- 27 Ocak 2016
- 300
- 104
- 23
- 46
- Konu Sahibi 35izmirim35
-
AminÇok sevindim canım umarım bundan sonraki seferde iyi haberler alırsın.
Hayırlı olsun cnm. Sen uzun protokolde misin?Merhaba kızlar benimde 2.denemem 1 şubatta başladım tedavime şu an ignemi kullanıyorum 2.adetimi bekliyoruz transfer tarihini belirlemek için :))
en az 8 olana kadar ultrason kontrolüne gidicem transfer gününü vücudum belirliycek.ne estofem nede crinone kullanmiycaksin dedi. Sorum şu bu yöntemi deneyen oldumu ? yoksa bende mi denenecek ilk kez.semra kahramana çok fazla güveniyorum mutlaka bişey biliyordur
embriyo olarak dondurmamışdık tese dokusunu dondurmuşduk yumurtalar toplandı fakat o sırada dondurulan spermler çözüldü hareketini kaybedince birleşme olmadı.Transfer iptalmi olmustu ve kacinci gun embriyosuydu canim
Her yazilani okuyorum canim burdayim :))bu akşam kimseler yok ben de kendi kendime yazıorum :)
Ay sagol canimm yaaa iki gunun kaldi demi ??Her yazilani okuyorum canim burdayim :))
Evet canim heyecan dorukta :) insallah mubarek cuma gunu bize hayirli gelirrAy sagol canimm yaaa iki gunun kaldi demi ??
Bilmiyorum ki canım 30 ocakta adet oldum 1 şubatta dr gittim ginera ya başladım hemen o gün 17 şubatta lucrin igneye başladım ginera bitti igneye devam ediyorum tekrar adetimi bekliyorum şu an olunca tekrar Dr gitcem bide ilk denemem tuttu ama kalbi durdu onun için de genetik tarama yapılıyor onun sonucu bekleniyor bu durum da uzun mu oluyor kısa mı oluyor canım bilmiyorum :)Hayırlı olsun cnm. Sen uzun protokolde misin?
Ikinci canim ilkinde tutmadi maalesefInsallahh canimmm unuttum ya ilk miydi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?