Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için

Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diye

bizimki içe demezmi

Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyor

Tamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim

Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım

)
Kadın resmen böyle oldu

O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi

Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim

Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi

Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı

3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi

Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi

Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor

İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım

şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik

)
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı

Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi

ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Çok çok geçmiş olsun

inşallah çabucak toparlanırsın

Bol bol limonlu ıhlamur iç iyi gelir hatta varsa az hakiki bal ekle
Ne mutlu bana ki sizlere o enerjimi yansıtabiliyorum

İnşallah sizler daha da enerjik olursunuz ve birlikte çok daha zevkle kilolarımızı göndeririz
Süpersin canım ne güzel ev mis gibi olunca insanın enerjisi dahada artıyor

İnşallah bir sonraki randevunda daha da fazla gitmiş olur

Benim diyetisyenim de ara öğün veriyor ama genelde ara öğünlerimde yeşil çay yanıdna 1 adet hurma yada şekersiz Türk kahvesi yada ayran oluyor

hani yemeklik pek bir şey olmayınca beni rahatsız etmiyor zaten devamlı tükettiğim şeyler