2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarrr nasılsınız görüşmeyelii????
aramıza yeni katılan arkadaşlarr aramıza hoşgeldinizz....hakkınızda hayırlısı olsun...

hilalcim talyacim nasilsiniz canlarim???hilal senin bebis nasil canim ,iyi bak ona o bu sayfanin umudu

talyacım asumancımm ben iyiyimm...şuanda bi sorunmum yokk allaha şükürr.....inşş sizlerdee umutlarınza kavuşucaksınız canlarım...sizler nasılsınızzz neler yapıyorsunuzz??

hilalim canim Allaha cok sukur iyisin. Insallah hamileligin rahat gecer.
canim bende napiyim, isle gucle ugrasiyoruz iste. biliyorsun benim tedavi marta kaldi. yani suan beklemedeyim..

hilalim canim Allaha cok sukur iyisin. Insallah hamileligin rahat gecer.
canim bende napiyim, isle gucle ugrasiyoruz iste. biliyorsun benim tedavi marta kaldi. yani suan beklemedeyim..

inşş martta mutlu sona ulaşırsın canıım....
biraz mide bulantısı varr...bidee iştahım kaçtıı pak bişey yemek istemiyorum o kadarcıkk....

hilal canim iyi olmana sevindim aman dikaet et kendine ve bebisine canim yorma kendini fazla is felan yapma

arkadaşlar 2 tedavinizin arasında ne kadar süre var yani ne kadar ara verdiniz?

canim benim yurt disindaki merkezim 6 ay dedi ama türkiyede ne derler bilemem

selam arkadaşlar bende 2.denemeye başlıycam 1.si 25 aralıkta oldu.Dr.um 2.si için ikinci adetinle başlayabiliriz dedi.ilki kısa protokoldu ve şimdide kısa protokol ugulayacakmış.Acaba bir ay daha beklesemmi sizce ne dersiniz??

talyacım asumancıgım nasılsınız talya canım hayırlısı ile inşallah önce asumandan sonra sende güzel haberlar almayı nasip olur inşallah hilalcigim önümüzü açtı onun mutlu haberinden sonra sır sizde inşallah sizdende bebiş haberleri alacagız

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin canım inşallah 2. tedavinde güzel haberler alırsın . ben 3 regli dönemi diye biliyorum canım hatta idal olanı altı ay en kısa sı 3 regli dönemi diye biliyorum canım ama dr ne derse o tabi sonuçta benim sahsi fikrim bir ay daha bekle bence ilaçlar vucudundan atlıma süreci için ama tabi sen kendini için ve dr senin için en iyisin bilir

oooooooo hilalim gelmiş güzel anne nasılsın bebişler nasıl bakalım ama küstüm ben san bir selam bile yollamadın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…