Kızlar bu arada şeker orucumun sonuçlarını yazacaktım

her ne kadar sonunu batırsam da
Şimdi şeker orucuna 88,7yle başlamıştım bittiği gün 84 kiloydum yani 21 günde 4,7 gr vermişim tabi bunun 3,5 kilosu bayramda aldığım kiloydu her neyse ödemdir yağdır aslında güzel bir sonuç aldım fakat asıl sıkıntı benim beynimi yanlış kodlamamdı 21 gün sonra şeker yiyeceğime o kadar şartlanmışım ki 1 ayda yiyemeyeceğim kadar çok şekeri 3-4 günde yedim bu arada aşırı derecede konuşkan oldum yedikçe hiç susmadan konuştuğumu daha çok güldüğümü filan farkettim daha doğrusu annem farketti

yakıtım şekermiş resmen

anladım ki ben şekersiz yapamıyorum kendimi kandırmanın alemi yok aslında şekeri bırakmak gibi bi niyetim de yok eee seviyorum çünkü :/ o zaman ne yapıcam 11 Aydıner ne yapıyorsam 37 kiloyu nasıl verdiysem yine onu yapıcam inş. kısaca porsiyon küçült cısslardan tadımlık ye keyfine bak

Ve en önemlisi düzenli spor yapıcam bu bilmem kaçıncı başlangıcım ama bigün olacak bu zereno da başaracak inş :) velhasılı kelam 1 yılda 41 kilo vermiş olmak için elimden geleni yapıcam ama kendimi kasmadan sıkmadan yapamayacağım hedefler koymadan az öz sağlıklı beslenerek takımımız da eskisi gibi olsun ama

böyle canlı aktif olduğumuzda ben daha motive oluyorum :)