• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim 1,5 yasinda bebegim oldugu icin malesef esimin gelmesini bekliyor o yuden 5,30 dan once cikamiyordum . Ama simdi havalar serinleyince hic cikamadim . Kosamiyor sadecr yuruyordum . Gercekten kosarak mi gobegi eritip belinizi incelttiniz . Ablamda yuyuyerek butun vucudun zayifladigini soyluyor ama bende kar edecegini hic dusunmedim . Benim ust bolgrm iri cunku kollarim kalin sirtimda aynen oyle
bundan 2 yıl önce 71 kiloydum, sabahları parka gidip yürüyordum haziran ayıydı, bir gün eşim de benle geldi, ben de şikayet ediyordum o kadar yürüyorum bariz bir fark yok diye, dedi ki sen teyze sporu yapıyorsun koşman lazım, bana göre koşmak imkansızdı, kalp damarlarına tehlikeli fln dedim. Sonra hafif tempo koşmaya başladım 500 m de tıkanıyordum, zamanla alıştım, orada başkaları da koşunca gaza geliyorsunuz, 1,2derken en son 3 km koşuyordum. Başka spor yapmadım o dönemde ve 62 oldum 1 ay gibi bir sürede ama yağdan verdiğim çok belliydi. Göğüs bedenim fln küçülmüştü sırtımdaki yağlar gittiği için, karnım ilk defa sertleşmiş bel kıvrımım çıkmıştı. Ondan dolayı, arada hafif tempo koşmak iyidir bence, koşarken dik durup karın kaslarını sıkmak lazım. Yalnız kol için ayrı çalışmak lazım ya da yüzmek.

Fazla çıkıyor kilo vücut su topluyor o zamanda.

İşe yarıyor diyorsun yani. Bir bardak suya bir çay kaşığı koyuyordu bir de sirke olunca tadı feci oluyordu. Senin yöntemini deneyebiliriz aslında.
Ay canım 1 bardağa çok canım 1 çay kaşığı.

bugünkü menü:
kahvaltı,
1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, zeytin peynir 1 bardak greyfurt portakal suyu
öğle,
havuçlu cevizli yoğurtlu kereviz salatası 1 tabak
ara,
1 yeşil elma , kalan yoğurtlu salatadan 1 küçük kase
akşam,
1 kepçe mercimek çorbası, 1 küçük tabak zeytinyağlı haşlanmış brokoli
su: 3,5 lt 1 türk kahvesi 1 kupa filtre kahve sade
spor: 34 dk cardio sabah
1 saat koşu bandı ( 7dk koşu içinde) öğle
akşam 30 dk hafif yürüyüş koşu bandında

of of offf 1-2 gün detoks yapmak kurtarır sanırım, bu arada 20 kiloya yakın vermişsiniz tebrikler tam olmak istediğim kilodasınız.
Simdi detoks tarifi bakıyorum canım eve az önce geldim tartılmaya korkuyorum umarım sende istediğin kiloya dusersin canim

Benden de kendime kocaman bir :oha:

Sen napmışsın kuzun ya böyle :KK70: :KK70::KK70::KK70:

Kabalasmak istemiyorum ne yaptığımi soylemiyim :KK70::KK70:

Ben dünü 600 ip atlama ile kapamıştım..
Bugün şimdilik 500 deyim:spor:

Kaptan beni gectin dun 100 bugün tık yok daha :sinirli:

Kızlar merhaba. Bu havalar çarptı beni hastalığa yakalandım grip oldum.
Yediğim şeyden de tat alamıyorum. Açıkçası bir şey yemiyorum.

Bugün ki menüm.

Sabah: bir dilim peynir üç adet pastırma.

Öğlen birşey yemedim. kahve içtim sadece.

Akşam Balık kızartma iki tane bir de salata oda üç dört kaşık.

Spor olarak 3 mil yürüyüş 100 ip atlama
Yarınki hedefim ise yine 3 mil yürüyüş ama 300 ip atlama olacak inş
Su 2 litre içildi
1 buçuk saate yakın ütü yapıldı
Artık yarın bol bol görüşmek dileğiyle

günaydın.
cumartesi ev topladım.
pazar günü tüm eşyalar gitti.
evde salonda tv ve 3 lu koltuk var. halı vs yok evde.
ve çocukların yatakları, bizim yatak var . o da yerde duruyor . bazalar karyolalar gitti.
oh be . boş ev ne güzelmiş. dağılmıyor da ev. mis gibi. süpür sil mis. çok yorulduk tabi.

şu aralarda ve aşağıda çıkan reklamlardan kurtulmanın bir yolu var mı arkadaşlar. saçma sapan şeyler çıkıyor karşıma. sanıyorum ki siz yüklediniz . hani yükleme yapılmış gibi büyük resimler.

cumartesi kahvaltım.
2 yumurtalı menemen .
1 dilim ekmek .

öğlen 1 kase mercimek çorba.

arada türk kahve. çay.

akşam salata çorba.

dün yani pazar günü.

kahvaltım. 3-4 çatal kadar patatesli omlet
1 dilim tereyağlı ekmek
6-7 zeytin
1 tatlı kaşığı bal.

öğlen yarım lahmacun.

komşum pizza yapmış . yarım dilim ondan

akşam 1 büyük paket çubuk kraker

arada komşucum çay getirdi.

dün ev taşığıdımız için hiç sağlıklı beslenmemişim

gün içinde hiç su içmem. ne yaz ne kış .
kışın hele günde 1 bardak bile içmiyorum.
ama bugün susadım. kahvaltımdan dolayı sanırım.
hemen kantinden su aldım . zorunluluk haline dönüştürmem lazım bunu.
çok çay içtiğimden sanıyorum susamıyorum.

Back
X