2. tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlar

Gönlünü ferah tut.İnşllah güzel haberlerini verirsin buradan.Ben kayip sonrasinda nedenini araştirmadim o kafada degildim.Ama tuttu yani kesesini gördüm

Merhaba arkadaşlar 24 Şubat test günümdu sonuç negatif çıktı ama regl olmadım testi tekrar mi yaptirsam sonradan çıkabilir mi benimki iki tane dondurulmuş embriyo .

O zaman acibadem de tedavi oluyordum.Açıkcası sormadım bazen öyle olabiliyor 16 taneden ikiye düşünce risk vardi 5.gune.Ama ben cok okudum 3.gün tutan ve tutacağına inandim.Şimdi bahçecide Selen hanıma gidiyorum şimdiye kadar memnunum kendisinden.Gayet güzel açıklıyor her şeyi.

Morali yüksek tutmaktan başka çaremiz yok.Uzun bir süre ikinci tedaviyi erteledim.Kendimi iyi hissedince başladım.Zor bir süreç tabi ki.30 yaşındayım bu arada

merhaba arkadaslar benimde 5. denemem yarın 12. günüm ama 15. gün tahlil yaptırmam söylendi. diğer dört denememde de 12 gün sonra yaptırmıstım tahlillerimi maalesef hiç pozitif göremedik şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum

Kizlar transferimi oldum progestan igne vurulmaya gidicem sizlerde transferden sonra bu igneyi kullanmismiydiniz 5tane vurulacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…