de güzel

Galiba senin dediğin gibi ben çok kasıyorum kendimi az yiyeyim diye dolmayı bile küçük aldım halbuki iskender fikri de güzel
En güzeli porsiyon küçültmek bana göre fazla kastıgında bi lokma çikolata yesen kilo alıcam diye düşünüp hakikaten de kilo alıyoruz hep kötü telkinler önceden çok yapardım bunu :(:(

İyi akşamlar kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederimm özellikle bazılarınıza hayran kaldım ve imrendim itiraf ediyorumm:KK54:
eczanenin önünden geçerken ben de merak ettim kilomu tartıldım 63,6 çıktı :oops:
En son bayramdan önce 64,7 falandım sanırım.

Menümü yazayım bugün fena değil gibi :süslü:

Sabah (7:30)
Sade kahve

Kahvaltı 1 (9:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Kahvaltı2 (12:30)
2 ince dilim salam
4 çatal sahanda yumurta
1 lokma ekmek
Salatalık

Öğle 15:00
Tavuk
Salata
Patates kızartmasından iki tane aldım tadımlık

Ara (18:00)
1 sb ayran

Akşam
Yumurtalı kabak kavurma
Haşlanmış taze fasulye yoğurtlaması

Su: 3lt
Kitap: müptezeller
Spor: 13 500 adım yürüyüş, 10 dk bisiklet 10 dk ekliptik jillian shred level 1

Sabah: 2 dilim ek dom-sal bikac cesit peynir az bal ve çay
Ara: sade kahve 1 minik lokum
Öğlen: biraz kavun ve peynir
Ara: 2 kayısı
Akşam: 2 lahmacun ve ayran
Ara: yeşilçay
Ara: sade kahve ve 1 minik lokum

Kızlar temizlik ve badana işimiz devam ediyor hareketliyşm sürekli o yuzden spor yapamıyorum ve kitap okuyamıyorum pestilim çıkıyor valla :(

Iyi aksamlar hanimlar
Sabah
1 kase yogurt 1 yk yulaf 1 tk chiali 1ck balli
Öğle
4 yk yulaf kepegi ekmegi
Sucuk, donates salatalik
Ara
1 kase yogurt 1 yk yulaf 1 tk keten tohumlu
4 tane hurma..
1 tane izmir lokmasi..
Aksam
3 kepce sehriyeli domates corbasi
1 dilim uno tam tahilli ekmek
1 yk yulaf kegegi
Ara
1.5 muz..
Su 3 lt
Yesil cayi icecegim...
20 dakika yuzdum..
20 dakika pilates topu ile oyalanfim ve dumbell yaptim
Birazdan gebe pilates topu ile takilacagim...
Ev supuruvem camasir yikacagim(elde)..
Gelelim tatli sorunsalina...
5 haziran da oglanin muhallebisinde 4 kasik almistim 11 haziran da 2 tane tatli kurabiye yemisyim sanirsam...
Izmir lokmasi güzeldi ama bir tane kafi geldi...
Annem bugun yuzumde fondöten var sandi cildim o kadar degisti ki anlatamam bir daha tatli yiyecegimi sanmıyorum ama ayda yilda bir boyle sevdigim seyleri yiyebilirim diye düşünüyorum...
Ben sigarayi da boyle icerim .. icmem ama canım isterse icerim bir iki sonra aylarca icmem...

Son düzenleme:
En güzeli porsiyon küçültmek bana göre fazla kastıgında bi lokma çikolata yesen kilo alıcam diye düşünüp hakikaten de kilo alıyoruz hep kötü telkinler önceden çok yapardım bunu :(:(
Evet aslında bilinçaltımıza olumlu mesajlar göndermeliyiz ben de bu kasıntımı atsam iyi olacak

Back
X