2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilacim nasilsin canim? sonucunu almadin daha galiba insallah güzel haberler vereceksin bizlere...

asuman canım ingeleri nerenden yapıyorsun canım heycan başladımı rabbimin izini ile inşallah sendende güzel haberler alacagız inşallah

canim daha inelere baslamdim büyük bi ihtimlade baslamiycam,benim merkezim dioyrki ineleri basladiktan sonra ayin 25de en gec merkezde olmam gerekyiormus ama ben ucak biletimi ayin 31ne aldim ,bugün doktordan haber gelcek bakalim ne diyor amaegerki baslyicak olursam göbekten yapcam canim...

gunaydin kizlar.
asuman canim tedavin iyice yaklasmis artik. Hayirlisi canim. Insallah bu sefer pozitif sonuc alirsin.

Hilal insallah bugun senden guzel haberler bekliyoruz. bizi fazla merakta birakma. Inan aklimdasin, insallah hamilesindir.

kizlar benim tedavi marta kaldi. bu ay cok dolularmis beni kabul etmedi hastane. subatda basliyabilirsin dediler ama, ozamanda ben kayseri ye gidiyorum. artik martda basliyacam insallah. Yani 2 ay bekliyecem...cok zor yaa

talyacim cok tsk ederim insallah canim insallah,hepimiz pozitiv sonuc aliriz.
Senin tedavine gelince gülüm bos ver gec olsunda güc olmasin insallah sende pozitif sonucla yazarsin bizlere

günaydın arkadaşlar hemen merakla açtım topiği ama hilalden bir cevap gelmemiş meraktayım.bende dün geldim akşam ankaradan kaan hoca tahlil sonuçlarını begendi belki gelişmemmişlerin içerde gelişmiş olabilecegini bir kez daha şansımızı denememizi söyledi bakalım bizde nisanda başlıyacagız tedaviye hayırlısı artık...

naılsın belgincim ben evime döndüm 9 haftalık oldum inşallh hilalin hayırlı haberlerini alırız sanırım onunkide erkek infertilitesiydi inşallh ben hepinize umut ışığı olurum benim eşimde azoydu ama çok şükür şimdi hamileyim lütfen umudunuzu yitirmeyin allah büyük rabbim tüm olmayanlara versin inşallh hepinizi sevindirsin

delikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi:arkadaşlar hilal arkadaşımla konuştum ve HAMİLE :sm_cool: dereri 205 çıkmış rabbim saglıklı sıhhatli kucagın almayı yasip eder inşallah rabbim hepimize nasip eder inşallah

belgincigim hoşgeldin canım çok sevindim canım nisanda inşallah sende hamile olursun inşallah birtanem

funda canim ne guzel haber verdin oyle... cok sevindim yaa. Allaha cok sukur Hilal hamile.. bende hilaldan bir haber varmi diye girmistim. :teytey:

fundacim haber cok harika bi ahber ALALH tamamini erdisin insalalh hilale nasil ulasa biliriz

ayy çok sevindim hilalciğimin adına allahım bizlerede nasip eder inşallah çok sevindim çokkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

canım benim inşallah bizim sonucumuzda sizlerinki gibi seviçle sonlanır hadi bakalım canım tadını çıkart hamileliğin canım tek gebelikmiydi konuşamadık hiç..

fundacığım canım arkadaşım belin nasıl oldu düzeldinmi biraz.canım arkadaşım birgün bizde hilal ve surayn gibi hamile olabilecekmiyiz sen olursun canım bi umudun varda acaba ben anne olabilecekmiyim çok korkuyorum fundacım çok iyiki varsınız..

kızlarrr teşekkür ederimmm...darısı inşş sizlerin başınaaa.....
belgincimm çok sevindimm senin içinn...şimdi tedavine ne zaman başlıycaksınn bellimi???

canım inşallah spermler içede gelişmiştir ben bunu gözümle görmeden inanmıyacagım ama inşallah nisanda düşünüyoruz.seninde gözün aydın tatlım inan çok sevindim darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…