2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Hilal transferin olmuş salı günü,rabbim sağlıkla evladına kavuşmanı nasip etsin inşallah.dualarım seninle,güzel haberlerini bekliyorum.:Saruboceq:

canım inşallah bu gün güzel haberlerini verirsin biraz endişeliydın inşallah bu endişen yersizdir canım bende agustosta 1.denememi negatif sonucunu aldım canım bizde sorun oligosipermiya allah kısmet ederse 2.denememizi 1-2 ay içinde düşünüyoruz rabbim herkez için hayırlısın hasip eder inşallah canım

hilalcigim güzel arkadaşım dayanamamışsın girmişsin siteye canım iyi oldugun yazmışsın canm hepimizin kalbi seninle çarpıyor canım inşallah teyze olacagım bu sefer ben öyle hissediyorum hepimizin duvaları seninle canım sen kendine dikkat et biz güzel haberlerin bekliyoruz halay çekecegiz kızlarla öpüyorum

belgincigim nasılsın canım görşemedik dün eşim vardı siteye giremedim bu gn inşallah görşrüz canım

oooooooooo bugun kimse ugramamış ben geldim kimse yok bak belgincigim ben buradayım ama siz yok sunuz sonra bana kızma :)

çok üzgünüm yaaa 2 den beri ağlıyorum sonucum 1.00 2 bile değil!!

canim benim üzme kendini ALLAH daha olmasini istememis hayirlisi böyleymis üzme kendini biliyorum cok zor bende yasadim ayni aciyi ama elden birsey gelmyior gülüm dayanmak zorundayiz

bu 2.denememdi daha kaç defa denicem bilmiyorum yazıyı yazarken bile direniyorum ağlamamak için ama elde deilki klavyenin tuşları ıslandı gözyaşlarımdan!!!

çok üzgünüm yaaa 2 den beri ağlıyorum sonucum 1.00 2 bile değil!!

arkadaşım geçmiş olsun canım rabbimden hayırlısı kısmet değilmiş canım ya zlme desemde ceksin biliyorum canım allah sana saglık sıhat versin tekrar denersin canım dr konuştunmu canım sıkıldıkca yaz rahatlarsın seni çok öpyorum

iyiyim canım gittim bugün dr midede bişey yokmuş baktı ama galiba sorun bagırsaklarda biraz kabızlık sorunum varda ondan bakalım ilaç verdi..

merhaba hanımlar ben tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bikaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim;öncelikle kendimden bahsedeyim,eşim 2009ocakta yani geçen sene bu zaman varikosel ameliyatı oldu fakat hiç gebelik oluşmadı,biz de tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz fakat evlilikte 3yılı doldurmayanların tedavisini sigorta karşılamıyormuş duyduğum kadarıyla fakat biz artık zaman kaybetmek istemiyoruz ve bizim tüp bebek konusunda pek bir bilgimiz yok doktora ne zaman başvurmalıyız öncesindeki süreç uzun mu ve tedavi süreci nasıl uzun ve zor mu bir de özel bir soru ama buradaki doktor erkek diye soruyorum bu süreçte vajinal işlemler çok mu?
şimdiden teşekkürler...

canım allah şifa versin ve inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın tüp dr mu tavsiye ediyor yoksa siz kısa yol diyemi tercih ediyorsunuz kısa yol diye düşünyorsan ben kendi adım yanılıyorsun derim öncelikle sgk için evet 3 yıl evli olmalısın ama hangi bir merkezde yaptırayım diyorsan 3500 8000 bine kadar degişen fiyatlar var dr ne zaman daşvurmalısın sorusuna gelince sen istedigin zaman dr seni tedavi için yönlendirecek senin durumun gör uzun yada kısa protokol uygulayacak yakalaşık 1 gibi bir sürede sonuçlanıyor tedavi muaine konusuna gelince evet vajina ulturason 2 - 3 günde bir yapacaklar umarım sorularına biraz yardımcı olmuşumdur rabbi harırlısın nasıp eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…