- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Yarışalım beybi aynn kilolar cok yakın neden olmasın birbirimizi motive edelim :))canım kilolarımız yakın haydi yarışalım yemeyelim. sağlıksız ne varsa çıkaralım hayatımızdan bizde görelim 5li kilolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarışalım beybi aynn kilolar cok yakın neden olmasın birbirimizi motive edelim :))canım kilolarımız yakın haydi yarışalım yemeyelim. sağlıksız ne varsa çıkaralım hayatımızdan bizde görelim 5li kilolar![]()
Guzel menü afiyet olsundünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
öğle 16.00
3 adet bisküvi (dersten çıkmıştım ilaç içmem lazımdı ondan yedim)
akşam 19.30
2 kaşık bulgur pilavı
2 köfte
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
bugünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
bi parça poğaça
öğle 16.00
2 bisküvi ( yine ilaç)
akşam 20.00
2 kaşık etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Guzel menümenüm
kahvaltı 10.00
domates
salatalık
1 peynirli poğaça
öğle 16.00
1 yeşil elma
akşam 20.00
2 çatal patates yemeği
4 küçük mercimek köftesi
1 dilim ekmek
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Menü guzel tatlim ama kahvaltiya biraz daha bir seyler ekle..Kizlar ablam gelmistide anneme gittim giremedim bu aksam :)
Sabah 5.30 hepiniz uyurken 1 bardak elma sirkeli su
5.45 de sade sekersiz turk kahvesi büyük bardak
10.20 kahvalti 1 yesil elma 1 kupa yesilcay
12.30 oglen domates corbasi yaninda zeytinyagli barbunya yarim cay bardagi ayran
16.00 1 yesil elma
18.00 hamsi bugulama ama 3 catal ve yesilcay
Su 3 litre
Spor 15 dakika
Isjenderin ekmeklerini yedin mi tatlim?Günaydın canlar dünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim ekmek, zeytin peynir salata yarım çay k çiko ve çay
Ara: turk kahvesi
Ara: tarçınlı süt meyve
Akşam: az pideli çok az tereyağlı iskender
Ara: dibek kahvesi, yatmadan form çay
Kızlar dun dışarıdaydım ona rağmen bence iyi geçirdim, akşam dışarıda yiyeceğim için öğlen yemedim
Kizlar ablam gelmistide anneme gittim giremedim bu aksam :)
Sabah 5.30 hepiniz uyurken 1 bardak elma sirkeli su
5.45 de sade sekersiz turk kahvesi büyük bardak
10.20 kahvalti 1 yesil elma 1 kupa yesilcay
12.30 oglen domates corbasi yaninda zeytinyagli barbunya yarim cay bardagi ayran
16.00 1 yesil elma
18.00 hamsi bugulama ama 3 catal ve yesilcay
Su 3 litre
Spor 15 dakika
Akşam dayanılmaz açlığın sonunda sabah vicdan ve huzurun dayanılmaz hafifliğiiii![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ufak bir kas sıkışması yüzünden uğrayamadımakşamı hastanede geçirdim ama şükür şu anda çok çok iyiyim
Tabi doktorlar kalpten sıkıntı olmasın diye kan tahlili, ekg ve röntgene kadar herşeye baktılarMaşallahım varmış
Eşime diyorum yahu en kilolu zamanımda böyle bir şey yaşamadım kilolar gidince nasıl oluyor falan diye adamcağız demezmi tabi yağlar eriyince kemiklerin arasında yer açıldı kasda araya girip sıkıştı diye
Hastanede yahu güldürme ağrım var dedim bir ara
Nefes alırken bile ağrıyordu ama yaptıkları iğne sayesinde bu sabah çok iyiyim
Kan sonucunu beklerken hastane bahçesinde çay içtik ordada bak ne güzel baş başa çay içiyoruz demezmi moralimi düzeltmek içindedim len millet boğazda çay bahçesinde içiyor o çayı hastane bahçesinde değil
Eşimden korkarken ben hastanelik oldum ya la![]()
![]()
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Şimdi daş gibiyim hatta yine bugün yoğun bir gün beni bekliyor ama öğlene doğru damlarım yine![]()
Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun ya neden öyle oldu acep. Yani kas sıkışması neden olmuş ki
Eşinin esprisine çok güldüm![]()
Anladım canım geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendineDoktora eşim verdiğim kiloları söyleyince oda sebep olmuş olabilir dedi çünkü hala kiloluyken gibi hareket ederken kazayla yanlış bir hareket yapmış olabiliyormuşum![]()
bugün telafi et canım yarın malum tartı günüKötü bir gündü diyet için benim.![]()
afiyet olsun canım 2 gündür dikkat için eksileri bekliyoruzGünaydın canlar dünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim ekmek, zeytin peynir salata yarım çay k çiko ve çay
Ara: turk kahvesi
Ara: tarçınlı süt meyve
Akşam: az pideli çok az tereyağlı iskender
Ara: dibek kahvesi, yatmadan form çay
Kızlar dun dışarıdaydım ona rağmen bence iyi geçirdim, akşam dışarıda yiyeceğim için öğlen yemedim
günaydın kaptanımGünaydın..