2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

yok canım belgin transver olmadı onlar daha başlamadılar kaan hocaya gidiyorlar henüz cuma gün tekrar gidecekler bakalım hayırlısı dr ne diyecek sperm sayısın ne durumda ögrenecekler inşallah iyi sonuçlar alırlar

insallah yukselmistir sperm sayisi.. Ne kadar cok var ya bizim durumda olan.. Insallah hepimiz birgun kucagimiza aliriz cocuklarimizi..

funda sadece 1 tane transfer ediyorlar... gecen sordum 2 tane dondurulmus transfer etseniz olmazmi diye.. dondurulmus olmasina ragmen kabul etmediler... ikiz gebelik olma sansi yuksek diye, 26 yasinda oldugum icin, e iyi de 2 sefer zaten tutmadi... napalim artik...

canım inşallah bu sefer tutar canım bakarsın hepimiz 2010 da anne oluruz inşallah

yaa kızlar uzun zamandır yazmıyorum bu formda ama kafam çok karışık bana fikir veriniz lütfen.Ben geçen nisan ayında tüp bebek yaptırdım ve başarısızlıkla sonuçlandı.ne bende nede eşimde bi sorun yok.yani bizimki sebepsiz kısırlık olarak gözüküyor.3 ay daha tüp bebek borcumuz var ve ben bu borcum bittikten sonra ikinci tüpbebeği denemek istiyorum.ama kime gitmem konusunda kararsızım.şuan bana bahçeci kliniğinin çok çok iyi olduğunu söylüyorlar.ama ne maliyetinden nede sistemlerinden çok fazla bi bilgim yok.ilk tüp bebeğimide medicana da yaptırdım.sizce ikinci denemede yeni bi yeri denemek ne kadar doğru ne kadar yanlış.bu arada ben istanbulda yaşıyorum ve 35 yaşındayım.anladığım kadarıyla sizler ikinci denemelerinizi aynı yerde yaptıracaksınız.

canım bende medikana b.evlerde suha beyde yaptırdım ve bende negatif sonucu aldım ben dr çok memnunum ama eşim başka bir yerde denem taraftarı bende araştırma yaptım biraz bahçeci umut ve alman hastanesi çok tavsiye ediliyor seni çok iyi anlıyorum aynı kararsızlıgı yaşıyorum bahceci ve umut tüp bebek paralel çalışıyor lar canım medican kullanılan ilaçlar kullanmıyolar ben menyonel adlı bir ingeyi kullandım gonlof kullanıyorlar genelde ilçların etken matteleri aynı ama ne den tercih ediliyor bilmiyoru bende bir eczacı tanıdıgıma sordum bu konuyu o söyledi bana tek farkı fiytları dedi ama tabi dr bilir sonuçta bildigim kadarı ile başka bir farkları yok ama araştırmaya devam tabi

aynı sıkıntı içindeyiz o zaman :) bende doktorumdan çok memnunum ama emin olamıyorum.çok cüzi bi şey değil ki hadi bunuda burda yapalım olmazsa bi dahakini deneyelim diyebilelim dimi ama.benim ilaç mümessili arkadaşım var o benim için çok araştırdı ve %90 bahçeci kliniği dedi.bir çok doktor onu tavsiye etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…