- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Evet canim ama vardir istanbul aksam yazar arkadaslarsizin izmir sanırım değilmi
yaşım 31 izmirde smyrna hastanesi ilede görüşdüm fakat burdaki hastane ile görüşünce kesin karar vercem nerde başlıyacağımaEvet canim ama vardir istanbul aksam yazar arkadaslar
Yok canimya 5.gundu histereskopide yapildi oda temiz cok skur ama tutmadi iste rabbim ol demedi insallah bu tutarHadi insallah bu sefer tutar ! Ilk denemen niye olmadi var mi ni neden?
Cizik atildi mi ? Transferden once mi yapildi sonra mi histeroskopi?Yok canimya 5.gundu histereskopide yapildi oda temiz cok skur ama tutmadi iste rabbim ol demedi insallah bu tutar
İyi şanslar cnm. Sıkı sıkı tutsunlar bebişler annesini. Allah yardım etsin!Cuma gunu transferim var kizlar 2.denemem olacak dua edin benim icin insallahh hepimizin yüzü gülerr
Yok canim atilmadi ilki tutmayinca histereskopi yapildiCizik atildi mi ? Transferden once mi yapildi sonra mi histeroskopi?
Sağol canim benim insallah. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..İyi şanslar cnm. Sıkı sıkı tutsunlar bebişler annesini. Allah yardım etsin!
Ayyy :) bu suratlari nasil yapiyonuz ??Herkesin bebisi olsun.bu topik de hayırlı olsun ...hepimizin yüzü Gülsün insallahhhhhi
Bu son olsada olmasa da son artık.çok Yoruldum.yasim 38 .allahım nasip ederse inşallah bu kez olucak.bu kez çok rahatim.insallahhhhh hepimiz pozitifleri goruruz bu hafta.
İnşallah canım çok teşekkürlerİnşallah başarılı olacaksın bu son seferinde cnm! İyi şanslar!
cnm inss son tedavin olsun bebisin önce gobisinde sonrada inss kucağında olsunGünaydın canlarim bugün test yaptıracak varmi aranızda..hadi güzel haberler verin bize.bugün benim 6.günüm inşallah pozitif bir topik oluruz..bu benim 5.denemem.13 yıldır ugrasiyorum ..öncesinde 7 belki daha fazla aşılama var.onun öncesinde de takipler falan filan.bu kez ilk defa 5.gün blast transferim yapıldı. Bu son olsada olmasa da son artık.çok Yoruldum.yasim 38 .allahım nasip ederse inşallah bu kez olucak.bu kez çok rahatim.insallahhhhh hepimiz pozitifleri goruruz bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?