Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktı :KK70:
Kesinlikle en fayda gördüğüm yöntem.
Dünnyazmaya utandım menümü.
1 ekmeğin 3de 2 sini yedim :rolleyes:
Gözleme yedim.
Dürüm yedim.
Hemde üst üste patlayacaktım :KK70:
Erken kesince gitmiş.
Valla müthiş yöntem :KK70:

Çok doğru ya :KK9:
Ama tatlim sen emziriyorsun gunde fazladan 450 500 kalori yakiyorsun bize gore tatlim...10 km yol yuruyorsun yani hergun bir nevi...

Tamam canım..
Akşam namaz sonrası yememek kiloyu sabit tutuyor ve az da olsa gram gram gidiyor..
İkindi namaz sonrası yememek ise kilo kilo azaltıyor kiloları..
Metabolizma namaz saatleri ile endeksli..
Mesela Sabah namaz sonrası uyanık kalmak metoyu dinamitliyor ve hafızayı güçlendiriyor..
Hadi bakalım irademiz güçlü olsun hergün olsun inşallah..
aaa ben bunları bilmiyodum ALLAH'ım yardım etsede namazada başlasam ozaman daha iyi uyarım bunlara..

Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktı :KK70:
Kesinlikle en fayda gördüğüm yöntem.
Dünnyazmaya utandım menümü.
1 ekmeğin 3de 2 sini yedim :rolleyes:
Gözleme yedim.
Dürüm yedim.
Hemde üst üste patlayacaktım :KK70:
Erken kesince gitmiş.
Valla müthiş yöntem :KK70:

Maşallah canım gerçekten başka bişey kaldımı biz gönderseydik onlarıda yeseydin :confused:

Kızlar liste içi 7 kişi, Natsume Natsume ve _perina_ _perina_ ile 9 kişiyiz..

Napalım biliyomusunuz?

Eşleşelim...

Herkes eşini seçsin ve pnu her daim dürtüklesin..

Ve ve vee .. Haftasonu diye bişi yok hayatımızda.. Her günümüze dikkat ediyoruz...

Neden..

Daha mutlu olmak için..
Eveeer ben ill haftalar hafta sonlarına daja dikkat ediyodum. Her dikkay ettiğim gğn beni birsz daha hayallerime yaklaştırıyo çünkü:KK200:

Ben kendime eş seçmiyorum birisi beni kendine eş seçsin :KK70:

Kızlar liste içi 7 kişi, Natsume Natsume ve _perina_ _perina_ ile 9 kişiyiz..

Napalım biliyomusunuz?

Eşleşelim...

Herkes eşini seçsin ve pnu her daim dürtüklesin..

Ve ve vee .. Haftasonu diye bişi yok hayatımızda.. Her günümüze dikkat ediyoruz...

Neden..

Daha mutlu olmak için..
bencede güzel fikir belki hırslanıp daha dürtükleyebiliriz birbirimizi :KK54:
ben MERiN_ MERiN_ ayperest ayperest veya 2BHB 2BHB eşleşebilirim onlarla kilolarımız daha yakın..
erkek olsam çok eşli olcakmışım demekki ya ne kadar seçtim :KK70:

bencede güzel fikir belki hırslanıp daha dürtükleyebiliriz birbirimizi :KK54:
ben MERiN_ MERiN_ ayperest ayperest veya 2BHB 2BHB eşleşebilirim onlarla kilolarımız daha yakın..
erkek olsam çok eşli olcakmışım demekki ya ne kadar seçtim :KK70:
Senin eşin ben olayım bana sen gibi aktif eş lazım çok eşli olmaz tek eşin ben olacağım :KK70:

Senin eşin ben olayım bana sen gibi aktif eş lazım çok eşli olmaz tek eşin ben olacağım :KK70:
itiraz yoksa aldım seni nikahıma :KK70:sen bana spor yaptınmı diye sor ben akşam 5.35 gibi evde oluyom en geç 8 de yapmış olayım yaptım demek için geceyi bekleyip kaytarmıyım :confused:haftasonu kaçamak yapmamak içinde kendimi şartladım inşallah istediğimiz kiloya en kısa sürede ulaşıcaz birlikte :KK36:

itiraz yoksa aldım seni nikahıma :KK70:sen bana spor yaptınmı diye sor ben akşam 5.35 gibi evde oluyom en geç 8 de yapmış olayım yaptım demek için geceyi bekleyip kaytarmıyım :confused:haftasonu kaçamak yapmamak içinde kendimi şartladım inşallah istediğimiz kiloya en kısa sürede ulaşıcaz birlikte :KK36:
Tamamdır :KK70:

Tamam hergün soracağım.

Sende beni hafta sonları dürtükle. Habire motive et. Bende seni.

Hergün 2 kupa yeşil çay içelim. Yeşil çay ödem atmasının yanı sıra tok tutuyo türk kahvesi gibi. Birini kahvaltıda birini akşam 18 gibi içebiliriz hem akşam tok kalmamızı sağlar. Ben yeşil çay içtiğim günler daha dayanıklı oluyorum..

Sabah aç karna türk kahbesi meto hızlandırmasının yanı sıra yağ yakıyo.
Ben uyanır uyanmaz hemen yapar içerim bi büyük fincan. Sende bunu alışkanlık edin ;) kalkar kalkmaz iç.

3lt su kesinlikle aksamayacak. 15 bardak oluyo toplam. İlk 8 bardağı öğlen 12 ye kadar bitiriyorum. Geri kalan 7 bardağı da 17 ye kadar bitiriyorum. Sonrasında içersem 2 3 bardak daha içiyorum. Gece çok çişim gelmesin diye erkenden içiyorum suları :KK70: sende bu şekilde programlayabilirsin kendini.

Spor 15 dk da olsa mutlaka yapıyoruz. Ben kız uykudayken yapıyorum
Seninde akiam 18 spor saatin olsun ;)

16 da yeme işine de son En Büyük KK

Sonrası sabır saatleri olacak. Zorlanırsak birbirimizi dürtelim.

Anlaştık mı :KK19:

Tamamdır :KK70:

Tamam hergün soracağım.

Sende beni hafta sonları dürtükle. Habire motive et. Bende seni.

Hergün 2 kupa yeşil çay içelim. Yeşil çay ödem atmasının yanı sıra tok tutuyo türk kahvesi gibi. Birini kahvaltıda birini akşam 18 gibi içebiliriz hem akşam tok kalmamızı sağlar. Ben yeşil çay içtiğim günler daha dayanıklı oluyorum..

Sabah aç karna türk kahbesi meto hızlandırmasının yanı sıra yağ yakıyo.
Ben uyanır uyanmaz hemen yapar içerim bi büyük fincan. Sende bunu alışkanlık edin :KK66: kalkar kalkmaz iç.

3lt su kesinlikle aksamayacak. 15 bardak oluyo toplam. İlk 8 bardağı öğlen 12 ye kadar bitiriyorum. Geri kalan 7 bardağı da 17 ye kadar bitiriyorum. Sonrasında içersem 2 3 bardak daha içiyorum. Gece çok çişim gelmesin diye erkenden içiyorum suları :KK70: sende bu şekilde programlayabilirsin kendini.

Spor 15 dk da olsa mutlaka yapıyoruz. Ben kız uykudayken yapıyorum
Seninde akiam 18 spor saatin olsun :KK66:

16 da yeme işine de son En Büyük KK

Sonrası sabır saatleri olacak. Zorlanırsak birbirimizi dürtelim.

Anlaştık mı :KK19:

tmm canım anlaştık :KK19:

haftasonları uyanır uyanmaz ilk işim kk girip seni dürtüklemek :21:

sabah kalkınca türk kahvesi içilecek büyük bir fincan
kahvaltıda mutlaka 1 kupa yeşilçay tüketilecek diğeride 18 sporunun öncesinde
haftasonu su 3 litreden aşağıya düştüğüm oluyor olmayacak
spor saatim konusundada anlaştık işten gelince yaparsam yapıyorum yoksa erteleyip yarın yaparım dediğim oluyor onada son :KK17:
16 dan sonra sabır saati konusundada anlaştık peki ben 12:30 da yemek yedikten sonra 16da işyerinde ne yesem doğru olur 1 yeşil elma uygunmu?
sabır saatlerinde motivasyonumuzu düşürmemek için destekçiyiz her daim:KK31:

Back
X