temennileriniz için teşekkür ederim canlarım sizin yazılarınızı takip ediyorum kaç gündür annem sağolsun bana bakıyo 15 gündür nerdeyse hiç bişeye elimi sürmüyorum,yaptırmıyor zaten herkes bi heyecanla bekliyor işte senin durumun neydi cnm asuman seninde??
canim benim cok tgesekür ederim onlarinda selami var öptüm hepiniziasumancıgım ailene bizdende selam söyle bir an önce gel tatlım öptüm seni
çok üzgünüm yaaa 2 den beri ağlıyorum sonucum 1.00 2 bile değil!!
çok üzgünüm yaaa 2 den beri ağlıyorum sonucum 1.00 2 bile değil!!
canımnasılsın ben geldim burdayım face de bahçe biçiyorum arkadaşım...belgincigim nasılsın canım görşemedik dün eşim vardı siteye giremedim bu gn inşallah görşrüz canım
merhaba hanımlar ben tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bikaç sorum olacak cevap verirseniz sevinirim;öncelikle kendimden bahsedeyim,eşim 2009ocakta yani geçen sene bu zaman varikosel ameliyatı oldu fakat hiç gebelik oluşmadı,biz de tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz fakat evlilikte 3yılı doldurmayanların tedavisini sigorta karşılamıyormuş duyduğum kadarıyla fakat biz artık zaman kaybetmek istemiyoruz ve bizim tüp bebek konusunda pek bir bilgimiz yok doktora ne zaman başvurmalıyız öncesindeki süreç uzun mu ve tedavi süreci nasıl uzun ve zor mu bir de özel bir soru ama buradaki doktor erkek diye soruyorum bu süreçte vajinal işlemler çok mu?
şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?