canim ya doktora gittigimde bile kanamam vardi öylece alttan ultrasonla bakti dedi malesef yok bebis dedi tesdede cikmadi zaten gecen hafta almistim negatif sonucu zaten ama kanamam yine bugün basladi 5 gün önce yoktu bugün yine basladi yaa
canım allah şifa versin ve inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın tüp dr mu tavsiye ediyor yoksa siz kısa yol diyemi tercih ediyorsunuz kısa yol diye düşünyorsan ben kendi adım yanılıyorsun derim öncelikle sgk için evet 3 yıl evli olmalısın ama hangi bir merkezde yaptırayım diyorsan 3500 8000 bine kadar degişen fiyatlar var dr ne zaman daşvurmalısın sorusuna gelince sen istedigin zaman dr seni tedavi için yönlendirecek senin durumun gör uzun yada kısa protokol uygulayacak yakalaşık 1 gibi bir sürede sonuçlanıyor tedavi muaine konusuna gelince evet vajina ulturason 2 - 3 günde bir yapacaklar umarım sorularına biraz yardımcı olmuşumdur rabbi harırlısın nasıp eder inşallah
teşekkür ediyorum,tüpü düşünmemizin nedeni sperm sayısının azlığı aşılama olmuyor yaklaşık 2yıldır normal yolla da olmuyor bize de başka yolu kalmıyor,uzun/kısa protokol nedir bilmiyorum,inşallah gerek kalmaz tüpe ama normal yolla olması çok zor beklemek daha fazla yıpratıyor fakat rabbim ol derse olmayacak bir şey yok tabi...
funda merhaba canim... nasilsin? yazini oteki topikte gordum... canim uzun zamandir fazla yoktum...isler cok yogundu, ve iki hafta izinliydim..evde nerdeyse hic giremedim nete..daha dogrusu evde hic durmadim..bugun ise tekrar basladim..sen naptin canim? nezaman basliyorsun tedaviye tekrar? Bak maasallah hilal transfer olmus bile..
evet insallah guzel haberlerinizi aliriz.. Sanada az kalmis ozaman.. Nerde yaptiracagin bellimi?
ben insallah bu ay tekrar dondurulmuslarla deniyecem..
yok sorun degil funda.. farketmez, sana hangisi kolay geliyorsa onu kullan..
teşekkürler arkadaşım talya demeye alıştım galiba ama hatice de çok güzel bir isim ama sanki talya diye diye sonunda senin bir talyan olacakmış gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?