2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

arkadaslar ben ilk kez tüp bebek yaptirdim ama sonucum malesef negatiff 7 kasimda transferim olmustu daha test sonucum gelmeden 8. günü kahverengi lekeyle 4 gün sonrada adet oldum 10 gün sürdü 4veya 5 gün yine olmadim simdi tekrar kanamam var bugün hatta bi et parcasi gibi geldi.sizce bu normalmi bana verilen hormonlardanmi? oluyo aranizda böyle olan varmi?

canim ya doktora gittigimde bile kanamam vardi öylece alttan ultrasonla bakti dedi malesef yok bebis dedi tesdede cikmadi zaten gecen hafta almistim negatif sonucu zaten ama kanamam yine bugün basladi 5 gün önce yoktu bugün yine basladi yaa

çok geçmiş olsun canım inşallah strese baglı bir kanamadır parça geldi demiştin bunuda dr paylaş canım hangi hastanede tedavi görmştün canım

teşekkür ediyorum,tüpü düşünmemizin nedeni sperm sayısının azlığı aşılama olmuyor yaklaşık 2yıldır normal yolla da olmuyor bize de başka yolu kalmıyor,uzun/kısa protokol nedir bilmiyorum,inşallah gerek kalmaz tüpe ama normal yolla olması çok zor beklemek daha fazla yıpratıyor fakat rabbim ol derse olmayacak bir şey yok tabi...

inşallah canım normal yolla olur canım rabbim den hayırlısı sprem sayıları az demişsin aşılama yapılamayacak kadar az sa normal olması gerçekten zor canım tüp bebek den korkma muaine olmaktan sanırım çekiniyorsun bende daha önce hiç olmamiştim ama tüpe girince insan bebeginin olma istegi okadar agır basıyorki çekingenlik kalmıyor canım

funda merhaba canim... nasilsin? yazini oteki topikte gordum... canim uzun zamandir fazla yoktum...isler cok yogundu, ve iki hafta izinliydim..evde nerdeyse hic giremedim nete..daha dogrusu evde hic durmadim..bugun ise tekrar basladim..sen naptin canim? nezaman basliyorsun tedaviye tekrar? Bak maasallah hilal transfer olmus bile..

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN SONUCU BEKLıYOR
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü

talyacıgım özledim seni ya özletme kendin gzel arkadaşım ben 1-2 ay içinde düşnüyorum canım bir aksilik olmazsa inşallah canım evet hilalcigim transfer oldu bekliyor inşallah güzel haberlerin alırız canım

evet insallah guzel haberlerinizi aliriz.. Sanada az kalmis ozaman.. Nerde yaptiracagin bellimi?
ben insallah bu ay tekrar dondurulmuslarla deniyecem..

evet insallah guzel haberlerinizi aliriz.. Sanada az kalmis ozaman.. Nerde yaptiracagin bellimi?
ben insallah bu ay tekrar dondurulmuslarla deniyecem..

canım çok sevindim ne zaman olacgı bellimi bu ay demişsin ama tam tarih olarak bellim inşallah sana senin gibi güzel bir kız nasıp eder rabbim canım dr konusunda bende henz kararsızım suha beyden memnunum ama aşim başka dr denemek istiyor bende bir araştırıyorum daha belli değil anlayacagın bu arada asumanda başlıyacak tedaviye belki okumşsundur hepimiz birden hamile oluruz inşallah

teşekkürler arkadaşım talya demeye alıştım galiba ama hatice de çok güzel bir isim ama sanki talya diye diye sonunda senin bir talyan olacakmış gibi geliyor bana

insallah fundam.. insallah hepimiz pespese hamile kaliriz.. insallah bizimde birgun yuzumuz guler.
asumaninkini okumamistim..o turkiyede yaptirmayi dusunuyordu dimi...

ben suan adet olmayi bekliyorum, herhalde bir kac gun icinde olurum...dondurulmus oldugu icin yumurta takipi yapiyorlar burda.. eger hersey yolunda giderse ortalama adetten 20 gun sonra transfer oluyor.

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü DONDURULMUŞLARLA OCAKTA DENıYECEK
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN TRANSVER OLDU SONUCU BEKLıYOR
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…