2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarr ben iyiyim sizler nasılsınızz???
aşk olsun fundacım yaa...yoktun diye bişey yazmadım arkadaşım..yoksa benim için ne kadar değerlisin bilirsinn.....
asuman iğnelerin nasıl gidiyorr...lukrini nerden vuruyorsun???
bu arada ben 3 buçuk ay felan ara verdimm...fundanın dediği gibi 3 adet geçirmek gerekiyormuş....

hilacim nasılsın canım nasıl gidiyor hamileliğin bebişlerin nasıllar keseleri görmeye ne zaman gidiyorsunuz her şey yolundadır inşallh canım öpüyorum seni

arkadaşlar 2 tedavinizin arasında ne kadar süre var yani ne kadar ara verdiniz?

canım benim doktorum 4 ay sonra gel demişti ama ben 3 ay sonra gittim kendimi iyi hissediyordum ve tekrar yaptırdım bazı doktorlar daha erken diyorlar ama yinede biraz beklemek gerekiyor rahimin iyice dinlenmesi gerekiyor sende en az 3 ay bekle canım bence vücut daha iyi hazırlanmış oluyor

hilacim nasılsın canım nasıl gidiyor hamileliğin bebişlerin nasıllar keseleri görmeye ne zaman gidiyorsunuz her şey yolundadır inşallh canım öpüyorum seni

eylül ablacım iyiyim çok sağoll...sen nasılsın???şuanda herşey yolundaa ama tedirginlik var tabii...2.testide gerek duymadı dr.bende yaptırmadım..sabırsızlıkla muayene olacağım günü bekliyorum....bu p.tesi değil haftaya p.tesi gitmeyi düşünüyoruz ablacım.....

asumancım nasılsın tedavin hangi aşamada en son ilaçlarını kullanıyordun türkiyeye gelecektin ne yaptın merak ettim herşey yolundadır inşallah

canim ilgin icin tsk ederim bende lucrin ignesine basladim bugün 3 ci ignemi vurcam vede ocak 31 de btürkiyeye gelcem hayirlisiyla....

canim simdilik iyi gidiyor bi zarari yok göbekten vuruyorum canim aslinda koldanda vura bilirsin dedi doktorum ama göbek islem uygulancak yere )) daha yakin oldu icin göbekten vurmaya karar verdim..

ben de iyiyim canım inşallah zamanı gelince keselerini görürsün kalp atımlarını duyarsın ve 9 ay dolunca da sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini

sağol tatlım bende 3.adet dönemiyle başlamayı düşünüyorum.Yarın dr. arıycam çünkü şuanada raporum da hazırlanıyodu umarım bi sorun olmaz.Transfer sırasında bende birde rahim ağzında yara olduğunu ve smear yaptırmmı sölediler.yaptırdım ve sonucunu bu hafta alcam.gebelik için sorun etmezmiş ama öyle söyledile bakalım hayırlısı ne olcak.sağol funda rabbim seninde herkesinde yardımcısı olsun

inşallah canım hayırlısı ile yavurna kavuşursun inşallah hepimiz kavuuruz dr banada rahide yara var demişti bendende simir istediler ama ben yaptırmadım (( inşallah bir sorun çıkmaz

hilalcigim sana naz yaptım canımcıgım şimdi heycanla ikinci güzel haberini bekliyorum canım hayırlısı ile ikizlerin olacak inşallah ve bir kez daha sevince bogulacagım inan seni çok öpüyorum

merhaba kızlarrr...nasılsınzzz bugün bakalımm...
asuman bu arada bencede göbekten yapman daha iyi olmuşş....
fundacımm canım inşşş....
sizlerinn sevincini yaşamak istiyorumm..artık sizde başlayın hadiiii....funda nerde yaptıracağınıza karar verdiniznii???ne alemdee merkez araştırmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…