Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:KK53: yasıyoruz cok şükür töbe de kız :KK57::KK70:

:KK70: olur olur :KK68: bende 44 beden gıymıs insanım buranın vatandasıyım :KK70:
Kız zaten 51 kilosun sen ne kalmış şuracıkta 48 e. Baya da yaşıyorsun maşallah:nazar: Demek ki oluyomuş:rolleyes:zyıf insana bayılırım ama sadece hayal edemiyorum ay 48 kiloyu :confused:

Yanına biraz karpuz ile öğle yemeğim, porsiyonu nasıl? Küçük kaseyle ölçü yapayım dedimEki Görüntüle 2019217

Gayet güzrl bence.
Afiyet olsun.

Aynen kuzum süper düşünüyorsun belki sonradan hızlanır bide şöyle bişey var ben çok önceden spora gittiğimde böyle vücudum çok sıkıydı şişman ve sıkı :KK70: hoca da dediki önce dedi bunların parçalanması lazım belki o yüzden şimdi biraz yavaş olur ama sonra hızlanır seninki de :KK66:

Bunun tarifini alabilir miyim canım çok güzel gözüküyor

İnşallah @Zereno m

:KK70: olur olur :KK68: bende 44 beden gıymıs insanım buranın vatandasıyım :KK70:

ßimdi kaç bedensin canım.

Aynen kuzum süper düşünüyorsun belki sonradan hızlanır bide şöyle bişey var ben çok önceden spora gittiğimde böyle vücudum çok sıkıydı şişman ve sıkı :KK70: hoca da dediki önce dedi bunların parçalanması lazım belki o yüzden şimdi biraz yavaş olur ama sonra hızlanır seninki de :KK66:

Bunun tarifini alabilir miyim canım çok güzel gözüküyor
Tabi ki canım benim hemen vereyim, yapda soğanı kavur sonra biraz yeşil biber ekle en son domates ekle kavur, sonra kaşık ucuyla salça koy sonra bulguru koy kavur suyunu ekle afiyet olsun kuzum :)

Kızlar kimler spor yaptı.
Bendeniz tam tamına 1 saat bantta yürüdüm. Akşama da bir kaç bacak eritme hareketleri yaptık mı bu gün gönül rahatlığü ile uyuyabiliriz.
Harikasın yawrum benım bugünki sporum halı yıkamak :D halıları yıkamaya verdik 2 ince kilim kaldı elde yıkadık anamla :)

Kız zaten 51 kilosun sen ne kalmış şuracıkta 48 e. Baya da yaşıyorsun maşallah:nazar: Demek ki oluyomuş:rolleyes:zyıf insana bayılırım ama sadece hayal edemiyorum ay 48 kiloyu :confused:
Bende 58 olsam yeter dıyordum nasıl gaza geldıysem durduramadm kendımı :deli:
44 bedenden bu kiloyai düştün:KK57::nazar:masllah sana tatlim. Nasil basradin ne kadar sürede. .. bahsetsene biraz
Emziriyorum canım gecen eylül basladım 44 gıyıyordum ozamanlar. Yıyerek zayıfladım aslında 2 gun cozuttum 5 gun sıkı dıyet yaptm proteın agırlıklı yanı tam uyamadım düzenli beslenmeye. buraya katıldıgımda 54 e yakındım kılo almaya meyıllıydım tekrar eskı halıme donecegım diye buraya katıldım. Bi ara gundr 1000 ip atladım sıkılastım baya
Gayet güzrl bence.
Afiyet olsun.

İnşallah @Zereno m

ßimdi kaç bedensin canım.
38 beden canm pantolanlarım. Ama beli bol gelmeye basladı. Alısverıs yapmadm bayadır

Menüm
Sabah 9:00
1,5 haslanms yumurta bol pulbıberli
3 çatal pate kızartması

Öğlen 14:00
2 but fırında
3 kasık yoğurt turşu bıber

Akşam 16:30
2 but

Denıze gdıyorum canlar gorusuruz gelınce kahve sut falan ıcerm

Herkese yeniden merhaba...
Ben 2.takimin izinli üyesi ve aynı zamanda kaptan yardimciyim.. uzun izin dönemimi nihayet sonlandırmaya karar verdim bu sürede yeni gelen arkadaşlar olmuş heoiniz hoşgeldiniz :))
Şekersiz 21 güne başlamış bulunmaktayım ve ilk günüm süper geçti. 21 gün boyunca elimden geldiğince günlük tarzında notlar tutup menülerimi de o sekilde paylaşacağım.
Tekrardan hoşgeldin tatlım sonunda yahu :)

Kız azmine hayranım maşallah sana :) vay bee 44 bedenden 50 kiloya!
selam kızlar....kısa bir aradan sonra tam gazla sağlıklı kilo vermeye devam...
ben ptesi itibarıyla başladım ...
Harıkasın tatlım :)

Menüm
3 çatal pate kızartması

2 but fırında

2 but

Yaa cok kıskandım denize mi gidiyorsun ühü menu super bu arada

Harikasın yawrum benım bugünki sporum halı yıkamak :KK70: halıları yıkamaya verdik 2 ince kilim kaldı elde yıkadık anamla :)

Seninki de iyi spor.
Benim de 2 halı beni bekliyor yıkamaya.
Ama bu gidişle yıkamaya gidecek. Hiç gözüm yemiyor.

Bende 58 olsam yeter dıyordum nasıl gaza geldıysem durduramadm kendımı :deli:

Emziriyorum canım gecen eylül basladım 44 gıyıyordum ozamanlar. Yıyerek zayıfladım aslında 2 gun cozuttum 5 gun sıkı dıyet yaptm proteın agırlıklı yanı tam uyamadım düzenli beslenmeye. buraya katıldıgımda 54 e yakındım kılo almaya meyıllıydım tekrar eskı halıme donecegım diye buraya katıldım. Bi ara gundr 1000 ip atladım sıkılastım baya

38 beden canm pantolanlarım. Ama beli bol gelmeye basladı. Alısverıs yapmadm bayadır

Süper ya.
38 beden benim hayalim.
İnşallah bir gün olur.

Menüm
3 çatal pate kızartması

2 but fırında

2 but

Süper menü.
Afiyet olsun.

Seninki de iyi spor.
Benim de 2 halı beni bekliyor yıkamaya.
Ama bu gidişle yıkamaya gidecek. Hiç gözüm yemiyor.

Süper ya.
38 beden benim hayalim.
İnşallah bir gün olur.

Süper menü.
Afiyet olsun.
Valla yalnız olsam benım de yemez annemle beraber hallettik ama bana kalsa ben onları da verirdim ben daha hazırcıyım :D

Sabah: 1,5 dilim tb dom-sal biraz peynir az bal ve çokokrem (kızlar tatlı krizleri yeter ki bu kadarla kalsın diyorum artık)
Ara:sade kahve 1 ece
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı 3-4 dilim karpuz
Ara: soguk sütlü kahve 2 kayısı
Akşam: biraz tavuk ve 2 kaşık bulgur
Ara:sade soda birazdan yeşilçay
Ara:kapanış sade kahvem ve biberıye kayısılı form çayı

Tüm gün iş yaptık hareketliydim bol su

DÜn;

Sabah
1 kupa sade nescafe
1 kurabiye

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Dom sal peynir
Çay

Ara
Şeftali

Öğle
1 kase tavuk çorbası

Ara
1 salatalık
Ayran

Akşam
Yoğurtlama
Tavuk çorbası
Yarım tabak Peynirli makarna

Ara
Kabak çekirdeği
Şeftali

Bugün;

Sabah
1 kupa sade nescafe

Kahvaltı
1 çatal sahanda yumurta
Dom sal peynir

Ara
Sade soda

Ara2
Sade Türk kahvesi

Öğle (16:00)
Porsiyon çiğ köfte
Marul domates turşu
Şalgam suyu

ara
Mini Magnum

Ara2
Yarım bardak ayran

Akşam
Cacık
Patlıcan yemeği

Spor: 7000 adım (bence çok daha fazlası var telefon gün içinde eşimdeydi hep ve bir ucundan bir ucunu dolaştık alışveriş yaprken şehrin)
Bitkiçayı: yeşilçay
Kitap: müptezeller

Back
X