Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah.
1.5 dilim light peynir
Az domates soğan
2 dilim karpuz

Ara.. 1 muz, 2 yk çiya, 1 yk yer fıstığı, 1cb light süt

Öğlen. 8-9 adet z.yagli yaprak sarma
Haşlanmış kabak-1 çay kaşığı tereyağ
1 kase yogurt

Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
2 naneli Yeşil cay

Aksam. 4 yaprak sarma
1 kepçe şehriye corba
3 kaşık nohut
Az Kabak haşlama +yogurt
Salata

Ara. 3 dilim karpuz.
1 CB light süt

Yürüyüş. 16.000 adim
Kitap. Tek şişman beyniniz
Menü guzelde sanki cok karpuz olmus tatlum..

Günaydın kızlar
Ben maalesef artıdayım bu hafta sürekli artı çıktım bi türlü anlam veremedim dediğiniz gibi meyveden olabilir bende dikkat edicem artık offf ama tatlı yeme meyve yeme nasıl geçecek bu yaz sıcakları :KK43::KK43::KK43:

Geçen Cuma: 83,5
Bugün : 84,7
Fark: +1,2
Yüzde: %-1,44

Cuma gününden sonra 83ü bir daha göremedim birkaç sebebi olabilir Regl olmam lazım daha olmadım, hergün 2,3 porsiyon meyve yedim, sınavdan ötürü spor yapamadım, bide kilomda duraksama yaşıyorum zannedersem nerdeyse 11 ay bitti :KK43: ve 21 gündür tek düze bi beslenme şeklim var açıkcası zaten artı olduğum için dünde biraz canımın çektiklerinden yedim :/ insan yemeyip kilo vermeyince morali bozuluyor doğal olarak inş dua bekliyorum hepinizden yarın sınavım var Antep'e gidicem inş çalışmam gereken birsürü konu var :KK43::KK43: inş yetiştirebilirim şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inş :KK15:
Oluyor tatlim arada artilar , yillarin aliskanliklarindan vazgeciyiruz onlarda bir iki gunde olucak seyler degil tatlim.....roma bir gunde kurulmadi sonucta...

Günaydın arkadaşlar :KK200:
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanım Ellssa Ellssa bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?
Tekrar hoşgeldin canım

Merhabalar, ben 2. Takımın eski mezunlarından. 2011 de 68 kilo ile takıma gelip 48 kilo ile mezun olmuştum. Onlar ilk kızımdan kalan doğum kilolarımdı. Yeni doğumlar ve yeni kilolar eklendi sonra. 3 kızım var 59 kiloyum boy 1.55 . 50 kilo olmak niyetim. Takımda banada yer varmı?
Oyy canım hoşgeldin yerimiz var tabiki dee

Günaydın arkadaşlar :KK200:
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanım Ellssa Ellssa bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?
Hoşgeldin canım :KK200:
Gitmemene cok sevındım :KK15::KK15::KK15::KK15:

Merhabalar, ben 2. Takımın eski mezunlarından. 2011 de 68 kilo ile takıma gelip 48 kilo ile mezun olmuştum. Onlar ilk kızımdan kalan doğum kilolarımdı. Yeni doğumlar ve yeni kilolar eklendi sonra. 3 kızım var 59 kiloyum boy 1.55 . 50 kilo olmak niyetim. Takımda banada yer varmı?
Hoşgeldin canım :KK52:
Kendinden bahseder misin ? :KK16:

Bu arada kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta (aslında 2 hafta önceki kilom geçen hafta bildirimim yok) 61,8
Bu hafta 60

Back
X