2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarrr..pek girmiyorum internetee..hem kayınvalidem hemde eşim istemiyorr..ama ben çok sıkılıyorrum..bide internete girmesemm ne olur dimi yanii???

ayy canim benim hadi esini anladimda kayinvalden niye istemiyorki??idare edecen canim artik.. kendine ve bebisine cok iyi bak

canim iyim bende ne yapayim urasip duruyorum ya ben cuma günü lucrine basliycam basladiktan 10 yada 12 sonra adetim gelmesi lazim adetimin 2 yada 3 günü merkezde olmama gerekyior aslinda ama ben bu ayin 31 den önce türkiyeye gelemiyorum peki tedavimde bi sorun cikarmi egerki adetimin en gec 3 günü merkezde olmasam??

ayy canim benim hadi esini anladimda kayinvalden niye istemiyorki??idare edecen canim artik.. kendine ve bebisine cok iyi bak

kayın validem şuan benimle kalıyor canımm...benimle ilgileniyorr..korkuyolarr bişey olur diyee ondan istemiyorlarr canım...benii düşünüyorlar yanii.....
asumann adetinin 2 yada 3.günü hastaneye kontrole gitmen gerek diye biliyorum...bence dr.unu ara görüşşş.....

asumanıgım bence ya gel gelemiyorsan igneler başlamanı anlam yokki canım 2 . yada 3.gün burada olmalısın yumuta takibine başlyacak dr sonuçta tabi bu benim fikrim hilalcigim haklı dr danış danışmadan ilçları kullanma arkadaşım

kızlar mrb bende 2.denememi yaşacağım ama hala karar vermiş değiliz hangi merkezde yaptıracağımıza.fikirlerinizi özelden yazarsanız memnun olurum desteğe ve fikir paylaşımına ihtiyacım var.şimdiden hepinize teşekkür ederim online olarak karşılaşıp sohbet ederiz inşallah.

= Talya83 [QUOTE; 11.017.565] merhaba funda .. nasilsin canim? [/ QUOTE]

merhaba talyacıgım sen nasılsın ben çok şükür iyiyim canım transferin oldum görüşemedik seninke sen neler yapıyorsun

= Schatze_32 [QUOTE; 11.020.625] kızlar mrb bende 2.denememi yaşacağım ama hala karar vermiş değiliz hangi merkezde yaptıracağımıza.fikirlerinizi özelden yazarsanız memnun olurum desteğe ve fikir paylaşımına ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim online olarak karşılaşıp sohbet ederiz inşallah hepinize. [/ QUOTE]

canım aramıza hoşgeldin hayırlısı ile inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin merkez konusunda bende kararsızım inşallah karşılaşırsak sohbet ederiz

merhaba kızlar.ben de 2.denememe karar verdim ama tam ne zaman başlarım bilmiyorum...dr.umla pazartesi konuşacam.herkese hayırlı olsun..rabbim bize de nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…