- Konu Sahibi 35izmirim35
-
Tşk ederim canım sagolHmm anladım. Muhtemelen son adetinizin 19. 20. günü transfer edilir.
kumsal2905 neden 2905 yoksa doğum tarihin mi? benim de 2905 o yüzden soruyorum :)
Evet öyle :)kumsal2905 neden 2905 yoksa doğum tarihin mi? benim de 2905 o yüzden soruyorum :)
Bencede istemesi lazimdi sonucta rahimde ufacik birsey kucuk bir miyom bile olsa tutmasina engel oluyor ben 2.den once yaptirdim cok skur temiz ciktida icimiz rahat etti yarinda transferim var :))Bugün doktora gittim karyotip ve trombofili paneli istedi. Hitereskopi istememesi garip değilmi bayanlar sonuçta 2. Denemem ?
canım normalde 2.denemeden sonra yapılıyormuş benim doktorum öyle dedi ama ben istediğim için yaptı.Bugün doktora gittim karyotip ve trombofili paneli istedi. Hitereskopi istememesi garip değilmi bayanlar sonuçta 2. Denemem ?
canım hadı hayırlısı olsun şimdiden mutlaka haber ver çok heyecanlı ya :)Bencede istemesi lazimdi sonucta rahimde ufacik birsey kucuk bir miyom bile olsa tutmasina engel oluyor ben 2.den once yaptirdim cok skur temiz ciktida icimiz rahat etti yarinda transferim var :))
doğum günlerimiz aynı :)Evet öyle :)
gerçekten süper canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. ilk bebek mi?Günaydın canlarim bugün test yaptıracak varmi aranızda..hadi güzel haberler verin bize.bugün benim 6.günüm inşallah pozitif bir topik oluruz..bu benim 5.denemem.13 yıldır ugrasiyorum ..öncesinde 7 belki daha fazla aşılama var.onun öncesinde de takipler falan filan.bu kez ilk defa 5.gün blast transferim yapıldı. Bu son olsada olmasa da son artık.çok Yoruldum.yasim 38 .allahım nasip ederse inşallah bu kez olucak.bu kez çok rahatim.insallahhhhh hepimiz pozitifleri goruruz bu hafta.
hoşgeldinnnnnnn :)Selamün aleyküm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırsınız benim de değerler artar
Canım umudunu yitirme benim de ilk tüp bebekte olmadı transfer iptal edilmişti demekki vakti zmanı değil canımbu ay bizde başladık 1 yumurta elde ettik kaliteside güzeldi ama anlaşamamış sperm le döllenmedi yeniden başlayacağım galiba adet olunca (öncesi de var tabi ilk denememiz değil 5. deneme olacak sadece 1 kez trasfer oldu diğerlerinde yumurta hiç gelişmedi yarım kaldı bunda da gelişti döllenmedi )
Hosgeldin arkadasim ! Spermle mi sikinti var ? Nerde yaptiriyorsun?bu ay bizde başladık 1 yumurta elde ettik kaliteside güzeldi ama anlaşamamış sperm le döllenmedi yeniden başlayacağım galiba adet olunca (öncesi de var tabi ilk denememiz değil 5. deneme olacak sadece 1 kez trasfer oldu diğerlerinde yumurta hiç gelişmedi yarım kaldı bunda da gelişti döllenmedi )
Canım arı sütü ve polen denedin mi? Deneyen arkadaşlar faydalı olduğunu söylüyor. Birde bir arkadaş Isırgan tohumu çektirip tüketmiş sayı artmış. Dene istersen.bu ay bizde başladık 1 yumurta elde ettik kaliteside güzeldi ama anlaşamamış sperm le döllenmedi yeniden başlayacağım galiba adet olunca (öncesi de var tabi ilk denememiz değil 5. deneme olacak sadece 1 kez trasfer oldu diğerlerinde yumurta hiç gelişmedi yarım kaldı bunda da gelişti döllenmedi )
Cnm inss allah tez vakitte gondersin bebisini okurken içimde hissettim yaşadıklarınıSelamin aleykum arkadaşlar...öncelikle topik hepimiz icin hayirli olur ve bi an once hamiş hamiş oluveririz..
Ben gectigimiz ekim ayinda 3.olumsuz denememi de geride biraktim..tabi bi de cghden temiz gelmeyen, yarida kalan bi tedavim var..3 bucuk yani..
Cok cok cok zor bir süreç
Bizim sorunumuz sperm hizi, sayisi ve morfoloji.yani yapisi..ilk iki denememde her sey yolunda gidiyodu.doktor cok umitliydi.ama olmadi....
Yarida kalan denememde 3 embriyo 5.gune gidebildi.onlar da genetik incelemeden temiz gelmedi maalesef..
Bi kac ay sonra tekrar basladikk..histereskopi oldum..rahime cizik atildi..21 yumurta toplandi ama 3.gune 6 tane kaldi..5.gun aradiklarinda gelisimlerinin durduğunu soylediler..dunya basima yikildi..saatlerce agladim..ben olmayan bebegime, esim annem babam da benim halime...
Ertesi gun tekrar aradilar merkezden..ellerim titreyerek actim tlfnu..bi mucize olmustu..4 tanesi tekrar gelisme gostermisti..bu sefr de sevincten cildirmistim..rabbim cok büyük..hemen chgye gonderildi.ama sadece bir tanecik saglam gelmisti..olsun o bile yeterdi..ne umutlar, ne hayaller..neyse transferim oldu..3.gunden itibaren idrar testi yapmaya basladim..eglencesine dedim hep..
4 5 6 7 tik yok..korkmaya basladim ama bi yandan da erken diye teskin ettim kendimi..
8 9 yine bi sey yok..anladim ki olmadi bu sefer de..ama bu sefer daha metanetliydim..sanirim bu testler alistirmisti beni sona..bu seferki de ben teselli ettim eşimi,yakinlarimi...
Demek ki zamani var..demek Allah bizim icin daha guzelini ayarladi..bize tevekkul düşer..
Ben inaniyorum ki bi gun ben de anne olcam..tum kalbimle inaniyorum hem de
Kusura bakmayin cok uzun oldu((
Hosgeldin canim , insallah biz de bu duyguyu yasariz bi gun ! Yasin kacti ?Selamin aleykum arkadaşlar...öncelikle topik hepimiz icin hayirli olur ve bi an once hamiş hamiş oluveririz..
Ben gectigimiz ekim ayinda 3.olumsuz denememi de geride biraktim..tabi bi de cghden temiz gelmeyen, yarida kalan bi tedavim var..3 bucuk yani..
Cok cok cok zor bir süreç
Bizim sorunumuz sperm hizi, sayisi ve morfoloji.yani yapisi..ilk iki denememde her sey yolunda gidiyodu.doktor cok umitliydi.ama olmadi....
Yarida kalan denememde 3 embriyo 5.gune gidebildi.onlar da genetik incelemeden temiz gelmedi maalesef..
Bi kac ay sonra tekrar basladikk..histereskopi oldum..rahime cizik atildi..21 yumurta toplandi ama 3.gune 6 tane kaldi..5.gun aradiklarinda gelisimlerinin durduğunu soylediler..dunya basima yikildi..saatlerce agladim..ben olmayan bebegime, esim annem babam da benim halime...
Ertesi gun tekrar aradilar merkezden..ellerim titreyerek actim tlfnu..bi mucize olmustu..4 tanesi tekrar gelisme gostermisti..bu sefr de sevincten cildirmistim..rabbim cok büyük..hemen chgye gonderildi.ama sadece bir tanecik saglam gelmisti..olsun o bile yeterdi..ne umutlar, ne hayaller..neyse transferim oldu..3.gunden itibaren idrar testi yapmaya basladim..eglencesine dedim hep..
4 5 6 7 tik yok..korkmaya basladim ama bi yandan da erken diye teskin ettim kendimi..
8 9 yine bi sey yok..anladim ki olmadi bu sefer de..ama bu sefer daha metanetliydim..sanirim bu testler alistirmisti beni sona..bu seferki de ben teselli ettim eşimi,yakinlarimi...
Demek ki zamani var..demek Allah bizim icin daha guzelini ayarladi..bize tevekkul düşer..
Ben inaniyorum ki bi gun ben de anne olcam..tum kalbimle inaniyorum hem de
Kusura bakmayin cok uzun oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?