- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Ayni kaderi paylasiyoruz yani :) histeroskopi oldun mu?Ikinci canim ilkinde tutmadi maalesef
Oldum temiz ckti cok skur canim ilkinde tutmama sebebi yok yani 5.gun embriyosuydu birdeAyni kaderi paylasiyoruz yani :) histeroskopi oldun mu?
İnsallah canimm senindemi 5.gundu ve hstereskopi oldunmuOfffff !!! Atasim geliyo kendimi boyle olunca neyse tatlim bu olacak !
Bizde yikildik canim kesin gozuyle bakiyorduk cok umutlanmistik cokBenim 3. Gundu ama cok iyidi 4. Gun gibiydi onden gidiyodu hepimiz yikildik yani evet oldum canim !
Transfer tarihiniz şimdiden belli olmaz.Kızlar 2.adetim başladı yarına randevu aldım sizce transfer tarihi belli olur mu yarın
Ortalama ne zaman belli olur peki bilginiz var mıTransfer tarihiniz şimdiden belli olmaz.
adetin 2.yada 3. günü iğneler başlar. ortalama 11.günü civarında yumurtalar toplanır ve 3 gün sonra yada 5 gün sonra veya dr uygun görürse bir ay dondurarark diğer adet döneminizde size transfer edilirOrtalama ne zaman belli olur peki bilginiz var mı
Benim son tedavimde dondurulmuş transferi oldu. Adetimin 20.günü verildiDondurulmuş embriyo bi sonraki adetin kaçıncı günü transfer edilir?
Şöyle söyleyim bu benim 2.denemem ilki tuttu ama kurtajla sonlandirildi adetimin 3.cü günü gittim Dr yani 1 şubatta o gün hemen gineraya başladım 17 şubatta da lucrin igneye başladım şu an tekrar adet görüyorum yarına randevu aldım 1 tane dondurulmusum var o transfer edilecekadetin 2.yada 3. günü iğneler başlar. ortalama 11.günü civarında yumurtalar toplanır ve 3 gün sonra yada 5 gün sonra veya dr uygun görürse bir ay dondurarark diğer adet döneminizde size transfer edilir
Hmm anladım. Muhtemelen son adetinizin 19. 20. günü transfer edilir.Şöyle söyleyim bu benim 2.denemem ilki tuttu ama kurtajla sonlandirildi adetimin 3.cü günü gittim Dr yani 1 şubatta o gün hemen gineraya başladım 17 şubatta da lucrin igneye başladım şu an tekrar adet görüyorum yarına randevu aldım 1 tane dondurulmusum var o transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?