2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama TEDAVıYE BAŞLADI HAYIRLI OLSUN
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü DONDURULMUŞLARLA OCAKTA DENıYECEK
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN TRANSVER OLDU SONUCU BEKLıYOR
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü

canımcıgım benim göbektende kalçadanda vardı benimki kısa protokoldu uzunlarda koldan oluyor örnegin hilalin ilki uzun koldan olmuş şimdi ise kısa kalçadan ve göbekten oldu

canım senırım seninki uzun igneleri senmi yapacaksın göbekten biradaha fazla acıyor ama sanki bana göbek merkeze yakınlıgında daha iyi geliyor tabi sen bilirsin

bende öyle düsündüm canim evet ben yapcam ilk tedavimde esim yapti ama bu defa o yok ben yapcam

canım tedavin hayırlı olsun inş. olumlu sonuş alırsında yüzümüz güler ve olumlu düşünerek başlarız tedaviye bizde kesinlikle olumsuz şeyler dü
şünme hep pozitif ve rahat ol her iğneye gidişinde dua oku allah yüzünü inş. güldürür:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:dance:

canim benim güzel dileklerin icin cok tesekür ederim ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün insallah hepimiz evimizin meyvesini verir...opuyorumnanaktan

asumancım iğnelere başlamışsın inşallah herşey yolunda gider de alırsın bebeğini kucağına
inşallah yumoşlarında kaliteli ve çok olurlar
herşey gönlünce olsun canım

asumancım iğnelere başlamışsın inşallah herşey yolunda gider de alırsın bebeğini kucağına
inşallah yumoşlarında kaliteli ve çok olurlar
herşey gönlünce olsun canım

ayyy canim benim sagol insallah kurban oldum hepimizin meyvasini vercek bize..

hilalcigim bak vakit geldi inşallah yarın test sonucunda hamile oldugun ögrenecegiz rabbimin izni ile inşallah inan hep aklımdasın heycanla bekliyorum canım öpüyorum duvalarım seninle canım allaha emenet ol

asuman canım ingeleri nerenden yapıyorsun canım heycan başladımı rabbimin izini ile inşallah sendende güzel haberler alacagız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…