- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Sonuçu çoktan aldım ben 7 haftalık hamileyim :))Aaa ! E sonuc ne zaman?
Ayyy neguzel yaaa allah sag salim kucagina almayi nasip etsin dondurulmus embriyomuydu kacinci gundu neler yaptin cokmu soru sordumSonuçu çoktan aldım ben 7 haftalık hamileyim :))
Hiç çok olur muuu :) kıyamam ben de aynı sizin gibiydim her an umut arıyordum bu sayfalarda. Şöyle anlatayım ben pcos hastasıyım ama öyle 20 tane falan yumurta olmuyordu en fazla 6 yumurta oluyordu 3. Güne de anca 2 tane kalıyordu. 2 tane tüp bebek yaptırdım tutmadı 3. Dememde 2. Kalite embriyolarım vardı çok umutsuzduk 3. Günde çözdürüp 6. Güne güne beklettik çöp olucak transfer yapmayalım ama 6 gün direndiler 2 tane 2. Kalite embriyo transfer edildi ve tek i tuttu :)))) darısı sizlere inşallah canım benimAyyy neguzel yaaa allah sag salim kucagina almayi nasip etsin dondurulmus embriyomuydu kacinci gundu neler yaptin cokmu soru sordumumut oluyor boyle haberler bizede heyecanlandim
Cok tesekkur ederim okadar guzel anlatmissinki gulumseme sebep oldu :) cok sevindim senin adina gercekten bu yolda birbirimizi daha iyi anliyoruz vee sanirim bu isin anahtari kafaya fazla takmamakNe mi yaptım hiç bişiiiii :) nasılsa tutmucak bunlar dedim 2. Gün kalkım ayağa hergün gezmeğe gittim. İlk 2 transferde hep yattım ve o transferimde koyulanlar 1. Kaliteydi yani canlarım yumurta kalitesine de takıpmayın ben diğerlei tutmadı bunlar mı tutucak dedim hiç umursamadım
Cok tesekkur ederim okadar guzel anlatmissinki gulumseme sebep oldu :) cok sevindim senin adina gercekten bu yolda birbirimizi daha iyi anliyoruz vee sanirim bu isin anahtari kafaya fazla takmamak
Malesef canim yasanacak butun kotu seyleri yasadim ki burda az anlattim 3 ay once ama bunada sukur diyip yola devam ediyoruz melek oldu yavrularimCanım okudum da geçmişi ikiz bebeklerini kaybetmişsin
Cok haklisin rabbim kimseye yasatmasin kisaca anlatayim ilk tuo bebekti 3.gun tek embriyo transfer oldu tuttu cok sukur 13.hafta ikiz oldugunu ogrendik ve 10 dk icinde birinin öldüğunude ögrendikCanım benim yaaa inan çok üzüldüm ama be yapalım buna da şükür en azından hamile kalabiliyorsun dimi ünlü bi prof un bir yazısında okumuştum 1 kere hamile kalabilen bir kadın düzgün tedavi yöntemiyle % 90 anne olur diye! O yüzden bi bakıma da şanslısın. Benim de aklım çıkıyor eşim ve dr um çok kızıyo ama atamıyorum korkuyu içimden. Peki neden kaybettin sebep neymiş canım ?
Canım benim kıyamam sana ben neler yaşamışsın yaa. Ne diyelim Allah beterinde saklasın, bir daha da yaşatmasın. Anlamadığım 13. Haftaya kadar ikiz olduğu belli değilmiydi ?Cok haklisin rabbim kimseye yasatmasin kisaca anlatayim ilk tuo bebekti 3.gun tek embriyo transfer oldu tuttu cok sukur 13.hafta ikiz oldugunu ogrendik ve 10 dk icinde birinin öldüğunude ögrendikbu tup bebeklerde olan bir durummus ikiz yani..16.haftada digerini kaybettik ölen bebek digerini zehirlemis dr lar bana bisey olmadigi icin cok sevindiler suni sanci ve normal dogumla ikisinide aldilar bebekler patolojiye gitti digerinde bisey yok ama ilk ölen bebek anomaliliymis oyuzden bir oh cektim allahimin bi bildigi varmis bunada sukur tabiki neler duyuyor allah sabrini veriyor
İnşallah canıımmm, benim arkadamdan da ilk sen gel inşallaahhh. Ay çok yürekten istedim yaa inşallah rabbim kabul ederE eylulnazli buarada canim sakin aklina kotu seyler getirme bebegin saglikli sihatli dogacak lutfen aklina kotuyu seyler getirip bebisini uzme bu cok onemli hep guzel seyler yap bol bol dua et insallah burda dogum haberlerini alicaz :)
Malesef canim kimse goremedi hatta 2 haftada bir dr gidiyorduk dusun nasip isteCanım benim kıyamam sana ben neler yaşamışsın yaa. Ne diyelim Allah beterinde saklasın, bir daha da yaşatmasın. Anlamadığım 13. Haftaya kadar ikiz olduğu belli değilmiydi ?
Allah Allah şaka gibiMalesef canim kimse goremedi hatta 2 haftada bir dr gidiyorduk dusun nasip iste
Ayyy cok mutlu oldum insallah 2 3 gunum kaldi regl olmama tedaviye baslicaz 5.gun tek embriyom var insallah tutar saglikli sihatli gebelerin duasi kabul olurmus insallah hepimizin yuzu guler :)İnşallah canıımmm, benim arkadamdan da ilk sen gel inşallaahhh. Ay çok yürekten istedim yaa inşallah rabbim kabul eder
Nasıl dua edicem hem dee :)) 5. Gün zaten şansın çok yüksel ayyy oldu bile gibi geliyo banaAyyy cok mutlu oldum insallah 2 3 gunum kaldi regl olmama tedaviye baslicaz 5.gun tek embriyom var insallah tutar saglikli sihatli gebelerin duasi kabul olurmus insallah hepimizin yuzu guler :)
Agzindan bal damliyo senin amin hepbirlikte insallah sende sag salim kucagina alirsin kalp atisini duydunuzmu bebisininNasıl dua edicem hem dee :)) 5. Gün zaten şansın çok yüksel ayyy oldu bile gibi geliyo bana
Duydum teyzesii 5 buçuk haftalıkken duyduk kalp atışını dün de göbek kordonu oluşmuş. Şimdi 7+3 oldum :)Agzindan bal damliyo senin amin hepbirlikte insallah sende sag salim kucagina alirsin kalp atisini duydunuzmu bebisinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?