2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kızlar slm bende ikinci deneme sürecindeyim yani tedavideyim kızlar ya ben 300 le basladım bende feci bas agrısı yapıo bu ilac ya normalmidir

selam kizlar nasilsiniz??bende ALLAHA Sükür dört göle bekledim inelerimi aldim ayin 15 de ilk inemi vurcam göbüsden iste o an benim icin tedavim baslamis olcak kizlar dualarinizda benide unutmayin cok ihtiyacim var....hepinizi öpüyorum

asumancıgım hayırlı olsun canım tedavin inşallah senden de güzel haberler alacagız canım duvalarımız seninle tabi arkadaşım daima

kızlar slm bende ikinci deneme sürecindeyim yani tedavideyim kızlar ya ben 300 le basladım bende feci bas agrısı yapıo bu ilac ya normalmidir

canım aramıza hoş geldin seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile evladına kavuşturur rabbi

fundacim tsk ederim hilalden haber alyiormusun giii ya bak ne diycem sana özelden tel numarni verirmisin bana ben trdeyken seni ararim sende arkadaslara bildirirsin olurmu???

asumann canımmm tedavinn hayırlıı olsunnn..senindee az kalmıışşş ne güzell...hadii hayırlısıı bakalımmm.....

fundacımmmm gel bidee bana sorrr canımmmm....şu günlerr geçsedee test günüm gelse diyorummm....tabiii günlerr kısacıkk zaman geçiyordaaa ne bilimmm yinee heyecan var tabii.....

elgizz aramıza hoşgeldinnn......ben puregonn 225 le başlamıştımmm...ondann sorunla ilgilii bişey diyemiycemmm..zatennn baş dönmesii felanda olmamıştı bendee...senine tedavinn hayılı olsunn..

ai arkadaşım inşallah beklediğine deger ve sonunda yüzün güler..

kizlar hepinize tsk ederim insallah bu defa türkiyeden gelirkene dünyanin en güzel hediyesini getircem yanimda

hilalcigim heycanını anlıyorum canım inşallah güzel haberlerinle gebeliginin heycanını yaşarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…