- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım bugün doktora gittim yeniçıktım işe gidiyorum şimdi işte anüs cevresinde kassal bi problem varmı diye bakıcaklarmış bide gaz bilmem neyine yolladilar orayada gidicem randevu alip kilo veremediğimide dedim bağırsaklarım yağların emilimini sağlamıyormuş kan idrar ve dışkı tahlili istedi kanı verdim idrar tahlili neysr yaparmda digerini nasıl yapicam hic bi fikrim yok zaten cikaramiyorumÖdem gitmemiş desene :/
Anladım canım sende bizim gibi. Ya hep ya hiçcilerdensinTeşeklür ederim canım.
Valla bana az gelmedi kız birden böyle kısmayınca adapte olamıyorum canım. İlk iki gün kısarsam arkası geliyo. Bakalım bugün nasıl geçecek.. tamam ekleyorum hemen![]()
Çok geçmiş olsun canım inş bi sıkını yoktur bende diğerini nasıl yapıcan bilmiyorumMaalesef canım bugün doktora gittim yeniçıktım işe gidiyorum şimdi işte anüs cevresinde kassal bi problem varmı diye bakıcaklarmış bide gaz bilmem neyine yolladilar orayada gidicem randevu alip kilo veremediğimide dedim bağırsaklarım yağların emilimini sağlamıyormuş kan idrar ve dışkı tahlili istedi kanı verdim idrar tahlili neysr yaparmda digerini nasıl yapicam hic bi fikrim yok zaten cikaramiyorum![]()
Canım sende listenin altına kilonu yazGünaydınlar
Kilom dün 58.3 idi bugün 58.9
Saol canım onu önceden birkaç defa olmuştum onu bi şekilde hallederimÇok geçmiş olsun canım inş bi sıkını yoktur bende diğerini nasıl yapıcan bilmiyorum![]()
Maalesef canım bugün doktora gittim yeniçıktım işe gidiyorum şimdi işte anüs cevresinde kassal bi problem varmı diye bakıcaklarmış bide gaz bilmem neyine yolladilar orayada gidicem randevu alip kilo veremediğimide dedim bağırsaklarım yağların emilimini sağlamıyormuş kan idrar ve dışkı tahlili istedi kanı verdim idrar tahlili neysr yaparmda digerini nasıl yapicam hic bi fikrim yok zaten cikaramiyorum![]()
Anladım canım sende bizim gibi. Ya hep ya hiçcilerdensinlisteye girmene de çok yok zaten
Çok geçmiş olsun canım inş bi sıkını yoktur bende diğerini nasıl yapıcan bilmiyorum![]()
Açlık otu çayı iç akşamdan sabaha işlem tamam tahlilin de tamam olur..Maalesef canım bugün doktora gittim yeniçıktım işe gidiyorum şimdi işte anüs cevresinde kassal bi problem varmı diye bakıcaklarmış bide gaz bilmem neyine yolladilar orayada gidicem randevu alip kilo veremediğimide dedim bağırsaklarım yağların emilimini sağlamıyormuş kan idrar ve dışkı tahlili istedi kanı verdim idrar tahlili neysr yaparmda digerini nasıl yapicam hic bi fikrim yok zaten cikaramiyorum![]()
Benim eski kilomu silmeyi mi unuttunuz acaba ona gore duzelteyim de***2.TAKIM 528.ETAP***
Zereno(84,7///)Sabit
_rosebud_(60/60/0/Sabit)
strontium(72,7/72,4/0,3/%0,41)
Gzm2628 (80.2///)1.kez bildirimde bulunmadı.
hedef25(85,8///)
be your self(50,1)
zayiflayacgim(74,8///)
2BHB(61.0/62/-1/-%1.63)
hedef56(65,7///)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Ayperest (61.3///)
akrep33 (74,5 / 74,5 ) sabit
Evet canım unutmuşum sen siler misin ?Benim eski kilomu silmeyi mi unuttunuz acaba ona gore duzelteyim de
Hayırlı cumalar KaptanımHayırlı cumalar
Kızlar çok mutluyum eve geldim tekrar tartıldım tam tamına -900 gördüm sabah 84,7 dü şimdi 83,8 çok şükür geçen hafta artımı bu hafta telafi edebildiğim için çok mutluyum![]()