- 8 Ağustos 2008
- 35.903
- 45.724
- 1.123
Aa ben bu mesajı görmemişim yacuma 58.5
bugün 65.5 tam tamına 7 kilobütün yediklerimi depolamışım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ben bu mesajı görmemişim yacuma 58.5
bugün 65.5 tam tamına 7 kilobütün yediklerimi depolamışım
![]()
2 günde 7 kilo fazla çıkmak normal mi. yanlışlık olmasın.![]()
gaz olsa da havanın ağırlığı yok ki. yani tartıda bi farklılık olmaz.
ya bugün tartın yanlış ölçtü . ya da 2 gün önce yanlış ölçüm yaptı.
evt yemezsem tutabiliyorum kendimi ama 1 tane yersem paketi bitiresim geliyo inşallah bende bırakabilirimbağımlılık yapıyor ondan .
eğer bırakmazsan her gün yemek istersin.
bende de dönem dönem bağımlılık yaptı. özellikle emzirme dönemlerinde. 1-2 gün yersen eğer . her gün canın çekiyor . içinde ne var bilmiyorum ama bağımlılık yapıyor .
bıraktım şükür ki.
arada çocuklara alınca falan biraz yiyorum içinden .
Cimbomlu belki kas yapmış olabilirsin ip atmak kas yapıyormuş yoksa mümkün değil birden 7 kilo alman
inşallah kaptan ya bu hafta gidicek bunlar bugün büyük istekle başladım artı görmek istemiyorum artıkAa ben bu mesajı görmemişim yakuzum sen aldığın gibi çabucak da veriyosun yeterki dikkatli ol.
Ben de cuma 75,5
Bugün 77,7
Cumaya güzel olucak güzel..
canım senin öğünlerin güzel sporun güzel biye böyle sabit anlam veremiyorumCuma 62
Bugün 62
Bakalim daha nereye kadar sabit cikicam
inşallah . 50 güzelmiş. takipteyimkızlar salı perşembe şirketde ingilizce kursu başlıyor 4 ay 9 gibi evde olucam belki akşamları yorum konusunda çok aktif olamam ama diyet her daim devam50 olmadan bırakmıcam
hani gram ya da 1 kilo oynasa tamam ama . yani 2 günde 2 kilo normal değil sanki akrepcimBen de cuma 75,5
Bugün 77,7
Cumaya güzel olucak güzel..
Mandalina günü olmuşDünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Peynir
Biraz yumurta
1 küçük tost
Ara 14.00
2 mandalina
Ara 17.00
2 mandalina
Akşam 19.30
Biraz salata
1 dilim ekmek
Ara 21.00
2 mandalina
1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Aboo 2 günde 5 kilo yine normal bana şekerim.. 2 kilo minnak benim gözümdehani gram ya da 1 kilo oynasa tamam ama . yani 2 günde 2 kilo normal değil sanki akrepcim
2 günde 5 kilo diyorsun yani.Aboo 2 günde 5 kilo yine normal bana şekerim.. 2 kilo minnak benim gözümde![]()
Yess cınımm2 günde 5 kilo diyorsun yani.![]()
İnşallah kuzum benim hedefim de 52 ydi ama 50 ye çektim ben dekızlar salı perşembe şirketde ingilizce kursu başlıyor 4 ay 9 gibi evde olucam belki akşamları yorum konusunda çok aktif olamam ama diyet her daim devam50 olmadan bırakmıcam
Keske bir kosu bandim,olsaydi bu mevsimde imkansiz ve sehir,merkezinde zorbundan 2 yıl önce 71 kiloydum, sabahları parka gidip yürüyordum haziran ayıydı, bir gün eşim de benle geldi, ben de şikayet ediyordum o kadar yürüyorum bariz bir fark yok diye, dedi ki sen teyze sporu yapıyorsun koşman lazım, bana göre koşmak imkansızdı, kalp damarlarına tehlikeli fln dedim. Sonra hafif tempo koşmaya başladım 500 m de tıkanıyordum, zamanla alıştım, orada başkaları da koşunca gaza geliyorsunuz, 1,2derken en son 3 km koşuyordum. Başka spor yapmadım o dönemde ve 62 oldum 1 ay gibi bir sürede ama yağdan verdiğim çok belliydi. Göğüs bedenim fln küçülmüştü sırtımdaki yağlar gittiği için, karnım ilk defa sertleşmiş bel kıvrımım çıkmıştı. Ondan dolayı, arada hafif tempo koşmak iyidir bence, koşarken dik durup karın kaslarını sıkmak lazım. Yalnız kol için ayrı çalışmak lazım ya da yüzmek.
Biraz öyle oldu :)Mandalina günü olmuş![]()
Cok mu bir cay bardagina nerfeuse bir tatli kasigi koyuyorumAy canım 1 bardağa çok canım 1 çay kaşığı.
emcbilmiyorumki canım ya bugün detoks yapıyorum yeşilçay su falanda içicem yarın sabah tekrar tartılıcambide ayıptır söylemesi bikaç gündür karnım felaket şişti sanırım gaz sancım var
![]()
inşallah canım yarın sabah 07:00 - 07.30 gibi yazmış olurumemc
aldığın kilolar yağ değil kolay gider merak etme . şu toplamis vucudun belli merakla bekliyorum inan kilonu![]()
bende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yanikeşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onları![]()