2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kızlarrr teşekkür ederimmm...darısı inşş sizlerin başınaaa.....
belgincimm çok sevindimm senin içinn...şimdi tedavine ne zaman başlıycaksınn bellimi???

hilalciğim çooook tebrik ediyorum inan çok sevindim değerinde çok güzel inşallah hep ikiye katlanır
hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına inşallah canım benim

canım allahın izniyle inşallah seninde hayırlı haberlerini duyucaz sakın pes etmek yok bende hiç bir zamn çocuk sahibi olamıycam diye düşünüyodum ama çok yanlış düşünmüşüm herşeyin bir zamanı varmış inşallh seninkide zamanını bekliyodur sadece sıkma canını hilalede çok sevindim allah tamamına erdirsin

eylül ablacımm ve surayn çok teşekkür ederimm...
ablacım bende surayna katılıyorumm inşş diğer denemende herşey çok güzel olucakk ve bende senin içinn çok sevinicemmm...

canım güzel arkadaşım rabbimin izni ile inşallah olacagız ne olursun umutsuzluga kapılma bende arada umtsuzluga kapılıyorum rabbim buyük inşallah duvalarımız kabul eder bizde hayırlı evlatlar nasip eder canım belim hala kötü canım yürüyeiyorum yatıyorum sadece dr yat dedi yarın tekrar gidecegim bakalım ne diyecek annemde kalıyorum pazar diye eve geldim geç saat te dönerim saat 9 gibi face girerim girersen konuşuruz inşallah sende iyiki varsın canım seni çok öpüyorum lütfen güzel şeyler düşün bak benim yaşımda geçiyor ama umudum var inşallah sende bende tüm isteyenler kavuacak yavruların canım arkadaşım

inşallah canım benim.yat dinlen canım çabuk iyileş inşallah akşam kocadan fırsat bulursam girerim öptüm

kızlar gece 1 :))))bende ikinciyi deniycem rapor almak istiyoruz bilgisi olan varmı lütfen yardım edin ...benimde ikinci denemem olacak ilki negatif (((

kızlar gece 1 :))))bende ikinciyi deniycem rapor almak istiyoruz bilgisi olan varmı lütfen yardım edin ...benimde ikinci denemem olacak ilki negatif (((

canım inşallah 2.denemende baraşrıl olursun yavruna kavuşursun rapor için 3 yıllık evli olmalısın yaş 35 altı olmalı devlet hastanelerin başvuracaksın eger bu iki koşulun uygunsa tabi sorunda çok önemli yardımcı olacagım başka birşey varsa yaz canım

geldim tatlım ehliyet kursuna yazıldımda ikametkah çıkatmaya gitmiştim şimdi burdayım ama sen yoksun.belin nasıl oldu canım...

oooo hayırlı olsun canım çekilin yoldan belgingigim geliyor . belim daha iyi canım yavaş yavaş agrım azalıyor teşekkür ederim

dikakt dikkat belginn fundayııı,funda belgini arıyorrrr fakatt birbirlrine ulaşamıyorlarrr:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…