2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

haklısın canım bu severde buradan olsun deme lüksümz yok sen hangi medican tedavi oldu dr kim canım

beylikdüzü medicanada yaptırdım.doktorum aysun hanım ve selman beydi.aslında çok memnundum onlardan ama birazda içimde bazı kuşkular oldu.onun için emin değilim aynı yere yaptırmaya.sanırım ikinci denememi bahçeciye yaptıracam.

merhaba arkadaslar bende ıkıncı tedavıme 7 ocakta lucrınle baslıyorum .ılk denemem temmuzda olmustu kımyasal gebelık olustu bu seferde olmıcak dıye çok korkuyorum.rabbim dualarımızı kabul etsın kucaklarımızı bos bırakmasın

aramısa hoşgeldin asude hayırlısı ile inşallah olur arkadaşım sizdeki sorun ne arkadaşım

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü DONDURULMUŞLARLA OCAKTA DENıYECEK
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN TRANSVER OLDU SONUCU BEKLıYOR
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü

ben giremiyorumm diyee maşallahh herkess giriyorrr heraldeee:))))))nasılsınız bakalımm kızlarrrr????

iyiymm fundacımmm iyi gidiyorrr bi yaramazlıkkk yokkk...hiç bir belirtide yokkk..sadece bazen adet sancısı gibi sancım oluyorrr o kadarrr.....
sen nasılsınnnnfundacım???asuman sende hoşgeldinn nasılsınnn???

canım sonuç ne zaman alacaksın az kaldı değilmi sancılarına gelince çok normal hadi bakalı heycanla bekliyoruz bizde gzel haberlerin ben çok şükür iyim

canım benim hadi inşallah bizde cumaya kaan hocaya gidiyoruz inşallah o gün bende sizlere güzel haberler veririm...dualarımdasın....

canım benim hadi inşallah bizde cumaya kaan hocaya gidiyoruz inşallah o gün bende sizlere güzel haberler veririm...dualarımdasın....

inşş belgincimmm......bendee seninn güzell haberini bekliycemm cuma günüüü...sabah giremesemdee akşamm girerimmm senden haber almak için....

canım arkdaşım cuma ordan hemen gelemem ama inşallah pazar günü bende iyi haberler veririm size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…