2. tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlar

Oy masallah yerim onu ben 37 38 haftalarida gorun insallah tadini cikar ve moralini bozcak seyler dusunme canim :)
Amiin canımm, inşallah arka arkadağa doğuralım :) doğru söylüyorsun canım da içime söz geçiremiyorum işte. Şu 3 ayı bi atlatayım da bi oh diycem sanırım sonra

Amiin canımm, inşallah arka arkadağa doğuralım :) doğru söylüyorsun canım da içime söz geçiremiyorum işte. Şu 3 ayı bi atlatayım da bi oh diycem sanırım sonra
Bol bol sivi tuket canim kabiz olmamaya dikkat et agir kaldirma merak etme hersey yolunda gidicek allahin izniyle :)

valla ev işi falan yapmıyorum, akşamları eve gelince eşim yapıyor. Kabız neden olmamam gerekiyor ki merak ettim şimdi
Canim doktorum bana cok tembihliyordu her gittigimde kabiz olmamam gerekiyormus bende bol bol kayisi yedim olmadim ama ona dikkat etmelisin sanirim ıkınma falan diye

Merhaba bayanlar benimde ilk tüp bebek denemem başarısızdı . Doktor bazı testler yapıcaz dedi 1 ay oldu gidemedim.nasıl test ister ki acaba bilen var mı?
Canim benimde ilk denemem negatif oldu karyotip (genetik tarama testi ) ve histereskopi (rahim inceleme) islemi yaptilar muhtemelen sendende bunlari isticekler

Merhaba bayanlar benimde ilk tüp bebek denemem başarısızdı . Doktor bazı testler yapıcaz dedi 1 ay oldu gidemedim.nasıl test ister ki acaba bilen var mı?

Canım benden kan pıhtılaşama testi istedi doktorum. Bu genetik test paneli ve çok uzun sürüyor 2 hafta geçti hala çıkmaı. Bide AMH tekrar bakmak istedi. Üstüne de bikaç tahlil yani toplam 14 tane tahlil oldu. Kan pıhtilaşma paneli hala sürüyor o yuzden bu ay başlayamadım. Aslında eğer doğru anladıysam yaşına ve sebebine göre tahlilller değişebilir.
Peki cnm sen negatif aldıktan sonra doktorla görüştün mü?

Evet adetin bitince gel dedi ama kendimi hazır hissetmedim yarın gitmeyi düşünüyorum. Bakalım neler söyleyecek çokta merak ediyorum bayağı uzun sürmüş seninde Allah yardımcımız olsun

Evet adetin bitince gel dedi ama kendimi hazır hissetmedim yarın gitmeyi düşünüyorum. Bakalım neler söyleyecek çokta merak ediyorum bayağı uzun sürmüş seninde Allah yardımcımız olsun

Bugün çıktilar sonuçlarım çok şükür. 10 dk önce labaratuvardan aradılar gel sonuçlarını al dediler şimdi koşarak gidiyorum. İşte şimde doktoruma tüm sonuçları gösterip tekrar tedavii hakkında konuşabiliriz.
Canım araştırmalar uzun sürüyormuş ve o yuzden bazı tahlil sonuçları geç çıkıyorlar özellikle bu kan pıhtılaşma paneli falan. Haberin olsun!! Ben özel labaratuvarda yaptırdım pahalıymış biraz ve 2 hafta sürdü. Araştırma üniversitede yaparsan daha ucuz yada hiç ödemeyeceksin ama daha ve daha uzun sürüyor yani çok beklemek gerekiyo burdaki kızlar 1.5-2 ay bile bekliyorlar. Ben de o kadar zaman yok o yüzden özelde yaptırdım ve pişman değilip. Sadece haberin olsun bu tahliller konusunda.
Sana çok geçmiş olsun canım. Canını sıkma kendini toparlan ve gerektii tahlilleri araştırmaları yapıp tekrar başla cnm!

Canim insallah sonuclarin iyi cikar yada tedavinde guzel sonuclarini alirsin bende yaptirmak istiyorum ozelde nekadara yaptilar yazarmisin canim ona gore bi fikir olsun

Canim insallah sonuclarin iyi cikar yada tedavinde guzel sonuclarini alirsin bende yaptirmak istiyorum ozelde nekadara yaptilar yazarmisin canim ona gore bi fikir olsun
cnm benim tüm tahliller özel labaratuvarda 1450 tl tuttu. AMH ve genetik testleri dahil. Sende fiyat farklı olabilir.

Çok sevindim canım umarım bundan sonraki seferde iyi haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…