2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

arkadarşlar hilal arkadaşımız salı transfer olmuş üç adet transfer edilmiş kalitesi iyi 4 dondurulmuşu varmuş hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini alırız canımı arkadaşım inşallah

ewet cnm sonuca 2 gün kaldı ama hiç bi belirtim yok korkuyorum bu 2.denemem mıkroda c.tesi günü haberi alır almaz yazıcam size herkese iyi yıllar öptümmmm

sonucu almana sanırım 2 gün kaldı arkadaşım inşallah pozitif olur canım güzel haberlerin alırız inşallah
temennileriniz için teşekkür ederim canlarım sizin yazılarınızı takip ediyorum kaç gündür annem sağolsun bana bakıyo 15 gündür nerdeyse hiç bişeye elimi sürmüyorum,yaptırmıyor zaten herkes bi heyecanla bekliyor işte senin durumun neydi cnm asuman seninde??

kizlar yeni yillin ilk günü sayfaya günaydin demek bana kismetmis insallah hamile haberimide vermek de kismet olurrr

ay çok sevindim inşallah sıkıca tutunur bebişleri hilale....DUALARIMDASIN HİLALCİMMMM

selam kizlar hepinize iyi aksamlar,ben yarindan sonra 1 hafta nete gelemiycem aylemin yanina gidiyorum orda firsat bulursam eger gelirim hepiniz kendinize iyi bakin insallah ben gelene kadar halis haberleri birikir hepiniz öpüldünüz

ben girdim ama kimsecikler yokkk...
fundacımm,belgincim ,asumancımm çok teşekkür edeerimm kızlarrr inşş hepimizin son denemesi olur ve evlatlarımıza kavuşuruzzz...
aminnnnn

ben girdim ama kimsecikler yokkk...
fundacımm,belgincim ,asumancımm çok teşekkür edeerimm kızlarrr inşş hepimizin son denemesi olur ve evlatlarımıza kavuşuruzzz...
aminnnnn

hilacim canim benim nasilsin insallah iysindir son durumun ne canim

asumancımm canım iyiyim sadece yatmaktan çok sıkıldımmm...sırtımm ağrıyorr artıkkk..başka bi sıkıntımm yokkk...şimdilikk herşeyy iyi gidiyorrr...sen nasılsınnn???

sagol canim bende iyim aman bos ver yeterki iyi olda insallah canim sonun güzel olur

inşşş asumancımmmm.....ben yatarımmm yeterkii bebeklerimm bana tutunsunn...zatenn herşeyy bebeklerimiz içinnn...hala iğne yiyorumm 1 tane kalçadan 1 tane göbektennn.....bu göbekten yapılan iğnede canımııı çok yakıyorrr çokkk:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…