- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
Basla başlaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün bizim malum Diyetisyen günümüzdü Ayşeyle
Evde az da olsa eksi görmeme rağmen Sibelde 200 gr artı bile çıktımama 400 gr da olsa yağdan gitmiş
Gerçi ilk baştan sonucu görünce baya bir bozuldum ama ölçümü alan Hatun Ablacığım hiç motivasyonunu bozma sonuçta seneler sonra bünye bu rakamları görüyor ve doğal olarak direnişe geçecektir dedi
Aslında haklı çünkü en son bu kiloları büyük kıza hamileyken görmüştümyani 17 sene önce
Hatta Sibelde aynı şeyi söyledibelki bu direnç bir iki hafta daha sürebilir ama yinede sakın pes etme Ablacığım emin ol birden 2 kg bile gidecek o dirençten sonra dedi ( ki belki haftaya bile gidebilirmiş
)
Evde eksik çıkmamın sebebi birazda sanırım aç karnına tartılmış olmakher ne kadar Sibele gitmeden bir iki saat önce yemeği içmeyi kessem de hem tok sayılırım hemde kıyafet farkı da var
Bu arada birde 400 gr kadar ödemim varmış yine
Evdeki tartı sanırım hem çamaşırlarla tartıldığım hemde aç tartıldığım için az çıktı sanırım
Bu hafta dahada sıkı tutacağım inşallahhatta bende az ip mi atlasam diyorum
Kızlar bana dua edin de şu direnç çok uzun süre devam etmesin
Çok çok geçmiş olsun canım diş cidden çok zorbenim büyük kızda bu ara kanal tedavisi yaptırıyor ama dün tutturdu diğer taraftakide ağrıyor üstelik 20likler iki taraftan aynı anda çıkıyor
Şükür bugün ağrısı yok tekrar çarşamba günü gittiğinde yaptıracak![]()

Ayy ben disten baya cektim genetik hicbirimizin saglam deil zamaninda bakmadimda kanal tedavisi falan bende yaptirmistim ama en son bi disim universite hastanesinde cekildi kırıldı parca parca toplarken ben 2 kere sedyede bayıldım bugun cok korkarak gittim