- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Mercimek yiyebilirsin canim ondada bol protein var et kadar hatta :) her sabah bir adet yumurta yiyebilirsinKızlar bişey soracam. Biz proteinli beslenme derken neyi bahsediyoruz? Yani proteinler genelde bu ilk sırada kırmızı et süt ürünleri tavuk başka? Kırmızı et her gün pahalı oluyo biraz))) Tavuğu da çok fazla tavsiye etmiyorlar hani çok faydalı değilmiş. Ben genelde yoğurt tuzsuz peyniri falan yiyorum..haftada 1 kere balık? Başka? siz nasıl protein beslenmeyi tutuyorsunuz?
Ben istanbul memorial de yaptırdım dondurulmuşlarlamerhaba arkadaşlar istanbulda olan varmı? Hangi merkezde yaptırıyorsunuz ?
Denememden sonra histeroskopi yapıldı. Çizik atıldı. 4. Dondurulmuşlarla denedim olmadı. 5. Yine dondurulmuşlarla denedim bu sefer tuttututsun diye çizik atılıyor ya atıldı mı? atıldıysa kaçıncıdan sonra canım?
bunu düşünmek hiç bi faydası yok cnm. herşey olabilir biz o kadar şey bilmiyoruz ki. ama sende herşey iyi olacak. böyle düşün. trene bindin gibi düşün ama nereye gidiyorsun hangi durakrta iniyorsun belli değil.Kizlar cok merak ettigim bir konu var hic iknada olmus degilim acaba dondurulmus embriyonun cozulmesinde bozulma olup tedavisi iptal olan oldumu yada bunu duyan benim tek embriyo var ve cozulurken transfer iptal edilir diye cok korkuyorum
Cok haklisin ama iste insanin aklina kotu kotu seyler geliyor aslinda dusunmemek akisina birakmak en iyisi ama ben tedavi yaklastikca pek yapamiyorum sanirimbunu düşünmek hiç bi faydası yok cnm. herşey olabilir biz o kadar şey bilmiyoruz ki. ama sende herşey iyi olacak. böyle düşün. trene bindin gibi düşün ama nereye gidiyorsun hangi durakrta iniyorsun belli değil.
gozun aydın cnm inss kandada guzel bir değer görürsünSelam arkadaşlar,35izmirim35 in davetiyle aranizdayim. Benim ilk denemem, perşembe tahlil günüm. İstanbul Florance Nightingale de prof Bülent baysal da tedavi gordum. 3. Gundur evde test yapıyorum, silik çizgileri görüyorum ama tahlil günü gelmeden sevinmek için de uzulmek için de erken diyip sakin kalmaya çalışıyorum.
Cnm ben iki kere donmuş tedavisi oldum ikisinede sorun olmadı inss seninkindede olmayacakCok haklisin ama iste insanin aklina kotu kotu seyler geliyor aslinda dusunmemek akisina birakmak en iyisi ama ben tedavi yaklastikca pek yapamiyorum sanirim
İnşallah canım..Hosgeldinnnnn :)) umut ol bize
Yok tatlım 6. Gün transferiE eylulnazli canim 3. Gun transferi mi?
Aaa ! E sonuc ne zaman?Yok tatlım 6. Gün transferi
Cok haklisin ama iste insanin aklina kotu kotu seyler geliyor aslinda dusunmemek akisina birakmak en iyisi ama ben tedavi yaklastikca pek yapamiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?