- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Hayırlı olsun tedaviniz. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahBende 2. Ye başlıyorum ama üniversite hast olacağı için biraz süreç uzun olacak sanırım özele gitmek istemiyorum bu sefer sabredecegimn :)
hayirlisi olsun canim !Bende 2. Ye başlıyorum ama üniversite hast olacağı için biraz süreç uzun olacak sanırım özele gitmek istemiyorum bu sefer sabredecegimn :)
benim ilk tedavimde 3.gün tuttu.7 haftalikken kaybettim ama3.gün embriyosuyla tutan yok mu yaaa offf
Sanki 3. Gun hic tutmayacak gibime geliyor da ...benim ilk tedavimde 3.gün tuttu.7 haftalikken kaybettim ama
Canim simdi ikinciyi mi deniceksin ?Gönlünü ferah tut.İnşllah güzel haberlerini verirsin buradan.Ben kayip sonrasinda nedenini araştirmadim o kafada degildim.Ama tuttu yani kesesini gördüm
Tekrar igne mi ? Yoksa donmusun var miydi ??Evet ikinci tedaviye başladım.
Canim malesef 4-5 gunu buluyo regl olman ! Kacinci gun embriyosuydu?Merhaba arkadaşlar 24 Şubat test günümdu sonuç negatif çıktı ama regl olmadım testi tekrar mi yaptirsam sonradan çıkabilir mi benimki iki tane dondurulmuş embriyo .
Yasin kac canimm?? Nerde yaptiriyorsun ? Doktoruna sordun mu neden 3. Gun diye?Hiç dondurulmuşum yok Sıfırdan başladık.iğnelerime başladım bu hafta.Moral olarak da iyiyim enteresan bir şekilde :)))
Evet canim her gun oldum 12 gun boyunca hadi insallah tutarKizlar transferimi oldum progestan igne vurulmaya gidicem sizlerde transferden sonra bu igneyi kullanmismiydiniz 5tane vurulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?