- Konu Sahibi 35izmirim35
-
İnsallahh canimm yaa rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimizde pozitif sonuclar alirizzzEvet canim her gun oldum 12 gun boyunca hadi insallah tutar
Kacinci gunlerde oldu transferlerin canim ?merhaba arkadaslar benimde 5. denemem yarın 12. günüm ama 15. gün tahlil yaptırmam söylendi. diğer dört denememde de 12 gün sonra yaptırmıstım tahlillerimi maalesef hiç pozitif göremedik şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyinHayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
amin inşallah Allahım herkeslere bizlerde hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versinH
hayirlisi olsun canim !
Benimde hiç dondurulmuş yok 4 tane yumurta oldu zaten 2 yıldır kontrol yapan doktor kilodan dedi 20 kilo verdim başladım şimdiki de e2 yüksek zayıf yumurtalar dediHiç dondurulmuşum yok Sıfırdan başladık.iğnelerime başladım bu hafta.Moral olarak da iyiyim enteresan bir şekilde :)))
Merhaba arkadaşlar 24 Şubat test günümdu sonuç negatif çıktı ama regl olmadım testi tekrar mi yaptirsam sonradan çıkabilir mi benimki iki tane dondurulmuş embriyo .
Canim ben 2. Gün embriyosuyla hamile kalan biliyorum...gönlünü ferah tut..rabbim ol desin yetr ki..3.gün embriyosuyla tutan yok mu yaaa offf
O zaman acibadem de tedavi oluyordum.Açıkcası sormadım bazen öyle olabiliyor 16 taneden ikiye düşünce risk vardi 5.gune.Ama ben cok okudum 3.gün tutan ve tutacağına inandim.Şimdi bahçecide Selen hanıma gidiyorum şimdiye kadar memnunum kendisinden.Gayet güzel açıklıyor her şeyi.
hasta tavsiyesiCanim ben de acibademde tedavi görmüştüm.ama bi sonrakinde oraya gitmek istemiyorum..ama en iyisi orasi diye duydum hep.nasil karar verdin selen hanima?
Ben surekli progestan fitil kullandim hamileligim boyunca.11.haftadan 20 ci haftaya kadar lekelenme tarzinda kanamalarim oldu progestan fitil+ ignesini vuruldum..Kizlar transferimi oldum progestan igne vurulmaya gidicem sizlerde transferden sonra bu igneyi kullanmismiydiniz 5tane vurulacam
Benimle birlikte hamile kalip dogum yapan arkadaslarim var 2.gun embriyosuyla.3.gün embriyosuyla tutan yok mu yaaa offf
Kizlar nasilsiniz?
Valla canim psikolojim bozuk kuyrugumu duzeltemedim ya cok mu iciyorsun kahve ? Ben de her gun bi tane turk kahvesi iciyorum o benim keyfim yaaa :)
aynen. ben de öyleyim. aynı duyguları yaşıyorum. ama yapacak bişey yok. güçlü olmak zorundayız. senin transfer oldu mu yoksa iğne mı alıyorsun şimdi?Cocugum olsun istiyorum ama yokk iste daha nolsun canim yaaa ?? Uzuluyorummm
Allah tan umut kesilmez deyip bir deneme daha yapacağız bizde bol bol dua edelim birbirimizeCocugum olsun istiyorum ama yokk iste daha nolsun canim yaaa ?? Uzuluyorummm
adet bekliyorum donmuş var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?