- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
merhaba kızlarr ben iyiyim sizler nasılsınızz???
aşk olsun fundacım yaa...yoktun diye bişey yazmadım arkadaşım..yoksa benim için ne kadar değerlisin bilirsinn.....
asuman iğnelerin nasıl gidiyorr...lukrini nerden vuruyorsun???
bu arada ben 3 buçuk ay felan ara verdimm...fundanın dediği gibi 3 adet geçirmek gerekiyormuş....
arkadaşlar 2 tedavinizin arasında ne kadar süre var yani ne kadar ara verdiniz?
canlarim nasilsiniz hersey yolundami??hamisimiz nasil??
belgin güzele arkadaşım sen nerelerdesin
hilacim nasılsın canım nasıl gidiyor hamileliğin bebişlerin nasıllar keseleri görmeye ne zaman gidiyorsunuz her şey yolundadır inşallh canım öpüyorum seni
hilalcim iyi olmana sevindim canım benim...
asumancım nasılsın tedavin hangi aşamada en son ilaçlarını kullanıyordun türkiyeye gelecektin ne yaptın merak ettim herşey yolundadır inşallah
merhaba kızlarr ben iyiyim sizler nasılsınızz???
aşk olsun fundacım yaa...yoktun diye bişey yazmadım arkadaşım..yoksa benim için ne kadar değerlisin bilirsinn.....
asuman iğnelerin nasıl gidiyorr...lukrini nerden vuruyorsun???
bu arada ben 3 buçuk ay felan ara verdimm...fundanın dediği gibi 3 adet geçirmek gerekiyormuş....
eylül ablacım iyiyim çok sağoll...sen nasılsın???şuanda herşey yolundaa ama tedirginlik var tabii...2.testide gerek duymadı dr.bende yaptırmadım..sabırsızlıkla muayene olacağım günü bekliyorum....bu p.tesi değil haftaya p.tesi gitmeyi düşünüyoruz ablacım.....
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin canım inşallah 2. tedavinde güzel haberler alırsın . ben 3 regli dönemi diye biliyorum canım hatta idal olanı altı ay en kısa sı 3 regli dönemi diye biliyorum canım ama dr ne derse o tabi sonuçta benim sahsi fikrim bir ay daha bekle bence ilaçlar vucudundan atlıma süreci için ama tabi sen kendini için ve dr senin için en iyisin bilir
sağol tatlım bende 3.adet dönemiyle başlamayı düşünüyorum.Yarın dr. arıycam çünkü şuanada raporum da hazırlanıyodu umarım bi sorun olmaz.Transfer sırasında bende birde rahim ağzında yara olduğunu ve smear yaptırmmı sölediler.yaptırdım ve sonucunu bu hafta alcam.gebelik için sorun etmezmiş ama öyle söyledile bakalım hayırlısı ne olcak.sağol funda rabbim seninde herkesinde yardımcısı olsun
asumancıgım geri sayım başladı hayırlısı ile inşallah seninde güzel haberleri alacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?