• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bugün bizim malum Diyetisyen günümüzdü Ayşeyle :KK66:
Evde az da olsa eksi görmeme rağmen Sibelde 200 gr artı bile çıktım :KK70: ama 400 gr da olsa yağdan gitmiş :21:
Gerçi ilk baştan sonucu görünce baya bir bozuldum ama ölçümü alan Hatun Ablacığım hiç motivasyonunu bozma sonuçta seneler sonra bünye bu rakamları görüyor ve doğal olarak direnişe geçecektir dedi :KK66:
Aslında haklı çünkü en son bu kiloları büyük kıza hamileyken görmüştüm :oops: yani 17 sene önce :oops:
Hatta Sibelde aynı şeyi söyledi :KK66: belki bu direnç bir iki hafta daha sürebilir ama yinede sakın pes etme Ablacığım emin ol birden 2 kg bile gidecek o dirençten sonra dedi ( ki belki haftaya bile gidebilirmiş :KK66: )
Evde eksik çıkmamın sebebi birazda sanırım aç karnına tartılmış olmak :KK66: her ne kadar Sibele gitmeden bir iki saat önce yemeği içmeyi kessem de hem tok sayılırım hemde kıyafet farkı da var :KK66:
Bu arada birde 400 gr kadar ödemim varmış yine :KK66:

Evdeki tartı sanırım hem çamaşırlarla tartıldığım hemde aç tartıldığım için az çıktı sanırım :KK66:

Bu hafta dahada sıkı tutacağım inşallah :KK66: hatta bende az ip mi atlasam diyorum :KK48:
Kızlar bana dua edin de şu direnç çok uzun süre devam etmesin :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım diş cidden çok zor :KK43: benim büyük kızda bu ara kanal tedavisi yaptırıyor ama dün tutturdu diğer taraftakide ağrıyor üstelik 20likler iki taraftan aynı anda çıkıyor :KK43:
Şükür bugün ağrısı yok tekrar çarşamba günü gittiğinde yaptıracak :KK66:
Basla başla :KK66: benim hain kofteligime bakma grubada sõyle :KK71: insallah canim direnisler cabucak biter kurtulursun insallah:KK25:
Ayy ben disten baya cektim genetik hicbirimizin saglam deil zamaninda bakmadimda kanal tedavisi falan bende yaptirmistim ama en son bi disim universite hastanesinde cekildi kırıldı parca parca toplarken ben 2 kere sedyede bayıldım bugun cok korkarak gittim :mad:gözümü kapadim baktim doktor ugrasiyor eyvah derken pamuğu bastirabilirsin dedi:KK70:10 kutu ilac ictim kac ay cektim korkudan gitmedim bosaymis:KK73:

Bugün 300 müydü
Ben daha atlıyamadımEki Görüntüle 2063161
Yok be 200 müş benim..
Sen ne ara 300 e geldin canım maşallah
Ben kafama göre atlıyorum :D bir önceki günden yapabildiğim kadar fazla yapmaya çalışıyorum sadece. Yoksa benim de 200 dür muhtemelen listeye göre. Bir de bugün baştan sona karbonhidrat tükettim ekstra yaptım ipte.

Kizlar bugün uyandığımda saat 2ydi uzun zamandir disim agriyo misadir o bu derken boyle rahat uyumamistim :confused: bu sbah esimi ise yollayip yattim hava kapali yagmurlu yatagimda pelus bahtaniyeler güzel keyif yaptim :KK73:sonrada tul perse yikama isine başladım hic firsat olmadi girmeye cok kalori almadim ama diyet gibide beslenmedim:KK43: sizler napiyosunuzz:KK9:

Kizlar bugün uyandığımda saat 2ydi uzun zamandir disim agriyo misadir o bu derken boyle rahat uyumamistim :confused: bu sbah esimi ise yollayip yattim hava kapali yagmurlu yatagimda pelus bahtaniyeler güzel keyif yaptim :KK73:sonrada tul perse yikama isine başladım hic firsat olmadi girmeye cok kalori almadim ama diyet gibide beslenmedim:KK43: sizler napiyosunuzz:KK9:
Burda da hava kapalı ve yağmurluydu..
Sen hangi şehirdendin canım?

Öğle 12:00 (sabah öğle birlikte oldu)
Bir dilim patatesli börek
Domates salatalık zeytin
Yumurta

Akşam 17:30
2 tavuk but
Yarım dilim patatesli börek

Su: 1,5 lt
Kitap: Mavi Lale
Bitki çayı: Yeşilçay (uzun zamandır içmiyordum)
Spor: 400 ip:ruh:

Öğle 12:00 (sabah öğle birlikte oldu)
Bir dilim patatesli börek
Domates salatalık zeytin
Yumurta

Akşam 17:30
2 tavuk but
Yarım dilim patatesli börek

Su: 1,5 lt
Kitap: Mavi Lale
Bitki çayı: Yeşilçay (uzun zamandır içmiyordum)
Spor: 400 ip:ruh:
Süper menü süper spor:KK9:

perşembe günü menüm
kahvaltı 10.30
domates
salatalık
peynir
2 dilim salam
2 parça helva

ara 15.00
1 haşlanmış mısır

akşam 18.00