- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama tatlim sen emziriyorsun gunde fazladan 450 500 kalori yakiyorsun bize gore tatlim...10 km yol yuruyorsun yani hergun bir nevi...Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktı
Kesinlikle en fayda gördüğüm yöntem.
Dünnyazmaya utandım menümü.
1 ekmeğin 3de 2 sini yedim
Gözleme yedim.
Dürüm yedim.
Hemde üst üste patlayacaktım
Erken kesince gitmiş.
Valla müthiş yöntem
Çok doğru ya![]()
Yok canım ya malesef emmiyor kızım. O yüzden sizden bi farkım yokAma tatlim sen emziriyorsun gunde fazladan 450 500 kalori yakiyorsun bize gore tatlim...10 km yol yuruyorsun yani hergun bir nevi...
aaa ben bunları bilmiyodum ALLAH'ım yardım etsede namazada başlasam ozaman daha iyi uyarım bunlara..Tamam canım..
Akşam namaz sonrası yememek kiloyu sabit tutuyor ve az da olsa gram gram gidiyor..
İkindi namaz sonrası yememek ise kilo kilo azaltıyor kiloları..
Metabolizma namaz saatleri ile endeksli..
Mesela Sabah namaz sonrası uyanık kalmak metoyu dinamitliyor ve hafızayı güçlendiriyor..
Hadi bakalım irademiz güçlü olsun hergün olsun inşallah..
Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktı
Kesinlikle en fayda gördüğüm yöntem.
Dünnyazmaya utandım menümü.
1 ekmeğin 3de 2 sini yedim
Gözleme yedim.
Dürüm yedim.
Hemde üst üste patlayacaktım
Erken kesince gitmiş.
Valla müthiş yöntem![]()
Kııız dime öyleMaşallah canım gerçekten başka bişey kaldımı biz gönderseydik onlarıda yeseydin![]()
Eveeer ben ill haftalar hafta sonlarına daja dikkat ediyodum. Her dikkay ettiğim gğn beni birsz daha hayallerime yaklaştırıyo çünkü
bencede güzel fikir belki hırslanıp daha dürtükleyebiliriz birbirimizi
itiraz yoksa aldım seni nikahımaSenin eşin ben olayım bana sen gibi aktif eş lazım çok eşli olmaz tek eşin ben olacağım![]()
Önemli olan bi yerden başlamak kuzum.. Üstelik sağlığımız için.. Zamanla hepsi olur kuzummaaa ben bunları bilmiyodum ALLAH'ım yardım etsede namazada başlasam ozaman daha iyi uyarım bunlara..
tamam kaptan
Tamamdıritiraz yoksa aldım seni nikahımasen bana spor yaptınmı diye sor ben akşam 5.35 gibi evde oluyom en geç 8 de yapmış olayım yaptım demek için geceyi bekleyip kaytarmıyım
haftasonu kaçamak yapmamak içinde kendimi şartladım inşallah istediğimiz kiloya en kısa sürede ulaşıcaz birlikte
![]()
Tamamdır
Tamam hergün soracağım.
Sende beni hafta sonları dürtükle. Habire motive et. Bende seni.
Hergün 2 kupa yeşil çay içelim. Yeşil çay ödem atmasının yanı sıra tok tutuyo türk kahvesi gibi. Birini kahvaltıda birini akşam 18 gibi içebiliriz hem akşam tok kalmamızı sağlar. Ben yeşil çay içtiğim günler daha dayanıklı oluyorum..
Sabah aç karna türk kahbesi meto hızlandırmasının yanı sıra yağ yakıyo.
Ben uyanır uyanmaz hemen yapar içerim bi büyük fincan. Sende bunu alışkanlık edinkalkar kalkmaz iç.
3lt su kesinlikle aksamayacak. 15 bardak oluyo toplam. İlk 8 bardağı öğlen 12 ye kadar bitiriyorum. Geri kalan 7 bardağı da 17 ye kadar bitiriyorum. Sonrasında içersem 2 3 bardak daha içiyorum. Gece çok çişim gelmesin diye erkenden içiyorum sularısende bu şekilde programlayabilirsin kendini.
Spor 15 dk da olsa mutlaka yapıyoruz. Ben kız uykudayken yapıyorum
Seninde akiam 18 spor saatin olsun
16 da yeme işine de son
Sonrası sabır saatleri olacak. Zorlanırsak birbirimizi dürtelim.
Anlaştık mı![]()