2. tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlar

Ne bagirmasi arkadasim ben oyle biinsan degilim niye bagirayim ! Bebis diyince ne arasin bende bebek anlaminda soyledim ,, 6 tane canim ! Yanlis anladin sen

kapslok kulandğın için sinirlendin gibi geldi bana. neyse boş ver cnm. anaşıldık sonuçta. tekrar kusura bakma

Yok be canimmm farkinda bile degilim buyuk yazdigimin ! :) ayip ettin ! Senin var mi kenarda tekrar mi igne ? Ya da dogmus var mi ?

arkafaslar ilk tup bebekte kimyasal oldu deger 14.9 oldu yukselmedi.ikinciyi denemek istiyorum sizin gibi korkuyorum yine kimyasal olur diye.bunu yasayan varmi aranizda kimyasal olup ikincide hamile kalan?

35izmirim35 dün doktora gittim . Doktor sulu ultrasonla bakacakmış rahme birde parça alacakmış. Mart ayında bu işlemler yapılacak birşey çıkmazsa Nisan ayında da tranfer olacak.

Kızlar ben 7.günümdeyim tedavi de.İğnelerimi vuruyorum.Kısmetse önümüzdeki hafta yumurta toplanacak.Doktorum embriyolarimi dondurucak.Daha sonra transfer olacağım. ilk adetin 15-20.günü transferin olacigini ögrendim.Bu sürecin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum bu 15- 20 gün ilaç veriliyor peki kontrole gidiliyor mu sık sık yine

adetin olunca gidiyorsun , estrofem folik asit kan sulandırıcı veriliyor 15-20gün arası transfer oluyor , evet rahim kalınlıgı ölçmek için 3-4 kere gidiyorsun

35izmirim35 dün doktora gittim . Doktor sulu ultrasonla bakacakmış rahme birde parça alacakmış. Mart ayında bu işlemler yapılacak birşey çıkmazsa Nisan ayında da tranfer olacak.
Canim benimde mart ayindaydi histereskopiye karar verdi yikama malesef benimde tedavim snin gibi nisana kaldi polip yada baska birseymi gordu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…