hilalcigim bak vakit geldi inşallah yarın test sonucunda hamile oldugun ögrenecegiz rabbimin izni ile inşallah inan hep aklımdasın heycanla bekliyorum canım öpüyorum duvalarım seninle canım allaha emenet ol
asuman canım ingeleri nerenden yapıyorsun canım heycan başladımı rabbimin izini ile inşallah sendende güzel haberler alacagız inşallah
günaydın arkadaşlar hemen merakla açtım topiği ama hilalden bir cevap gelmemiş meraktayım.bende dün geldim akşam ankaradan kaan hoca tahlil sonuçlarını begendi belki gelişmemmişlerin içerde gelişmiş olabilecegini bir kez daha şansımızı denememizi söyledi bakalım bizde nisanda başlıyacagız tedaviye hayırlısı artık...
belgincim senin adina cok sevindim canim insallah hersey güzel sonuclanir
canım benim inşallah bizim sonucumuzda sizlerinki gibi seviçle sonlanır hadi bakalım canım tadını çıkart hamileliğin canım tek gebelikmiydi konuşamadık hiç..naılsın belgincim ben evime döndüm 9 haftalık oldum inşallh hilalin hayırlı haberlerini alırız sanırım onunkide erkek infertilitesiydi inşallh ben hepinize umut ışığı olurum benim eşimde azoydu ama çok şükür şimdi hamileyim lütfen umudunuzu yitirmeyin allah büyük rabbim tüm olmayanlara versin inşallh hepinizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?